Uitstekende ervaring, zowel voor cv als voor zonnepanelen en mechanische ventilatie.
netjes en vakbekwaam installeert.
vriendelijke en correcte mensen
Tot nu toe alle contacten prima . Alles is prima afgehandeld.
Minpuntje was de chaotische communicatie bij het installeren. Verliep niet helemaal vlekkeloos.
Positieve ervaring i.v.m. wisselen van omvormer .
Niks dan lof. goede service. competente medewerkers.
Goede service geen klachten
Prettige voorlichting. Professionele plaatsing Reeds iemand met succes aanbevolen. Één aanmerking: niet tevreden over afwerking van snoer naar thermostaat. Die ligt midden op vloer van cv ruimte. Daar stoot of loop je gemakkelijk over met gevolgen(?)
Beste, Dank u voor uw reactie. De collega's van de planning zullen contact met u opnemen om de thermostaatkabel aan te passen. Met vriendelijke groet, Uw Hesi team
correct
Goeie service , klantvriendelijk en professioneel
De installateurs deden meer dan strikt noodzakelijk was om het product 100procent in orde te krijgen. Waardering hiervoor, ook de extra inspanning in de kruipruimte, zonder hiervoor een extra rekening gepresenteerd te krijgen. Als consument kreeg ik ook de ruimte om mee te denken zodat alles zeer bevredigend en voor mij als leek technisch begrijpbaar werd.
Goede service, prettig en professioneel.
Duidelijke voorwaarden, prima afhandeling, kundige installateurs, brandschoon opgeleverd. Top!
Als de heren de stekker weer hadden ingestoken had ik de inhoud van de diepvries niet hoeven weg te gooien
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de enquête! Dat is inderdaad slordig en onnodig. Excuus! Mogen wij vandaag even contact met u opnemen? Met vriendelijke groet, Uw Hesi team
op en top service. Duidelijke uitleg en neemt de administratieve rompslomp van de klant uit handen.
Leider war die eingeplante Zeit zu gering bemessen, so dass die Monteure stark unter Druck waren.
Het gehele traject vanaf informatie opvragen tot aan de oplevering word je als klant ontzettend goed begeleid en geinfomeerd, de service en nazorg is goed geregeld en je hebt er geen omkijken naar.
Weer eens goede en leuke gesprekken gehad met mensen van Hesi. De installateur en zijn leerling hebben goed werk afgeleverd. Ze waren vriendelijk en beleefd.
Snelle service, duidelijk advies, deskundige afwerking, klantvriendelijke medewerkers.
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.