Mijn oude ketel is plotseling gaan lekken en moest zo snel mogelijk worden vervangen. En dat gebeurde ook! Op dinsdag het eerste contact en op donderdag-morgen geplaatst. Echter had ik daarna (ook van te voren) heel weinig warm water. Ik zou de leidingen moeten laten ontkalken. Dit loste echter het probleem niet op. De ingehuurde installateur bemerkte dat er op zolder bij de ketel zeeer weinig druk op het koud water zat. Er bleek een defecte oude kraan in de leiding te zitten. Deze vervangen een nu heeel veel warm water. Wat mij een beetje stoort is dat deze lage druk niet gemerkt is bij het vullen van de installatie door de Hesi monteur. Zoiets moet je zeker merken. Had mij veel geld kunnen besparen! (320€ voor het ontkalken en vervangen van de oude kraan in de koudwater leiding)
vriendelijk en vakkundig
Van begin af aan werden we goed geïnformeerd door Hesi en ze dachten goed mee met onze speciale wensen; ook zijn ze bewust bezig met het promoten van duurzaamheid en stelden het filmpje dat ze van de installatie-procedure hadden gemaakt beschikbaar voor 't (middelbaar) onderwijs (voor de installatie hadden ze bij ons een enorme hoogwerker nodig). Een ware voorbeeldfunctie. Bravo !
Goed geleverde service. En contact vooraf.
Op de afgesproken dag en tijd werd mijn nieuwe cv-ketel prima geplaatst. Alles uitgevoerd tot volle tevredenheid
Voldoende kennis van zaken.
vriendelijke mensen en goeie service.
Het contact met HESI tot nu toe is zonder meer als zeer prettig te omschrijven. Vriendelijk, goede service.
tevreden over communicatie en installatie van de nieuwe ketel en afwerking.
heldere voorlichting en afspraken
We kregen een goed en degelijk advies van uw adviseur aan huis en ook de montage van de zonnepanelen en c.v ketel werden door drie vakkundige monteurs snel en degelijk uitgevoerd.
Goed advies, goede service
correct uitgelegd en netjes geinstalleerd
Op aanraden van mijn ouders ben ik overgestapt naar Hesi en hier heb ik geen spijt van.
Heel prettig !
Het is pas enkele weken dat ik een cv ketel heb van hesi maar ben nu al zeer te vrede. Hopelijk blijft dit zo. Vriendelijke groet Fred Stevens.
Alles volgens afspraak uitgevoerd.
goede services beetje onduidelijke uitleg thermostaat.zal,nog eens bellen voor nog eens uitleg en instelling zoals ik het graag had.
Top bedrijf met vriendelijke correcte medewerkers. De service is uitstekend. Ivm AVG wens ik dat mijn gegevens niet verstrekt worden aan derden.
Ben blij met de cv instalatie
Alles was na wens.
Installateurs hebben prima werk geleverd. Waren heel vriendelijk en behulpzaam.
die mannen hebben heel goed en schoon werk geleverd
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.