Zeer positief verrast vanaf het eerste contract. Een 10 klinkt zo overdreven, vandaar een dikke 9.
Mooi bedrijf, attente en deskundige medewerkers, zowel in de verkoop als in de montage.
Geweldige ervaring Zeer profesioneel en aardige mensen
De monteurs werkten zeer professioneel en hebben daarna alles keurig opgeruimd
Keurig netjes en snel gewerkt!
Ga zo door!
Afspraken helemaal nagekomen. Werk perfect uitgevoerd door vriendelijke en goede vakmensen. Alles netjes achter gelaten.
Immer wieder!!!
Wij zijn heel tevreden en hebben jullie aanbevolen bij onze buren
Ben heel tevreden, goed voorgelicht. En netjes gewerkt.
Nach der absolut professionellen Beratung durch Herrn Vrijens mit sofortigem schriftlichen Angebot vor Ort stand schnell fest, zu dieser Firma haben wir Vertrauen. Dieses Vertrauen wurde nicht enttäuscht, im Gegenteil. Wir waren von der Professionalität der Monteure absolut begeistert. Die alte Heizung wurde fachgerecht demontiert sowie die alten, oft unnötigen Rohre und Leitungen. Das gesamte benötigte Material war vorrätig, das haben wir bei anderen Firmen(im negativen Sinne) schon anders erlebt! Der Einbau der Gasheizung inkl. WW- Boiler verlief völlig unkompliziert und die Anlage lief, wie versprochen, nach 1 1/2 Tagen,bis heute ohne jegliche Probleme. Hervorheben möchten wir noch die Freundlichkeit der beiden Monteure. Die Einweisung in die neue Technik war umfassend und sehr gut verständlich. Wir können diese Firma also vorbehaltlos weiter empfehlen.Auf diesem Weg nochmals vielen Dank!
Heel tevreden
leuke en goede beleefde monteurs,
Nieuwe CV-ketel geplaatst. Het duurt nu heel lang voordat het water warm wordt. Naar onze mening wordt het water ook niet zo warm als eerst met de andere ketel.
Geachte klant, Dank u voor uw reactie! We zullen contact met u opnemen inzake het warme water van de cv-ketel. Met vriendelijke groet, Uw Hesi Team.
Goed werk gaan pas weg als alles ook werk en bij ons stond de druk verkeerd ook dit werd netjes verholpen enkele dagen later.
Netjes geweerkt
Monteurs zeer netjes
Al 25 jaar klant. Met vier CV lease apparaten. Zeer tevreden. Komen afspraken na, werken netjes en leggen goed uit. Toppie.
zeer tevreden geholpen
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.