in de meterkast kasje geplaats door hesi hier heeft men een leiding opzij getrokken deze staat nu in een boog onder druk dit ziet niet professioneel uit.Dit had toch anders gekund voor een professioneel bedrijf.
Beste klant, We zullen contact met u opnemen om het op een deugdelijke manier aan te passen. Bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Uw Hesi team
Vriendelijk personeel. Heel netjes gewerkt.
Zeer correcte monteurs. Alles netjes achter gelaten. Goede instructie gegeven.
Correcte en nette medewerkers.
Betrouwbare firma die haar afspraken nakomt.
Zowel de binnen en buitendienst medewerkers leveren goede informatie en vakwerk af, we zijn al jaren dik tevreden met Hesi !!!👍👍👍
alles goed ervaren
super service
Goed adviesgesprek en mooie en correcte montage! Aan te bevelen aan iedereen.
Heel goed leuke mede werkers
Snelle service. Binnen een dag adviesgesprek en de volgende dag al geplaatst. Monteurs waren heel beleefd en correct en gingen vakkundig en schoon te werk. Geen opmerkingen, kan Hesi aanraden.
Super service! Duidelijk advies, snelle en veilige montage. Voor alles wordt gezorgd!
top firma ook voor de cv ketel en de afzuiging van het toilet en badkamer als ook het onderhoud hiervan.
Ervaring reeds teruggekoppeld,
Beste klant, Dank u voor de feedback. Met vriendelijke groet, Uw Hesi Team
Zeer tevreden, zou dit zeker aan anderen aanraden.
professioneel zakelijk en correct niet te beroerd om iets te controleren wanneer zij eenmaal boven zijn op het dak. fijn om mee samen te werken.
Na de eerste offerte, reeds veel duidelijk, alleen wilde ik eerst nog een bezoek aan huis, dit is zeer tevreden verlopen, waarop ik heb besloten tot aanschaf zonnepanelen via HESI
alles is naar wens l
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.