In deze winterperiode had ik plots last van drukafname en lekkage van het overdrukventiel in mijn 17 jaar oude combiketel. Ik zat in de kou! Een dag na mijn email naar Hesi werd ik gebeld waarna de volgende dag Rene langs kwam en direct een offerte uitbracht. Ik had nog vragen dus twijfelde. De vragen zijn daarna direct afdoende beantwoord en door plannings medewerker Eric is de volgende dag de installatie door Milan en Len ingepland. Ondanks wat obstakels in het afvoerkanaal waar de rookgasafvoer door moest heeft dit team een mooie installatie die dag verricht waar ik zeer tevreden over ben. Ik zit er nu weer warmpjes bij! Ik stel deze werkwijze, service en de uitvoering van Rene, Eric, Milan en Len uitermate op prijs en kan Hesi dan ook van harte aanbevelen.
Beste Hans, Wat een prachtige en uitgebreide beoordeling, hartelijk dank voor het delen! Geweldig om te lezen dat ons team u zo snel en compleet heeft kunnen helpen, van het eerste contact tot de uiteindelijke installatie. Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat u er weer comfortabel bij zit. We zullen Rene, Erik, Milan en Len uw complimenten zeker doorgeven. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
alles netjes verlopen.
Beste Leny, Dank u wel voor uw beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent over het verloop van de werkzaamheden. We waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Naar aanleiding van een probleem met oude ketel geplaatst door Hajnadi die niet wilde helpen, snel geholpen met een adviesgesprek en nieuwe ketel
Beste Ramon, Wat fijn om te lezen dat u onze service als vriendelijk en snel heeft ervaren. Vervelend dat u eerder niet goed bent geholpen, maar des te mooier dat wij u met een adviesgesprek en een nieuwe ketel snel duidelijkheid en een oplossing hebben kunnen bieden. We hopen dat u er weer comfortabel en zorgeloos warm bij zit. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Originele beoordeling
In een zin teleurstellen
Schone werkwijze en duidelijke uitleg wat de nieuwe thermostaat betreft
Beste Wendy, Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank daarvoor! Fijn dat u onze werkwijze als schoon heeft ervaren en dat de uitleg over de nieuwe thermostaat duidelijk was. We vinden het belangrijk dat u precies weet hoe alles werkt en met een goed gevoel achterblijft. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Duidelijke communicatie en netjes gewerkt.
Beste Jos, Wat fijn om te lezen dat u onze service als heel goed heeft ervaren. Bedankt voor uw mooie woorden! Goed om te horen dat de communicatie duidelijk was en dat er netjes is gewerkt. Dat is precies waar wij iedere dag ons best voor doen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
goed en netjes werk geleverd
Beste Egon, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen en de service is snel en professioneel. Zeker een aanrader!
Beste Susan, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn dat u tevreden bent over de communicatie, de afspraken en onze service. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De ketel is niet goed. Hij warme water valt uit tijdens douchen. Ik zal contact opnemen met Hesi
Beste Vera, Dank voor uw feedback. We hebben inmiddels contact met u opgenomen en er is een afspraak gepland zodat de monteur het probleem kan oplossen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Super geleverd
Beste Nico, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat alles naar wens is geleverd! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Heel tevreden. Monteurs vriendelijk.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat de monteurs als vriendelijk zijn ervaren. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
vervangen en monteren van nieuwe cv geen problemen zowel afspraak als werkzaamheden. jammer genoeg is de opwarmtijd 2 uur voor 2 graden opwarmen geen verbetering en na melding geen bezoek, zelf telefonisch digitaal regelen. Na een 2e melding omtrent de klachten werd de oorzaak van de ongemakken direct correct verholpen door fa.HESI. Eind goed al goed. .
Originele beoordeling
De mannen hebben een perfect gewerkt, snel en mooi afgewerkt.
Beste Jo, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over de uitvoering. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Prima verlopen
Beste Michael, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat alles soepel is verlopen en dat er geen klachten waren. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Je hoeft maar te bellen en het probleem word opgelost zeggen meestal erbij hoelang het duurt voordat iemand komt
Beste klant, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat onze werkwijze als prettig en duidelijk wordt ervaren. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
In een zeer moeilijke privésituatie en ook nog voor de feestdagen toch nog een nieuwe gasketel geplaatst. Goed advies en bij plaatsen van de ketel keurig gewerkt.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat alles ondanks de lastige omstandigheden en de feestdagen goed kon verlopen en dat u tevreden bent over het advies en de plaatsing. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Installatie is door jullie medewerkers prima verzorgd en uitgevoerd. Ook het feit dat jullie door het defect van de oude cv-ketel zo snel hebben kunnen inspelen op de situatie heeft mij aangenaam verrast en stemt zeer tevreden.
Beste Piet, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat de situatie snel kon worden opgelost. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Super service
Beste Paul, Wat fijn om te lezen, dank u wel voor deze mooie woorden! Super dat u onze service als perfect heeft ervaren — daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Snel en deskundig werk geleverd.
Beste Jules, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze snelle en deskundige werkwijze zo heeft ervaren. Dat is precies waar wij bij hesi naar streven. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Hele fijne ervaring met hesi Telefonisch contact was ook heel behulpzaam en de monteurs zijn heel behulpzaam en goede uitleg Heel tevreden Dikke 10
Beste klant, Hartelijk dank voor uw fantastische review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons telefonisch contact en de monteurs. Een dikke 10 waarderen we enorm! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Het voorbereidende gesprek was prettig, in het 2e bezoek werd alles duidelijk uitgelegd waardoor goede keuzes gemaakt konden worden. De dag van de montage verliep alles goed, er was duidelijke communicatie. Heel fijn dat Hesi kennis heeft van Duitse verwarmingsinstallaties en wetgeving, terwijl we gewoon in het Nederlands kunnen communiceren
Beste Dominique, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles duidelijk en goed verlopen is en dat onze kennis van Duitse verwarmingsinstallaties u van dienst kon zijn. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Alles heel netjes verlopen
Beste Han, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles netjes is verlopen en dat u tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Correcte afhandeling
Beste Ronald, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u de afhandeling als correct heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Een heel professioneel bedrijf met heel vriendelijke medewerkers,die samen een oplossing zoeken om een goeie werk te leveren,dus ik ben heel tevreden erover.
Beste Quincy, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u onze medewerkers als vriendelijk, behulpzaam en professioneel heeft ervaren en dat we samen een goede oplossing hebben kunnen vinden. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goede en nette service Nieuwe cv ketel geplaatst goede uitleg gehad netjes en ordelijke werk afgegeven. Even een kleine lekkage gehad gebeld en bin 2 uur stonden ze voor de deur super snel.
Beste Richard, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle en nette service. Goed om te lezen dat de installatie van de nieuwe cv-ketel vlot verliep en dat onze monteurs alles duidelijk hebben uitgelegd. Ook fijn dat we het kleine lek zo snel konden verhelpen! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Snelle service en plaatsing.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle service en plaatsing. Voor vragen over de waterinstelling kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.