Afspraken worden goed nagekomen, en er wordt netjes gewerkt.
Beste Hans, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Was fijn dat iemand langs kwam thuis,om uit te leggen over de cv ketel.En dat je wist wat je ervoor ging betalen. En snelle levering en installatie. Ben hier heel tevreden over
Beste Marjo, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vriendelijke monteurs, waren op tijd, super service
Beste heer/mevrouw Louwersheimer, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Prima dienstverlening, vriendelijk en professioneel
Beste Joep, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Mijn ketel stuk Ik hesi gebeld uitgelegd wat aan de hand was dinsdag gekomen en donderdag geplaatst echt top
Beste Richard, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. In geval van een kapotte ketel zorgen wij uiteraard met spoed voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Uitstekend.
Beste Giel, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Van begin tot eind goede samenwerking en overleg over het plaatsen van de zonnepanelen.
Beste Pierre, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Prima werk geleverd. Monteurs zijn vakmensen.
Beste Harrie, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Manuela, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ik kan niets aangeven waar ik niet tevreden over ben. Prima service!
Beste René, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het vertrouwen om weer voor Hesi te kiezen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
duidelijke uitleg goed gesprek
Beste Ben, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Voorlichting correct, en naar alle tevredenheid uitgevoerd.
Beste Wiel, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Van A tot Z heel erg tevreden over de service van hesi.
Beste Hermi, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ben al jaren klant bij jullie, met veel succes, en tevredenheid.
Beste Jo, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het jarenlange vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Hesi is een goede en deskundige firma voor het adviseren en het installeren van zonnepanelen. Ze geven advies op maat en kijken ook gelijk hoe de bekabeling moet gaan lopen en welke soort bekabeling noodzakelijk is. We hebben ook andere bedrijven over de vloer gehad maar die lieten de bekabeling achterwege. Maar de installateurs van Hesi hebben de vrijheid om hiervan af te wijken. Zij vonden tijdens de aanleg een veel betere en kortere optie voor de bekabeling. De installatie heeft hierdoor ook meer rendement gekregen. Verder gebruikte Hesi een hoogwerker voor de installatie van de zonnepanelen. Het dak wordt hierdoor minder belast tijdens de aanleg. Een ook de panelen zijn hierdoor voor aanlegschade minder kwetsbaar in vergelijking met bedrijven die met ladders de panelen op het dak plaatsen. En niet onbelangrijk, ik vind het ook belangrijk dat de aanleg gebeurt door een firma die ook oog heeft voor de veiligheid van zijn medewerkers. Een hoogwerker lijkt mij veiliger dan een ladder. Tot slot ook de financiele afhandeling was gewoon goed geregeld. Je betaald de zonnepanelen gelijk zonder BTW. BTW dat regelt Hesi met de fiscus. Het is een kwestie van formulieren invullen en voor de rest wordt het geregeld.
Beste Patrick, Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide beoordeling. Fijn dat u onze werkwijze als zeer prettig heeft ervaren. Daar doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De monteurs waren kundig en werkten snel en netjes.
Beste Ron, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het jarenlange vertrouwen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Van advies naar installatie en nazorg, de hele klantreis is vriendelijk, deskundig en stipt. Een voorbeeld voor velen. Fijn dat we op jullie altijd kunnen terugvallen.
Beste Gian, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. En fijn dat de keuze wederom voor Hesi is gevallen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
professioneel bedrijf in alle opzicht, zowel intern als extern. Geweldig!
Beste Werner, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Niks is te veel gevraagd. En de service is super. Gaan pas weg als alles tiptop is afgeleverd.
Beste Ary, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Nette medewerkers met verstand van zaken.
Beste John, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Nieuwe ( huur ) verwarmingsketel geplaatst. Extra werk gedaan uit service oogpunt door echte vakmensen.
Beste heer/mevrouw Harloff, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vriendelijke en vakkundige installateurs hebben in een korte tijd prima werk geleverd. Ben dik tevreden en blij dat ik voor de firma Hesi gekozen heb
Beste Maria, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. En uiteraard zijn wij ook blij dat u voor Hesi heeft gekozen ;-) Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ik ben uitstekend geholpen. Contact met de adviseur als de monteur is goed verlopen.
Beste Britt, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zeer goed intakegesprek, montage volgens afspraak, goede uitleg tijdens monteren, goede prijs.
Beste Mara, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
plaatsen/vervangen cv-ketel op een klein puntje na uitstekend. verhogen van badkamertemperatuur van 18° naar 22° C mislukt. De woonkamer is warmer dan de badkamer.
Beste heer Severijns, Bedankt voor de beoordeling. Jammer dat u ons slechts een 5 als gemiddeld cijfer geeft, ondanks dat u over het algemeen zeer positief bent. Ik heb navraag gedaan bij mijn collega's en zij geven aan dat het uw wens was om de radiator in de badkamer aan te passen. Daar de ruimte beperkt was en u niet wilde dat er hak en breekwerk zou plaatsvinden, is er in onderling overleg besloten om de radiator niet aan te passen. Mocht u nog vragen hebben dat vernemen wij deze graag. Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.