Ausführliches und kompetentes Beratungsgespräch, saubere und professionelle Ausführung, sehr freundliche Mitarbeiter.
Alles top! "Orde en netheid siert de vakman" Dat geldt zeker voor de monteurs van Hesi!
n/v/t
Adviesgesprek was zeer duidelijk. Afspraak correct nagekomen. Plaatsing geschiedde op zeer professionele wijze. Wij zijn tot op heden zeer tevreden met het resultaat. Compliment voor Hesi.
Leuke vriendelijke werklui, met verstand van hun werk.
Professionele mensen Zowel de intake en ook het plaatsen. Erg beleefd en correct. Chapeau.
Goed werk verricht, ook op 24dec geen probleem
hele nette en snelle Service. Gemaakte afspraken worden ook netjes na gekomen. Top bedrijf!
van begin tot einde duidelijk goede voorlichting en stipt wat betreft afspraken bijzonder vakkundige monteurs en een uitzonderlijke afwerking / uitleg
Wir sind sehr zufrieden
Bij het laatste accident met de cv ketel kwam op mijn verzoek er geen praten over dit accident, werd er zelfs van beschuldigd dat ik op geld uit was( geheel niet waar) heb gevraagd in september voor een afkoop lijst dit was in oktober, tot op heden niets gehoord. is dat service?
Beste heer Hovens, Dank u voor het fijne gesprek net. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, mag u zoals gezegd altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Ron
Goed advies. Korte wachttijd. Vriendelijke en deskundige instalateurs die bovendien netjes werken. Super tevreden.👍
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.