storingen worden snel verholpen
Twee verwarmingsketels en zonnepanelen laten plaatsen met abonnement. Beide keren eerst een duidelijk info gesprek. Daarna een snelle levering en afspraken nagekomen. Vlotte plaatsing door vriendelijk personeel. Wij zijn nu een jaar tevreden klant bij Hesi.
Zeer vriendelijke en bekwame monteur
Super van A. tot Z.
Goede communicatie. Komen de gemaakte afspraken uitstekend na.
super bedrijf en klant vriendelijk personeel
Bereikbaarheid is goed. Afspraken worden nagekomen. Service is goed. Op de markt niet de goedkoopste maar wel een vertrouwd adres als je eenmaal een contract hebt afgesloten. Adviezen zijn open en eerlijk zover ik dat kan beoordelen. Alle adviezen zijn zonder enige verplichting.
prima service , snel en accuraat werk geleverd
Zeer goed advies gesprek vooraf en kerel volgens afspraak netjes geïnstalleerd
Alles correct verlopen tevreden met de uitvoerders geen problemen gehad! In een woord netjes!
Perfect samenwerking en uitvoerig van planning en werkzaamheden!
Service monteurs hebben keurig werk geleverd.
Keurig gewerkt, Netjes alles opgeruimd en Heel vriendelijk personeel.
alles goed uitgelegd,gecontroleerd achteraf, nette UITLEG.
Meer dan 15 jaar uitstekende ervaringen met dit bedrijf.
Goed en eerlijk advies en de zonnepanelen zijn snel en vakkundig geplaatst. Enkel kon de communicatie (door coronacris) beter door klant op de hoogte te houden. Hierdoor vertraging opgelopen met het plaatsen van de zonnepanelen.
Vakbekwame installateurs die pas weg gingen toen alles helemaal in orde was. Nette afwerking en alles schoon achtergelaten. Duidelijke instructie gekregen over de werking van het apparaat en zelfs nog een paar tips over zaken waar ze eigenlijk niet voor kwamen.
het werk ging heel snel. En we willen zodra ons nieuwe dak erop ligt informatie aanvragen voor zonnepanelen
Heren kwamen op afgesproken tijdstip. Hebben alles goed gemonteerd, waren heel vriendelijk en hebben zelfs alle rotzooi opgeruimd! Uitstekende kwaliteit die behouden moet worden :)
Alle service rondom plaatsing huur cvketel is heel goed verlopen.
Goede service, en bereikbaarheid daar ben ik heel tevreden over.
Zeer goed werk afgeleverd
Van info gesprek tot uitvoering perfect verlopen. Ook de nazorg van een beschadigd paneel verliep probleemloos..
Over de aanschaf van zowel de cv-ketel (najaar 2019) als de zonnepanelen (voorjaar 2020) werden we door een vriendelijke medewerker keurig en deskundig geadviseerd. De tussentijdse communicatie verliep uitstekend en zowel de Cv-ketel als de zonnepanelen werden snel en vakkundig geïnstalleerd. Door het zonnige mei- en juniweer is de opbrengst van de zonnepanelen bovengemiddeld en ook over het beloofde rendement van de cv-ketel zijn we dik tevreden. Al met al een positieve ervaring.
Erg prettig en kundig in alle info
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.