Je wordt goed naar je geluisterd. Snelle afwerking. Goede uitleg.
We hebben nogal wat problemen met de ketel gehad het afgelopen jaar. Na de zoveelste lekkage in de ketel besloten om over te stappen op een huurketel van Hesi. De plaatsing ging heel rap, binnen een aantal dagen was alles besloten en hing de ketel al op. De hele ophanging en rookgasafvoer is vernieuwd en het ziet er top uit. Tot nog toe geen enkel probleem meer met de CV installatie. Buiten dat waren de monteurs zeer vriendelijk en hebben ons alles tot in de puntjes uitgelegd, klasse werk en een aanbeveling!
Mijn ervaren Heren waren zeer vriendelijk Keurig werk geleverd Is maar één ding heel jammer Ik hoorde dat de ketel met de boiler wel had gepast nu zit ik met een rot gezicht op alle leidingen Dat stoort heel erg die waren dan weg geweest Foute informatie
Beste klant, Dank u voor uw fijne beoordeling. Ik heb dit inmiddels doorgegeven aan de betreffende monteurs. De ketel met boiler heeft toch een grotere hoogte dan men dacht. Plaatsing was helaas niet gelukt zonder een stuk uit de kast te halen. Met vriendelijke groet, Uw Hesi team
Montageteam had blijkbaar iets niet goed genoeg gedaan. Dat is mij gemeld. Daarna spoedige afhandeling
Werken netjes en correct. Klantvriendelijk en denken mee.
Met spoed binnen 1 dag een ketel geplaatst. Oude ketel was onbetrouwbaar...Ging niet meer uit en bleef maar branden.
Zeer tevreden over het hele proces vanaf adviesgesprek tot en met de montage.
Positieve ervaring. Snel en klantvriendelijk handelen
Goed Geholpen en Super Service !!
Prettige ervaring
Een heldere uitleg in het eerste gesprek. Gelijk de knoop doorgehakt en binnen 2 weken was de ketel al geplaatst. Top.
Gewldig
Goed gewerkt
Onze ketel had problemen en was njet meer te redden en binnen een dag werd er een nieuwe ketel geplaatst. Alles zeer duidelijk uitgelegd en de plaatsing is ook netjes verlopen
Goeie service vriendelijke monteurs en hulpmonteurs
Ondanks thermostaatkranen wordt bovenverdieping o.a. badkamer niet altijd warm. Was bij oude cv ketel niet het geval.
Beste klant, Dank u voor uw feedback! We zouden graag een monteur op locatie krijgen om met u samen te zoeken naar een oplossing voor het probleem. Ik zal vandaag even contract met u opnemen. Met vriendelijke groet, Uw Hesi Team
Onze oude cv ketel was defect. We zaten in de kou. Onze cv ketel was aan vernieuwing toe. We hebben met Hesi contact opgenomen voor een huur ketel. Deze werd al na 2 dagen gemonteerd, zodat we niet langer in de kou hoefden te zitten. De (vriendelijke) monteurs waren op tijd, hebben heel netjes gewerkt, goede uitleg en alle vragen beantwoord.
👍
Heel professioneel en vriendelijk.
prettige communicatie en goede uitvoering
Bij een haperende thermostaat kreeg ik een goed advies. Het plaatsen van de nieuwe thermostaat was op het afgesproken tijdstip met een vriendelijke man, die me ook alles perfect heeft uitgelegd. Ik heb jullie bedrijf ook geadviseerd aan anderen.
Tussen offerte aanvraag en plaatsing zaten 5 werkdagen, erg snel geholpen dus.
Bij vragen ect. werdt direct met mij contact opgenomen en werden correct en naar tevredenheid beantwoord. BTW-teruggave/administratieve afhandeling via jullie is zeer goed verlopen, een zorg/actie minder voor mij. (dikke + punt) Misschien ben ik wat pietluttig maar als in offerte (waar ik dus ook voor betaal) staat bezemschoon opleveren? heb niemand met een bezem gezien !!!! E-kabels in PVC buis monteren ? is in elk geval in de kruipruimte niet gedaan, is niet nodig/wordt niet gedaan in kruipruimtes zei de monteur, wel vermeld in offerte en ook dus voor betaald !!!! Zal wel goed zijn, maar een tip van mij is om in het vervolg jullie offertes bij nieuwe klanten hierop aantepassen. Zonnepanelen zijn keurig gemonteerd (zover ik kan beoordelen) dit na vergelijking met installaties in de buurt, de onderliggende bevestigingsprofielen zijn niet zichtbaar, daarnaast door de stormen van de laatste weken zitten ze gelukkig ook goed vast. Tenslotte; ben benieuwd of de opgegeven waardes van opbrengst en besparingen een beetje kloppen, gezien de periode en het het slechte weer van de laatste weken kan ik hier niets over zeggen, ben er wel benieuwd naar en is ook leuk om in de App/ Sunny Portal te volgen. Info hiervan is niet geheel actueel (loopt betreffend tijd wat achter), mogelijk dat dit bij een komende update verbeterd.
Beste klant, Dank u voor uw feedback! Uw beoordeling voor orde en netheid zullen wij intern verder oppakken. Door het invullen van de enquête kunnen we zodoende toch ons werk verder verbeteren. Uw opmerking m.b.t. de Sunny Portal app is juist. Dit is bekend bij de fabrikant/software ontwikkelaar en hier wordt inderdaad aan gewerkt. Als u rechtstreeks inlogt op de website van Sunny Portal, dan ziet u wel direct de actuele opbrengst. Met vriendelijke groet, Uw Hesi Team
Het verwisselen van de Bosch-ketel voor de nieuwe Nefit-ketel is zonder meer geweldig gedaan. Niet alleen het technische gebeuren, maar ook de klantvriendelijkheid hebben wij als positief ervaren.
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.