De medewerkers van Hesi zijn klantgericht en klantvriendelijk. De klant staat centraal. Bij calamiteiten ongeacht het tijdstip wordt altijd binnen het half uur na de voice-mail te hebben ingesproken contact met de klant opgenomen en het probleem wordt opgelost. Top bedrijf met TOP service. Ik beveel Hesi dan ook graag aan bij familie, vrienden en collega's.
Heel goed geadviseerd, prima jongens die het werk deden. Ook aan de telefoon altijd vriendelijk en behulpzaam.
Wij zijn zeer tevreden over U bedrijf en niet te vergeten jullie medewerkers ze zijn altijd vriendelijk en werken heel netjes
Helder advies, goede prijs, snelle en correcte installatie.
tot nu toe alles boven verwachting
Volgens afspraak, correct geruisloos, gewerkt.
Voor de tweede keer heel erg tevreden over de plaatsing van een combi-ketel.
De jongens leveren goed werk en zijn vriendelijk. Alleen jammer dat de verkoper zei dat ze rameha ketels leveren.(blijkt alleen aan bedrijven te zijn). Nu hebben wij een nefit ketel hangen, waar we eigenlijk niet opzoek naar waren.
Beste klant, Dank u voor uw enquête en reactie. We werken eigenlijk al sinds mensenheugenis met het merk Bosch en Nefit. Dit moet een miscommunicatie zijn geweest; excuses voor deze ontstane verwarring. Met vriendelijke groet, Uw Hesi team
Alle Mitarbeiter sind sehr freundlich und hilfsbereit. Probleme werden sofort behoben. Tolles Team, kann mann nur weiter empfehlen.
Snel en vakkundig geÏnstalleerd met rekeninghoudend wensen klant.
Zonnepanelen zijn snel en zeer vakkundig geplaatst. Werken perfect. Contact met bedrijf en personeel heel goed en vriendelijk. Snelle service.
zijn zeer tevreden. ziet goed uit.
Al lang klant en dat blijven wij ook. Prima service. Geen afzetters met prijzen. Kregen een nieuwe ketel via service contract en op ons verzoek ik deze nu iets verplaats. Hier vroeg men geen meerkosten voor. Zouden vele wel doen.
Goed adviesgesprek. Op vragen achteraf werd snel en duidelijk gereageerd. Is zelfs een tweede bezoek aan huis geweest voor verdere uitleg. 'Monteurs' hebben keurig netjes, zeg maar voortreffelijk gewerkt !! Ziet er strak en supernetjes uit. Enige puntje dat ik zou kunnen vinden is dat de stukjes die van de dakpannen afgebroken moeten worden om het systeem te bevestigen op het dak zijn blijven liggen. In mijn geval oranje stukjes op een bruin dak, waarbij de stukjes na regenval uiteindelijk in de dakgoot terecht komen. Anders was het 2 x een 10 geworden. Ook super dat ik vanuit HESI gebeld werd dat er een storing in het systeem werd aangegeven. De installatie werkte gelukkig naar behoren. Bleek dat er een fout in de internetverbinding zat. Dit is heel kort daarna hersteld. Super service.
Wir sind sehr zufrieden mit unserer Heizung und waren auch sehr zufrieden mit Kompetenz der Mitarbeiter
Allemaal heel goed verlopen. Afspraken na gekomen. Uitstekende materialen gebruikt! Een zeer tevreden klant!
Heel bekwaam advies en uitvoering van de installatie, hartelijk dank.
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.