plaatsen/vervangen cv-ketel op een klein puntje na uitstekend. verhogen van badkamertemperatuur van 18° naar 22° C mislukt. De woonkamer is warmer dan de badkamer.
Beste heer Severijns, Bedankt voor de beoordeling. Jammer dat u ons slechts een 5 als gemiddeld cijfer geeft, ondanks dat u over het algemeen zeer positief bent. Ik heb navraag gedaan bij mijn collega's en zij geven aan dat het uw wens was om de radiator in de badkamer aan te passen. Daar de ruimte beperkt was en u niet wilde dat er hak en breekwerk zou plaatsvinden, is er in onderling overleg besloten om de radiator niet aan te passen. Mocht u nog vragen hebben dat vernemen wij deze graag. Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Technik,Kundendienst auch telefonisch,Fachwissen,Rufbereitschaft, Sauberkeit einfach alles PERFEKT. Weiter so Hesi. Glückwunsch Dieter Rigolle
Guten Tag Dieter, Vielen Dank für die sehr gute Bewertung. Das freut uns zu hören! Mit freundlichen Grüßen Das Hesi-Team
Goede uitleg, op tijd, vriendelijk en goede service
Beste Nelly, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vriendelijk personeel en perfect
Beste Ans, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De heren hebben prima werk geleverd. Redelijk net werk. Alleen de oude cv ketel lekte wel vuil water wat op de vloer terecht kwam. Zelf een doek onder gelegt voor het lekken. Moest ook voorzichtig naar beneden gebracht worden 2 verdiepingen! Maar is goed gekomen. Rest is prima gegaan.
Beste Jose, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vakkundige medewerkers en super goed geïnformeerd over onze zonnepanelen. Ben trouwens ook al 27 jaar klant wat betreft verwarmingsketel. Dus
Beste Laurens, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het jarenlange vertrouwen. En fijn dat u naast de cv-ketel ook nu voor de zonnepanelen van Hesi heeft gekozen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Prettig offertegesprek voor een nieuwe CV ketel voor onze nieuwe woning. Monteurs hebben netjes gewerkt, kleine lekkage achteraf werd snel verholpen. Heel tevreden!
Beste Jos, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Al jaren klant bij Hesi, en zoals altijd ook nu weer alles super verlopen. Komen afspraken na, zijn professioneel en altijd zeer vriendelijk.
Beste Roger, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het jarenlange vertrouwen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goede service netjes gewerkt
Beste heer/mevrouw Huysmans, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
we zijn goed en snel geholpen met de nieuwe ketel
Beste heer/mevrouw Grommen, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De jongens hebben alles goed en schoon achter gelaten
Beste Wiel, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Altijd Goede service
Beste Georgy, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste John, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Kwaliteit medewerkers, ketel en installatie zijn prima!
Beste Rob, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
vanaf 1ste telefonisch contact, ivm vervanging CV-ketel, tot en met het ter plekke vervangen van deze ketel werd ik zeer klantvriendelijk behandeld. Engineers ter plekke waren kundig, correct en klantvriendelijk.
Beste Frank, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Komen afspraken na en geven goede uitleg. Werken netjes.
Beste Jo, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Tot nu toe top. Monteurs en telefonisch en natuurlijk ook de adviseur.
Beste Tamara, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Mijn oude ketel ging kapot. Dezelfde middag zat de vriendelijke adviseur al aan de tafel. Duidelijke uitleg bij de offerte gekregen. En twee dagen erna werd de ketel geplaatst. Na de plaatsing is alles ook weer netjes opgeruimd. Een hele fijne ervaring. Ik ben nog steeds erg tevreden.
Beste Deborah, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Anfang Dezember fiel die Heizung aus. Wir haben "HESI" zufällig im Internet gefunden und nach einem Telefonat am nächsten Tag hatten wir bereits einen Beratungstermin. Alles war sehr schnell und gründlich. In weniger als einer Woche hatten wir die Heizung ausgetauscht. Unser alte Heizanlage wurde an einem Tag ausgebaut und die neue installiert. Alles war sauber und professionell. Wir sind sehr zufrieden
Guten Tag Dariusz, Vielen Dank für die sehr gute Bewertung. Das freut uns zu hören! Mit freundlichen Grüßen Das Hesi-Team
De plaatsing van de ketel werd uitgevoerd op het geplande tijdstip.Het montageteam werkte snel en netjes.
Beste H., Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Die beiden Monteure haben eine sehr gute und saubere Arbeit abgeliefert.Ich kann die Firma Hesi wärmstens empfehlen .
Guten Tag Gerrit, Das freut uns zu hören! Mit freundlichen Grüßen Das Hesi-Team
Beste Bep, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Prima proces van begin tot einde
Beste M., Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Kan helaas van Bonaire uit niet ervaren hoe de cv ketel werkt. Heb iig nog geen klachten gehoord, dus neem aan dat het goed is
Beste René, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
We waren een week eigenaar van ons nieuwe huis toen de verwarming in storing ging. We hebben Hesi gebeld en dezelfde week is er een nieuwe ketel en thermostaat geïnstalleerd. Chapeau.
Beste Annemarie, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en fijn dat we uw verwachting hebben overtroffen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.