Installatie is goed, communicatie niet, schoon was het bepaald niet ,zelfs gaten in de vloer, die ik heb moeten dichten voordat de vloer afgeverfd kon worden, dit heb ik pas later gezien, de vloer was daags van tevoren voorbehandeld en daardoor kwetsbaar, dat heb ik gezegd. Ook het water in de kelder doordat het expansie vat was gevallen, was ik niet blij mee. Mijn keuken voorraad stond daar. Mis kan altijd iets gaan, maar met communicatie kom je een heel eind
Beste Mara, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen. Maar vervelend te horen dat de installatie niet naar wens is verlopen. We zullen z.s.m. telefonisch contact met u opnemen om e.e.a. te bespreken. Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
TOP
Beste Michel, Bedankt voor de TOP beoordeling 😉 Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
En verder heb ik geen toevoegingen, dat zal nog blijken over enkele jaren ivm controle etc.
Beste Ilse, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vervelend, deze enquêtes. Als iets niet in orde zou zijn geweest dan zou ik me melden. Als alles in orde is, dan meld ik me dus niet. Ik heb me niet gemeld, dus... Ik reageer alleen op deze me hardnekkig achtervolgende verzoeken om een vragenlijst in te vullen. Dat is dus niet in orde. Bij dezen graag acte daarvan. Groet, Jos Ramakers
Super zufrieden mit dem Resultat.
Hallo Ron, Das freut uns zu hören! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vakkundig en klantvriendelijk
Beste Danny, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De monteurs kwamen al goed gehumeurd binnen en gingen ook voortvarend aan de slag. Bij vragen kreeg ik prima uitleg... ook uitleg over de actie vd leverancier dat ik nog recht had op refund-actie. Absoluut tevreden!
Beste Henk, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
wij werden er op geattendeerd dat we een nieuwe verwarmingsketel moesten hebben .
Beste Hans, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
We zijn uiterst tevreden, zowel over de info als over de werkzaamheden !
Beste Gerry, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Snelle reactie en actie. Goed advies. Vriendelijke monteurs en prima montage. Na de werkzaamheden werd ook alles netjes opgeruimd.
Beste Caroliene, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De hele organisatie is super servicegericht! Informatievoorziening aan de voorkant wordt zeer prettig aangeboden en correct. Tussentijdse vragen worden snel en goed opgepakt. De jongens in de uitvoering werken zeer netjes en correct. Ze denken met je mee en bieden pro actief waardevolle informatie aan. Mijn vorige ketel huurde ik bij de Volta. Als je hun service met de service van Hesi vergelijkt dan weet je in de positieve zin niet wat je overkomt. Ik kan iedereen deze firma aanbevelen!
Beste Yvonne, Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide beoordeling. Fijn om te horen dat onze service goed bevalt! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Nette monteurs die vriendelijk en hard werken . De verkoop is goed geregeld en de persoonlijke houding staat voorop . Er wordt echt naar je geluisterd en meegedacht .
Beste Sheila, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
2 nieuwe cv ketels geplaatst, netjes afgewerkt, gewoonweg vaklui
Beste Phil, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Met mijn vorige aanbieder had ik veel problemen, waardoor ik contact heb opgenomen met Hesi voor een nieuwe CV-ketel. Ik had vrij snel een afspraak en alles werd snel en netjes geregeld.
Beste Robin, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Duidelijke communicatie, houden ze zich aan afspraak, punctueel, netjes en snel
Beste Fer, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goede service en deskundig advies.
Beste Jeroen, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Mijn ervaring met Hesi is gewoon prima Na goed geïnformeerd te zijn door een vriendelijke adviseur besloten om met Hesi in zee te gaan en op zeer korte termijn een afspraak gepland...deze moesten we helaas op datum van plaatsing verzetten door Coronabesmetting maar dat was geen probleem. Na herstel weer op zeer korte termijn een afspraak voor plaatsing kunnen plannen en dit is tot volle tevredenheid en zeer netjes gedaan al met al zeer tevreden
Beste heer/mevrouw Wintjens, Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Hesi komt zijn beloftes na, en de monteurs werken erg netjes en snel.
Beste Jos, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ik ben zelf niet bij de montage geweest maar begreep dat alles goed is gegaan.
Beste Simon, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goed werk en betere warmte ervaring
Beste Maurice, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Op een morgen was mijn CV (eigendom van mij) drukloos terwijl het buiten vroor. Diagnose door een Hesi-monteur wees uit dat de warmtewisselaar defect was, dus CV economisch total loss. Na meteen ter plekke foto's maken door de monteur en dezelfde middag gesprekken met hun administratie en planner, is de dag erop een nieuwe CV geplaatst, inclusief nieuw drukvat en nieuwe rookgasafvoer. Mijn eigen draadloze thermostaat kon opnieuw worden aangesloten en werkt prima. In de dag tussentijd kon ik de oude ketel aan de praat houden (elke 2 uur bijvullen), dus ik heb geen schade en mijn gezin heeft er weinig van gemerkt. Het personeel is vriendelijk en kundig, zowel de monteurs als aan de telefoon. Prima ervaring en een aanbeveling waard!
Beste Hein, Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide beoordeling. En fijn dat wij u snel uit de kou hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zeer netjes en professioneel gewerkt, goede oplossing bedacht met het doorvoeren van de slang.
Beste Wil, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
hesi heeft een nieuwe cv geplaast en na een klein probleem netjes de zelfde dag op gelost
Beste Jorg, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zoals boven vermeld: tevreden!
Beste heer/mevrouw Heijltjes, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.