Zeer netjes en goed opgeleverd. Service is zoals altijd zeer goed.
Ivm drukte wel een weekje moeten wachten maar alle begrip hiervoor alles precies volgens afspraak verlopen hartstikke tevreden
Leerling monteur kwam onzeker over en had te weinig oog voor de afwerking en het schoonmaken van de ruimte. Dit is puur als keerpunt bedoeld
Beste klant, Dank u voor het invullen van de vragenlijst en uw feedback. Ook verbeterpunten nemen wij graag ter harte. Met vriendelijke groet, Uw Hesi Team
Alles bestens organisiert und durchgeführt !
Van het gesprek tot het plaatsen van onze nieuwe c.v ketel zeer tevreden en een groot plus punt geen kosten voor het aanpassen van de bestaande leidingen
zeer snelle afhandeling, goed product. Gezien het afgelopen weer, kon het niet beter.
wij zijn zeer tevreden over jullie en wij blijven ook klant bij jullie
Ben zeer tevreden
Wij zijn sinds 1980 klant bij Hesi en wij zeer tevreden hoe de zaken geregeld worden. Begonnen met boiler, hierna omgezet naar cv. Sinds ca 3 jaar ook ventilatie en vanaf eind juni zonnepanelen.
Zonder meer goed. Reeds aan een collega in Vijlen aanbevolen.
Zeer klantgericht en net bedrijf. Denken mee, werken zeer netjes en zijn altijd vriendelijk. Wij kunnen geen slecht punt noemen.
Prettig en betaalbaar zonder poespas en gezever.
Goed en kundig bedrijf. Alles vanaf eerste gesprek, uitleg, planning, afwerking ging perfect en zelfs de nazorg doen ze uit zichzelf. Totaal geen omkijken ergens naar. Ook het bedenken van andere oplossingen die nog efficiënter en beter werken komen ze mee.
Alles prima geregeld
Super service
totaal geen klachten leuke mede werkers
Goed product. Zeer nette bediening. Vakkundige monteurs welke o.a. zeer duidelijk antwoord geven op mijn vragen. Ik ben nl. totaal ondeskundig. Ik vind Hezi een aanrader.
Super meer valt er niet over te vertellen.
Een zeer goeie organisatie
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.