Maak al vele jaren gebruik van Hesi mbt onderhoud eigen ketel. Daarom ook bij de onlangs vervangen ketel overgestapt op een huurketel van Hesi omdat ik nog nooit tevergeefs een beroep op hen heb gedaan.
Altijd correct, zij nemen zelf contact op voor de controles. Nog nooit problemen gehad.
Snel en adequaat handelen. Top service!
Vakkundige installatie en service door ervaren en representatieve monteurs. Alles netjes afgewerkt en opgeruimd
Ben meer dan 15 jaar klant van Hesi. 1x iets aan de ketel gehad. Ze kwamen het gelijk maken. Vriendelijke medewerkers.
Onze ervaring tijdens plaatsing van nieuwe combi ketel is dat u beschikt over zeer sympathieke en kundige monteurs. Hier mag u als bedrijf zuinig op zijn!
Goede service en klant vriendelijk
Snel correct en netjes
Heel erg tevreden met alles! Uitstekende uitleg van het product en montage.
Prima afhandeling. Zeer tevreden.
Zeer ervaren heer die bij ons de slimme thermostaat kwam installeren. Dit meteen gecombineerd met een beurt aan de ketel. Dát noem ik goed plannen 👍
De Monteur en Leerling Monteur hebben zeer goed gewerkt.
De jongens hebben top werk geleverd. Ik vondt alleen dat ze erg gehaast overkwamen, en daarom namen ze het wat minder secuur met uitmeten en recht monteren. Maar goed dit is helaas ook een beetje de tijd waar we in leven. Verder ben ik heel blij met de ketel en de duidelijke afspraken met Hesi en zou ik ze bij iedereen aanbevelen.
Beste klant, Dank u voor uw feedback. Zouden wij even contact met u mogen opnemen? Wellicht dat u uw opmerking kort kunt toelichten. Wij nemen uw mening graag mee! In afwachting van uw reactie, Uw Hesi Team
Goede uitleg gekregen over verschillende cv ketels.
In ons vorige huis naar tevredenheid reeds klant geweest, daarom nu weer voor Hesi gekozen.
Mijn ervaringen met Hesi zijn enkel positief. E melden ze vooraf aan. Heel erg professioneel.
Goede service. Goed personeel. Heel tevreden met de plaatsing van de cv ketel.
Snelle afhandeling en vriendelijke medewerkers
Nieuwe CV-ketel geinstalleerd waarbij een condensafvoer moest worden aangebracht op een bijna onmogelijke plaats. Toch gelukt. Prima
Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel wat ze zeggen en adviseren wordt ook door hun waar gemaakt.
Sehr gute Beratung und Montagearbeiten !
Zeer correcte monteurs. Goed werk op afgesproken tijd
Professioneel deskundig en efficiënt
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.