Aan de deur op het afgesproken tijd. Vriendelijke binnenkomst en geen slechte zin. Alles (in overleg) goed opgehangen. Alles weer mooi opgeruimd. Duidelijke uitleg gehad over van alles en nog wat. Al met al een fijne en positieve ervaring met een bedrijf wat normaler wijs wel wat rommel kan achter laten. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. In een woord TOP
Zeer professioneel, duidelijk, erg tevreden
Na goed advies en meedenken met de situatie, is er ook flexibel geschakeld met de installatiewerkzaamheden vanwege onvoorziene tegenslag. Hierdoor toch al tijdig de zonnepanelen werkend. Verder nette service en kwaliteit tijdens de montage. Prima bedrijf!
CV was op zijn laatste benen en altijd bij concurrent geweest. Contact met hesi gelegd en dat voelde vanaf het eerste moment goed. Geen gladde verkooppraatje maar goed advies. Monteurs waren zeer netjes en heel goed in hun werk. Ik zou iedereen dit bedrijf kunnen aanraden
Snelle reactie en afspraken, goede prijs en afhandeling, prima informatie
Snelle service en altijd even vriendelijk. Ik ben al jaren klant en heb geen klachten.
Goede communicatie met Hesi , de werkmannen waren vriendelijk en hebben goed wek geleverd. Zowel de verwarmingstak als de zonnepanelen. Zeker een aanbeveling.
super vriendelijk hele goede uitleg en verstand van zaken
Het adviesgesprek had wat uitgebreider gemogen. Ik had welliswaar wat voorwerk gedaan, maar bijvoorbeeld bij de keuze voor de thermostaat had ik in de keuze iets meer ondersteuning verwacht. Installatie verliep naar wens. Ik hoop dat we met dit systeem niet zoveel sores krijgen als met het vorige.
Beste heer, Dank u voor uw feedback! Ook verbeterpunten nemen wij graag ter harte. De betreffende collega zal contact met u opnemen om dit te bespreken. Met vriendelijke groet, Uw Hesi Team
Netjes afgehandeld en snel en goed gemonteerd.
Op alle onderdelen, zoals het begin gesprek als advies een 10. De installatie perfect en hoeft/heeft geen verbeterpunten nodig.
Beslist aan te bevelen
Prima afgehandeld
Ik zou de hesi bij iedereen aanbevelen. Zodra er iets is komen ze en helpen je verder met alles heel erg goed
Beide heren hebben onafgebroken perfect werk afgeleverd.
Komen na wat ze beloven, goede communicatie, perfecte service
Gute und schnelle Arbeit. Absolute Profis . Wir sind sehr zufrieden.
Snel en goed
Snel, ervaren, absolute aanrader. Zowel de cv ketel als de zonnepanelen
Zonder meer goed
Duidelijke afspraken, goede en nette monteurs en bij klachten snelle service
Duidelijke uitleg! Kort en krachtig! Snelle levering en top producten!!
Uitstekend service en luister goed naar de klant. Ik ben sinds 2008 klant bij HESI. Had een VR ketel huur. Maar eind 2019 vaak problemen monteur langs geweest. Hij heeft met zijn leidinggevende besproken wat de probleem zijn. Ik kon zonder probleem en zonder boete nieuwe huur contract en een nieuwe HR ketel. Want ik woont in een appartement. In die 12 jaar heb ik wel nooit betaling achterstand gehad. Het is een top bedrijf. Gewoon zo doorgaan. Ze denken met de klanten mee.
Da jongens komen op tijd , werken netjes , zeer vriendelijk gewoon top , heb je een nieuwe ketel nodig . Niet lang hellen Hesi bellen .
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.