Goed werk geleverd
Beste John, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Wij zijn super tevreden over de plaatsing van de zonnepanelen, de airco’s en de warmtepompboiler. Steeds alles netjes achtergelaten en met ons meegedacht.
Beste Wilma, Bedankt voor deze super beoordeling! Dit wordt enorm gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Installatie en afwerking tot volle tevredenheid verlopen.
Beste Leon, Dank u wel voor uw beoordeling! Uw feedback wordt enorm gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Recent hebben Mo en Appie onze nieuwe CV-ketel geïnstalleerd. Ze waren vakkundig en vriendelijk, dachten actief mee en lieten alles perfect achter. Ook het contact met de adviseur verliep goed. Ik kreeg helder en eerlijk advies, met een duidelijk kostenplaatje. Ik ben zeer tevreden en kan ik Hesi van harte aanbevelen!
Beste Barbara, Wat een mooie review, dank u wel! We zijn blij dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening en hopen u nog lang van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Hesi heeft bij ons een nieuwe cv-ketel geplaatst. Hierbij moest ook het leidingwerk omgelegd worden. Dit hebben de twee mannen super netjes gedaan!
Beste Kyona, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De afspraak was simpel, aangegeven op de website voor een advies gesprek in te plannen. Je wordt netjes terug gebeld en er wordt overlegd wanneer het zou kunnen. De dag voor de afspraken/montage wordt je nog gebeld als reminder. Tijdens het advies gesprek werd er goed geluisterd, meegedacht en goed geadviseerd. Het is duidelijk dat er meer dan voldoende ervaring is met de apparatuur waarover het gaat. De dag van montage wordt alles nogmaals doorgesproken en gaan de monteurs aan het werk. Als iets niet duidelijk is wordt er netjes uitgelegd wat de opties zijn en dit wordt dan uitgevoerd. De monteurs zijn professioneel er is zeer prettige familiare sfeer onderling. Net als de voorgaande installaties (CV ketel, CV ketel verplaatsen en het plaatsen van zonnecellen) zeer tevreden. Wij kunnen iedereen Hesi aanbevelen als installateur.
Beste Mik, Bedankt voor uw uitgebreide en mooie beoordeling! Het doet ons goed te lezen dat u onze service waardeert! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Een jongere generatie is opgestaan, zo fijn om te zien wanneer jonge mensen goed zijn opgeleid en een vak hebben geleerd! Twee hele aardige jongemannen die zeer vakkundig en klantvriendelijk te werk gingen!
Beste Jack, Dank u wel voor uw mooie woorden! We geven uw complimenten door aan de monteurs! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Nieuwe combiketel geplaatst ben er helemaal blij mee
Beste Tiny, Bedankt voor deze top beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Prima firma. Betrouwbaar en vakkundig. Snelle reactie op installatie. Vriendelijk personeel
Beste Alex, Bedankt voor de positieve beoordeling! Uw feedback wordt enorm gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Netjes gewerkt goede uitleg
Beste Will, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Nieuwe cv ketel door Hesi laten plaatsten en zoals wij gewend zijn van Hesi top service. Wij huren al vanaf 1999 de cv ketels van Hedi en gelukkig hoefde wij hun niet of nauwelijks te bellen. Ook de onderhoud van de vorige ketel altijd optijd door hun verzorgd. Ze zijn betrouwbaar en kundig dus wij bevelen Hesi zeer zeker aan.
Beste Tiny, Wat een mooie review, dank u wel! We zijn blij dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening en hopen u nog lang van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Mijn nieuwe cv-ketel is heel snel, vakkundig en zonder rommel geplaatst. Ik ben erg tevreden.
Beste Nancy, Bedankt voor uw positieve feedback! Uw tevredenheid is onze grootste motivatie. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Dit spreekt voor zich
Beste klant, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Het plaatsen van een elektrische warmwaterboiler is bekwaam, netjes en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.
Beste Peter, Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Monteurs vriendelijk en hebben netjes gewerkt. De app moet wel weer opnieuw geactiveerd worden, daar moeten we nog even contact over opnemen. Dus als ze daar ons ook nog mee helpen krijgen ze een 10.
Beste klant, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Heeft u al contact opgenomen m.b.t. de app? Want we gaan natuurlijk voor die 10! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Werken goed door, werken netjes, laten ook alles weer netjes achter, vriendelijk en de kwaliteit is uitstekend
Beste Alex, Wat een mooie review, dank u wel! We zijn blij dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening en hopen u nog lang van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
werklui waren beleefd en vriendelijk
Beste Richard, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Plaatsing nieuwe ketel goed en kundig.
Beste Jan, Dank u wel voor uw beoordeling! Uw feedback wordt enorm gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goed geholpen door adviseur en goed geïnstalleerd door de monteurs
Beste Henk, Dank u wel voor uw beoordeling! Uw feedback wordt enorm gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Nadat 4 andere partijen aangaven dat cv-ketel plaatsen niet kon op de oude plek, beloofde Hesi dat dit wel degelijk mogelijk was. Mijn gedachte: ‘hopen dat dit goed gaat..’. Maar wat heeft Hesi PERFECT werk afgeleverd. Fijn eerste gesprek, montageteam professioneel en netjes, prijzen gewoon redelijk; aanrader voor iedereen!
Beste Yves, Wat een geweldige terugkoppeling, bedankt! We zijn blij dat we uw wens konden realiseren en dat alles naar tevredenheid is verlopen – van het eerste gesprek tot de plaatsing. Uw complimenten aan ons montageteam geven we met trots door. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Netjes gewerkt.
Beste Coen, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zoals altijd uitstekend! Groot compliment aan de monteurs.
Beste Patrick, Hartelijk dank voor uw mooie compliment! We geven dit met plezier door aan onze monteurs – zij zullen er blij mee zijn. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zoals boven reeds vermeld is alles goed uitgevoerd, als ik vragen had werden die duidelijk uitgelegd. Ook de uitleg van de thermostaat is goed uitgelegd.
Beste Jo, Bedankt voor uw positieve woorden. Fijn om te horen dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd en dat onze uitleg duidelijk en behulpzaam was, zowel over uw vragen als over de thermostaat. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Alles is goed verlopen.
Beste Helmuth, Bedankt voor uw positieve feedback! Uw tevredenheid is onze grootste motivatie. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Heel vriendelijk heb je vragen worden goed beantwoord als er wat is zijn ze zo daar
Beste Brigitte, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.