Snelle service vakmanschap
Beste Peter, Dank u wel voor uw beoordeling! Goed om te horen dat de service snel was en het vakmanschap naar wens. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Professionel, vriendelijke medewerkers, goede service, goede advies.
Beste Thomas, Dank u voor uw mooie beoordeling! Prettig dat u de service, het advies en de aanpak van onze monteurs als positief heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goede levering van nieuwe ketel en correcte service.
Het aansluiten van de thermostaat was prima .Goede uitleg gekregen van de monteur.Dik tevreden.
Beste Jean, Fijn dat de aansluiting goed is verlopen en dat onze monteur de tijd heeft genomen voor een duidelijke uitleg. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Een tevreden klant, maar dat de afvoerleiding op 3 plaatsen lekt en ze ervoor terug moeten komen om een nieuwe aan te leggen, is wel enigszins slordig te noemen m.i.
Beste Danny, Dank u voor uw beoordeling en uw eerlijke terugkoppeling. Het spijt ons te horen dat er achteraf nog een probleem met de afvoerleiding aan het licht is gekomen. Dat is uiteraard niet de standaard die we nastreven. We zijn blij dat dit is opgelost. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Personeel is heel vriendelijk en bescheiden. Geven n eerlijk advies.
Beste Gerdie, Dank u voor uw mooie woorden! Eerlijk advies en een vriendelijke benadering — daar hechten we veel waarde aan. Fijn dat u dat zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zie boven.
Beste Bert, Dank u wel voor uw beoordeling! Fijn dat de installatie snel en naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Na afstemming van de order meteen afspraak gemaakt. Alles meteen gemonteerd, alles werkt en goed uitgelegd.
Beste Ronnie, Dank u voor uw fijne beoordeling! Prettig dat de afspraak snel gemaakt kon worden en dat alles in één keer goed zat. Dat u ook een goede uitleg heeft gekregen, hoort daar voor ons bij. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goed en snel geplaatst
Beste Ton, Dank u wel! Prettig dat de plaatsing vlot en naar tevredenheid is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Van begin tot einde hele goede aanpak
Beste Ruud, Dank u voor uw beoordeling! Fijn dat de aanpak van begin tot eind in goede orde is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zeer correct en net werk geleverd
Beste Jo, Dank u wel voor uw mooie woorden! Correct en netjes werken — daar staan we voor. Fijn dat u dat zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Vakkundig en nauwkeurig gewerkt
Beste Ria, Dank u voor uw beoordeling! Prettig te horen dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Dankzij hele duidelijke goed uitleg van ,hesi, : Adviseur : Rene Vrijens en ook daarna de vakmensen Sander en Martijn Vakbekwaam en goede samenwerking en duidelijke communicatie werkzaamheden. Erg tevreden , alles schoon en opgeruimd
Beste Ramon, Dank u voor deze uitgebreide beoordeling! Fijn dat het hele traject — van advies tot uitvoering — zo goed is bevallen. We zullen uw complimenten doorgeven aan René, Sander en Martijn. Die hebben ze verdiend! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goede service zoals wij dat ook in het verleden al gewend waren
Beste Carel, Fijn dat u dat herkent, dank u wel! Prettig om te horen dat onze service ook dit keer weer aan uw verwachtingen voldeed. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Beste Kim, Dank u voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ben tevreden,van begin tot het einde. Zou jullie ook aanbevelen bij familie en vrienden. Vriendelijk,begripvol
Beste Truus, Wat fijn om te lezen, dank u wel! Een aanbeveling aan familie en vrienden is wat ons betreft het mooiste compliment. Prettig dat de samenwerking van begin tot eind naar wens was. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ik weet dat ze netjes werken
Beste klant, Dank u wel voor uw vertrouwen en de mooie beoordeling! Netjes werken vinden wij vanzelfsprekend — fijn dat u dat bevestigt. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zeer goed aangelegt
Beste Ron & Ilona, Dank u voor uw enthousiaste beoordeling! Fijn dat de installatie naar tevredenheid is uitgevoerd. We doen ons best om het altijd goed te doen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Van begin tot einde perfect geregeld Chapeau.
Beste klant, Dank u, daar worden we blij van! Prettig te horen dat alles van begin tot eind naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Erg prettig
Beste Rob, Dank u voor uw beoordeling en het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Het jonge team heeft zeer volwassen werk afgeleverd. Super goed en super kundig dus!
Beste Tjon, Wat een leuk compliment, dank u wel! Fijn dat ons team een goede indruk heeft gemaakt — zowel in de uitvoering als in de vakkundigheid. We zullen het doorgeven! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Vanaf het eerste gesprek tot aan levering en montage van onze nieuwe cv kan ik alleen maar zeggen dat dit op een zeer prettige manier is verlopen. Men luistert naar de klant en de montage wordt zeer vakkundig en netjes uitgevoerd.
Beste Roger, Dank u wel voor deze fijne recensie! Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke montage — het doet ons goed te horen dat u het hele traject als prettig heeft ervaren. We nemen de tijd voor onze klanten, en dat u dat merkt, waarderen we enorm. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De mannen hebben het allemaal goed geïnstalleerd. Ook een vraag van ons naderhand werd meteen opgelost. We hebben een service van 24/7 en dat geeft vertrouwen.
Beste Bert, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn dat de installatie naar wens is verlopen en dat uw vraag achteraf snel beantwoord werd. Mocht u ooit ergens mee zitten, we staan voor u klaar. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ze werkten deskundig en lieten de boel schoon achter.
Beste Hub, Wat fijn om te horen, dank u voor uw beoordeling! Prettig dat onze monteurs een goede indruk hebben gemaakt. Deskundig werken én de boel netjes achterlaten — zo hoort het wat ons betreft. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
In het kort vanaf de offerte aanvraag tot de installatie zeer correcte omgang met de klant. Zoals het ook echt hoort! Top firma!
Beste Maurice, Wat fijn om te lezen, dank u voor uw mooie woorden! We doen ons best om u tijdens het hele traject — van offerte tot installatie — zo goed mogelijk te begeleiden. Dat u dat zo ervaart, stemt ons blij. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.