Beste Maurice, Dank u wel voor uw korte maar positieve review. Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen bij de plaatsing van uw nieuwe cv-ketel. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Beste Patricia, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat u een goede ervaring met ons heeft gehad. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zonnepanelen geplaatst bij ons thuis. Dit was van A tot z in de puntjes goed geregeld.
Beste Pierre, Dank u wel voor uw positieve bericht. Het is mooi om te horen dat de plaatsing van de zonnepanelen zo soepel en zorgvuldig is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Vriendelijk en deskundig
Beste Ralph, Dank u wel voor uw review. Geweldig om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat onze monteurs netjes en deskundig te werk zijn gegaan. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Prettig gesprek met medewerker die uitleg heeft gegeven over nieuwe kettle en plaatsing. Correcte en net werkende installateurs die de ketel hebben geplaatst en goede uitleg over werking ketel en thermostaat hebben gegeven.
Beste Leon, Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling. Mooi om te horen dat het adviesgesprek duidelijk was en dat de monteurs de installatie netjes hebben uitgevoerd en alles helder hebben toegelicht. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De instslatie van de zonnepanelen ging super , ook hier viel ons op dat Hesi vakdeskundigheid in huis heeft . Wij waren zeer tevreden met het montageteam
Beste Robert, Dank u wel voor deze mooie woorden. Het is prettig om te horen dat de plaatsing van de zonnepanelen zo soepel is verlopen en dat het montageteam een goede indruk heeft achtergelaten. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De instalateurs zijn vakkundig en denken in oplossingen, niet in problemen. Alles is vakkundig aangelegd.
Beste Raymond, Dank u wel voor uw reactie. Mooi om te horen dat de installatie naar wens is uitgevoerd en dat onze monteurs oplossingsgericht hebben gewerkt. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Afvoerpijp op dak stond scheef. Reling boven aan trap beschadigd bij omlaag halen van oude ketel.. Niks gezegd ..zijn gewoon weggegaan
Beste Marco, Bedankt voor uw bericht. Jammer om te horen dat niet alles naar wens is verlopen. De scheve dakdoorvoer is na uw melding direct hersteld — fijn dat dit inmiddels is opgelost. Over de beschadiging aan de railing was bij ons niets bekend. We hebben dit nagevraagd bij de monteurs, maar zij geven aan dat hen geen schade is opgevallen; anders zouden zij dit hebben gemeld. Het montageteam komt graag even kijken naar de beschadiging, zodat we samen kunnen vaststellen wat er precies is gebeurd en tot een passende oplossing kunnen komen. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Professioneel
Met HESI een goed klantencontact gehad en de ketel plaatsing is goed en vakkundig verlopen, monteur werkte met een waterpas en had oog voor detail. Alles zat na montage kaarsrecht. Tevens was de inbedrijfname hierna goed, monteur wist waar hij het over had. (Meet & Regeltechniek).
Beste Guido, Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Fijn om te lezen dat onze monteurs zorgvuldig te werk zijn gegaan en dat alles perfect is gemonteerd en in bedrijf is genomen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Vriendelijke correct verzorgde ervaren monteurs. Snel geinstalleerd. Nemen alle oude materialen mee. Heel goede uitleg.
Beste Jo, Wat een mooie review, hartelijk dank! Geweldig om te horen dat onze monteurs alles professioneel hebben geregeld en dat alles duidelijk is uitgelegd. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Hele goede service.. hele lieve aardige kundige werklui.
Beste Ciel, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Alles goed verzorgd geen verrassingen
Beste Benjo, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u geen verrassingen heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Hebben al 15 jaar ervaring met Hesi. Nu bij huren nieuwe cv ketel wederom prima advies gehad.
Beste Ger, Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat u al 15 jaar tevreden bent en ook nu weer prima advies heeft ontvangen bij het huren van uw nieuwe cv-ketel. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Het was goed!
Beste Bert, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Gute Arbeit, kompetente und freundliche Mitarbeiter
Vielen Dank für Ihre positive Rückmeldung! Es freut uns sehr, dass Sie mit unserer Arbeit und unseren kompetenten, freundlichen Mitarbeitern zufrieden sind. Mit freundlichen Grüßen Ihr hesi-Team
De monteurs kwamen op de afgesproken tijd. Er werd netjes en rustig gewerkt Na afloop keurig opgeruimd Info over werking ketel ontvangen Gevaarlijk: Beangstigend vind ik wel dat een monteur zonder beveiliging, over een pannendak, met een minimale dakgoot, naar de nok moet klimmen, ongeveer 8.5 meter hoog, om daar een pijp in de schoorsteen te monteren. Materialistisch: Het risico van betonpannen (40 jaar oud)breuk . Dit bemerkt men niet direct.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de stiptheid, netheid en uitleg van onze monteurs. Wat betreft uw opmerkingen over de veiligheid en de staat van het dak: wij nemen dit zeer serieus. Onze monteurs werken volgens de geldende veiligheidsvoorschriften, maar het is goed om te weten dat u dit als beangstigend hebt ervaren. Ook het risico van oudere dakpannen is iets waar wij alert op zijn tijdens onze werkzaamheden. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Heel goed
Beste Lou, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zowel het advies als het uitvoerend gedeelte als prettig en deskundig ervaren ook kleine verbetering als zeer goed ervaren.
Beste Jacques, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Geweldig om te horen dat u zowel het advies als de uitvoering als deskundig en prettig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ik heb alles als prettig ervaren en de mensen die bij ons thuis zijn geweest zijn allemaal erg klantvriendelijk en kundig in hun vak. ze hebben netjes gewerkt.
Beste Ralph, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u het contact met onze monteurs en adviseur als prettig en professioneel heeft ervaren. We geven dit compliment graag door aan het team. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Komen afspraken na en optijd ben zeer tevreden
Beste Ger, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze betrouwbaarheid en stiptheid. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Een goed , kundig en vooral eerlijk advies aan de voorkant door de adviseur en de installatie is vakkundig en netjes verlopen , waardoor we nu weer een lekker warm huisje hebben ...!
Beste Margriet, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Geweldig om te horen dat u zowel tevreden bent over het advies als over de vakkundige installatie. Geniet van uw warme huis! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Alles omtrent de planning en montage was goed
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles rondom de planning en montage naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goede service en vriendelijk personeel.
Beste Jo, Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en collega’s. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Wij zijn heel tevreden over de montage. In alles zie je de zorg en vakmanschap terug. Alles is netjes opgeleverd. Niets was teveel! Het werk is dan ook naar volle tevredenheid geplaatst.
Beste Patrick, Wat een geweldige review, dank u wel! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de montage en het vakmanschap van onze monteurs. We geven dit compliment graag aan het team door. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.