Zoals boven vermeld: tevreden!
Beste heer/mevrouw Heijltjes, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Op 18 Jan. 2021 is bij mij de verwarmingsketel vervangen, nadat een test op 4 Jan liet zien dat het rendement van de oude ketel onvoldoen-de was. Bij die vervanging kwam 1 van beide monteurs met een vat onder de arm naar beneden en zei dat het een expansievat was dat vervangen moest worden en ik dat zelf moest betalen (zo'n 70 euro). Dat heb ik gedaan zonder een bonnetje te vragen. maar achteraf vond ik het erg vreemd, want ik heb toch een huur-ketel?!
Beste klant, Dank u voor het invullen van de enquête. Dit helpt ons toch altijd om onze service te verbeteren. Het expansievat kan optioneel vernieuwd worden als deze aan vervanging toe is, zoals beschreven in de offerte. De specificatie kunt u terugvinden op de factuur welke u ondertekend heeft na afloop van de montage. Als u wenst kan ik u hiervan nogmaals een kopie opsturen. Graag zou ik u nog even willen bellen om het geheel toe te lichten. Met vriendelijke groet, Uw Hesi Team
Goed gewerkt een kleine beschadiging op bad kamer tegel kapot geslagen maar verder zeer tevreden en weinig rommel achtergelaten. Duidelijk de uitleg hoe alles werkt. Deze ketel verwarmt veel sneller als de oude. Zal U aanbevelen bij andere. Bedankt groetjes Paul en Truus Thissen
Beste Paul, Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alles Tipi Top!
Beste Irma, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goede uitleg
Beste Zef, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Na een klantvriendelijk gesprek, werd de dag na het gesprek al de cv ketel geleverd en aangesloten. Precies op het tijdstip dat was afgesproken. Vriendelijke en behulpzame monteurs. Ik heb totaal niets negatiefs ervaren. Wij zijn zeer tevreden!
Beste Frans, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De monteurs hebben keurig gewerkt en namen ook alle tijd om mij het een en ander uit te leggen. Het aansluitpunt om water te pakken om de cv ketel te vullen zit in ons huis op een vervelende plaats best wel laag. Daar zit ook de wasmachine op aangesloten met een aqaustop. daardoor is de aansluiting nog lager en is het vervelend om de slang te koppelen om de cv ketel te vullen. De monteur vond dit maar niks en heeft uit zich zelf een aparte waterkraan geplaatst zodat ik de wasmachine niet meer los hoef te koppelen als ik de ketel bij moet vullen. Ook heeft hij de afvoer van het water van de ketel en de wasmachine aangepast. Ik heb niks anders als lof voor de heren die bij mij gewerkt hebben. En dan overdrijf ik niet.
Beste Jos, Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide beoordeling. Onze monteur doen hun uiterste best om met de klant mee te denken over een zo goed mogelijke oplossing. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Snel, nauwkeurig, netjes, geen enkel negatief aspect.
Beste Eric, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zie boven.
Beste Ben, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Duidelijke uitleg en advies bij het bespreken van het huurcontract. Direct datum afgesproken van de installatie. De installatie is van goede kwaliteit en een goede uitleg gekregen
Beste Roel, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ben zeer tevreden. Goede uitleg, nette vriendelijke mensen en werken zeer keurig.
Beste Birgid, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Fijn bedrijf, goede service, hele vriendelijke en kundige werknemers. Kortom gewoon heel erg goed!
Beste Jasmine, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vakmannen aan t werk bij Hesi
Beste Heinz, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Als je belt, komt er snel iemand, die gelijk aan de gang gaat om het euvel op te lossen of de vraag te onderzoeken. De uitleg die gegeven wordt is duidelijk.
Beste Esther, Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van deze zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Gerade wurde die 2. Heizungsanlage in einer unserer Wohnungen verbaut. Wir sind zufrieden.
Hallo Ralf, vielen Dank für die gute Bewertung. Das freut uns! Ihr Hesi-Team
Monteurs waren netjes op tijd. Zij hebben snel en accuraat gewerkt. Toen zij klaar waren, hebben zij de werkplek als gelikt achtergelaten.
Beste Hay, Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van deze zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Had beter gepoetst kunnen worden, maar dat kwam ook door het weer regenachtig en ze moesten ook op dak een nieuwe afvoer maken,
Beste Wiel, Bedankt voor het schrijven van de goede beoordeling. Het spijt ons dat niet geheel naar tevredenheid gepoetst is, maar zoals u al aangeeft was het regenachtig weer, waardoor het poetsen bemoeilijkt werd. Onze monteurs doen altijd hun uiterste best om de werklocatie zo schoon mogelijk achter te laten. Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Wij zijn tot nu toe steeds eerlijk behandeld. Het bedrijf komt de afspraken na en is een kundige en professionele partner.
Beste Huub, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zowel bij het adviesgesprek, als bij de instalatie duidelijke uitleg. We wisten goed wat er ging gebeuren. Na een telefoontje onzerzijds ivm de thermostaat kwam 's middags al een monteur die het heeft opgelost. Goede service
Beste Emmy, Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van deze zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vriendelijk, vakkundig en flexibel.
Beste Leo, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ik kreeg bij het opstellen van de offerte een goed advies en had het gevoel dat er geluisterd werd. Installatie is goed en degelijk uitgevoerd door professionals. Men neemt zich de tijd voor de klant. Waar ik ook heel tevreden over ben is de persoonlijke en vriendelijke benadering.
Beste Bert, Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van deze zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Nieuwe cv ketel geplaatst en 2 radiatoren vervangen. Alleen maar lof kan niet anders zeggen
Beste Lucienne, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het jarenlange vertrouwen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Fijn adviesgesprek & nette montage. Beide afspraken als professioneel en kundig ervaren.
Beste Angela, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goede voorlichting, vriendelijke monteurs en snelle plaatsing van nieuwe CV en toebehoren in de kerstvakantie. Top! Zeker voor kiezen als je CV kapot is :)
Beste Bertha, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Begin Januari CV defect , vaste Instalateur met pensioen , drama ,dan HESI bellen , ken ik via 100,5 RADIO ,keurig geholpen met nieuwe cv.
Beste Paul, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.