Saubere und erstklassige Arbeit Ich kann hesi bedenkenlos weiterempfehlen Top Qualität
Hallo Michael, vielen Dank für die gute Bewertung. Das freut uns zu hören! Und vielen Dank im Voraus für eine Weiterempfehlung. Mit freundlichen Grüßen Das Hesi-Team
Na diverse bezoeken van andere adviseurs (firma's) was Roy Thimister de eerste die ons de perfecte oplossing gaf om de leiding en omvormer netjes te plaatsen dat gaf de doorslag. Bovendien kwamen jullie wat prijs en vermogen van de panelen betrof het beste uit de bus.
Beste Mia, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Bereid te luisteren en mee te denken.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Goed advies en duidelijke uitleg door geweldige adviseur ( Patrick ). Op plaatsing dag waren er drie monteurs hier. Alles vakkundig geplaatst en binnen netjes aangesloten. zelfs gestofzuigd terwijl ik zei ruim het straks wel op . nee wij laten alles netjes achter ! Super netjes werk geleverd medewerkers erg beleeft een visite kaartje voor het bedrijf . Heel tevreden met de zonnepanelen en opbrengst nu al hoger dan verwacht met dit weer !!!
Beste Michael, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het jarenlange vertrouwen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Hallo, Wij zijn uiterst tevreden. Uw beide medewerkers waren van aanvang tot afsluitende uitleg bij ketel en thermostaat zeer correct, informatief ingesteld en vriendelijk. Kortom, zoals het hoort! Wij zullen u als werkgever bij wie dan ook van harte aanbevelen, mocht zich deze gelegenheid voordoen. Proficiat met deze werkopvatting en uitvoering in de dagdagelijkse (helaas door Covid-19 beïnvloede) praktijk.
Beste Jef, Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide beoordeling. En alvast bedankt voor een toekomstige aanbeveling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Duidelijke uitleg, en géén verkooppraatjes. Heel belangrijk!
Beste Hay, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Het is altijd fijn om met de vertegenwordiger (Renee Vrijens) te praten. Hij is eerlijk en zegt altijd waar het op staat. Ook de monteurs zijn altijd vriendelijk en vak bekwaam. Ik heb alleen een klein opmerking en dat is dat we lang moesten wachten om ingeplanned te worden en dat pas nadat we gebeld hadden met dw plannings afdeling. Buiten dat raden we Hesi zeker aan, aan iedereen die het hiren wilt.
Beste Kelly, Bedankt voor de zeer positieve en uitgebreide beoordeling. Excuses dat het langer dan normaal heeft geduurd voordat de ketel geplaatst kon worden. Tijdens zeer koude periodes en de huidige pandemie kan het incidenteel voorkomen dat het iets langer duurt. Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Klantvriendelijk, gedreven maar niet opdringerig. Monteurs netjes en correct, vakkundig
Goedemiddag Tom, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Ik ken de Hesi nog van vroeger toen ik nog een flat huurde. Ik was daar altijd heel tevreden over. Dus toen ik een nieuwe ketel nodig had dacht ik meteen aan jullie.
Beste Birrit, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. En fijn te horen dat je meteen aan ons dacht voor de aanschaf van de nieuwe cv-ketel. Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Vanaf eerste contact tot en met plaatsing zonnepanelen, goede voorlichting. Tevens alles netjes afgewerkt, ik ben zeer tevreden.
Beste Bert, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Prima, goede service, vriendelijk personeel.
Beste Guus, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Goede info, snel en goed installeerd!
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
xxxx
Beste Leo, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Prettige gesprekken, goede uitleg en afspraken worden nagekomen.
Beste heer/mevrouw Ramakers, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
info gevraagd over nieuwe thermostaat voor verwarming telefonisch. goed geregeld en info was ook duidelijk
Beste Jo, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Super service gehad, ook in oude huis. Vandaar was de keus nu makkelijk
Beste Peter, Bedankt voor de super beoordeling en het jarenlange vertrouwen in ons. Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Goede service. Afspraken zijn duidelijk en worden ook nagekomen. Prettig als iemand aan de telefoon de situatie kan inschatten. (Door middel van de foto's).
Beste Elly, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Goed uitgelegd, Goeie service, netje gewerkt.
Beste Cindy, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Perfecte service, goede prijs kwaliteit verhouding!
Beste Daniëlle, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Goede service en prettige monteurs.
Beste Ger, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Heel blij met mijn nieuwe ketel. Installatie is zeer vakkundig geplaatst met ook nog een nieuwe dakafvoer. Leidingwerk keurig afgewerkt.
Beste Bart, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Super fijne ketel, heel compact ook. Gasrekening was nu al een stuk lager dan voorgaande maanden terwijl we die maand maar 10 dagen met de nieuwe ketel hebben gestookt. Heel tevreden ook over de installatie, netjes en vlot gewerkt. Vriendelijke medewerkers, zowel het adviesgesprek als het installatieteam.
Beste Natalie, Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide beoordeling. En fijn te horen dat de gasbesparing al duidelijk merkbaar is! Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Alles correct en netjes opgeruimd.
Beste Kees, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
voorzagen veel problemen ivm standplaats vd oude cv- VR-ketel op zolder die vervangen diende te worden door een HR-ketel! dus realiseren v waterafvoer naar riool en aansluiting op zeer hoge schoorsteen (oud) pand. TOP helemaal goed gekomen.
We hadden storing aan de oude cv ketel. Oude Nefit 27 jaar oud.Roken gas en vertouwde het niet meer. Gebeld met Hesi en direkt maatregelen getroffen .Advies gevraagd en de volgende dag werd al de nieuwe cv ketel geplaats . Geweldig hoe snel en goed alles geregeld was .Zeker gezien de weersomstandigheden was -10 gr. Zijn blij dat we dat gedaan hebben. En de monteurs hebben goed werk geleverd . Bedankt. Gr Fam van Eckeren.
Beste Jo, Fijn dat je de tijd hebt genomen om de vragenlijst in te vullen en bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.