Heel erg tevreden tot nu toe. Vriendelijke mensen, zowel monteurs als degene aan de telefoon. Alles netjes gemonteerd en geïnstalleerd. Goede uitleg en advies gekregen.
Ich werde Sie gerne weiterempfehlen und freue mich, obwohl die Heizungs-Saison noch nicht begonnen hat, auf eine gute zusammenarbeit.
Personeel heel netjes. Werkt goed door en levert kwaliteit
zeer vakkundige medewerkers bij het plaatsen van de ketel en ook over de controle zijn wij tevreden. Over het plaatsen van de zonnepanelen hebben wij weer met vak mensen te maken gehad alleen jammer dat wij een nieuwe meter nodig hadden , hierdoor lopen wij achter de feiten aan hoogachtend P.Boosten
Prima vakwerk en goede uitleg omtrent smart thermostaat.
Tot nu geen klachten. Alles OK.
Goede ervaring. Vriendelijke vakmensen
Zeer tevreden goede voorlichting en goede monteurs die netjes werkten en alles goed uitlegden.
prettig en duidelijk en uitgebreid adviesgesprek, snelle montage, monteurs hebben uiterst netjes en professioneel gewerkt. Zeer zeker aan te bevelen.
Het ging allemaal heel snel en wordt (tot nu toe) heel correct afgehandeld. Het wachten op de diverse brieven van de Belastingdienst om de BTW terug te vragen, duurt heel wat langer.
Al jaren een correcte en betrouwbare verhuurder. Kwaliteit service is uitstekend.
het huur voorstel door dhr Patrick Krul was duidelijk spontaan een geweldige persoon om mee te praten, top uitleg op al onze vragen fijne eerlijke antwoorden. top top top. de fijne en ook stip nagekomen afspraken. de geweldige vakbekwame netjes en propere verzorging van de verwijdering oude ketel, ophanging nieuwe door hesi verhuurde ketel het opruimen en het meenemen van de oude spullen het leggen van tapijt om beschadiging van onze spullen te voorkomen, heb dit als top ervaren. mooi werk . heb er maar een woord voor TOP mensen. dank u wel. ik zal dit overal rondvertellen en we zullen zeker over 15 jaar ons contract met hesi laten verlengen. groetjes Tiny en Giel Olvers uit Mestreech
Uitstekend advies en super monteurs, zeer behulpzaam en zeer goed gewekt. Helemaal top!
Opgenomen afspraken nagekomen. Montage goed en gedegen. Telefonisch contact goed. Klant gericht. Al met al , goed. Houden zo.
Geachte Lezer, De rapportcijfers spreken voor zich en ik wil dit bij dezen nogmaals benadrukken. Met vriendelijke groet, Hein Meijer
Advies gesprek zeer vakkundig Alles was zo duidelijk dat er geen vragen achteraf waren De plaatsing was zeer vakkundig uitgevoerd
gesprek was super werd alles goed uitgelegd. de jongens die de ketel geplaatst hebben waren zeer netjes! ik ben zeer tevreden alles werd super snel geleverd.
De afwerking verdiende geen schoonheidsprijs. Dat hebben we zelf maar gedaan. Bovendien hadden de heren wel erg veel aandacht voor hun mobiele telefoons
Beste klant, Dank u voor het invullen van de enquête. We zouden toch graag even overleg met u willen voeren als dat mogelijk is. Een collega zal vandaag even contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Uw Hesi Team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.