Hesi op maandag ochtend gebeld ..smiddags kwam er al iemand kijken..meteen offerte opgemaakt..dezelfde week was de CV ketel al geïnstalleerd..fantastisch hoe ze ons zo snel geholpen en meegedacht hebben..( waterschade ) . Ook de verkoper en de mensen aan de telefoon waren zeer behulpzaam. Bedankt Hesi.
Beste Vivian, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Gelukkig hebben wij u snel kunnen helpen tijdens deze zeer vervelende situatie. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Met begin was het iets holprig afgelopen als een andere adviseur kwam ging het goed. De medewerkers zijn vriendelijk en professioneel en geven goede tips. Het aanbrengen van de zonnepanelen ging snel en vakkundig. Wij zijn erg tevreden
Beste Martina, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Montage c. v. ketel geheel volgens afspraak. Alles netjes afgeleverd.
Beste Hans, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Onze combiketel werd geheel conform afspraak binnen de gestelde tijd geïnstalleerd door vriendelijk en vakkundig personeel. Jammer dat we niet besproken hadden de oude RGA te laten verwijderen. Dit moet ik nu alsnog zelf regelen. Voor de rest allemaal prima en tevreden verlopen.
Beste John, Bedankt voor de goede beoordeling. Uw opmerking m.b.t. de RGA hebben we inmiddels met de betreffende adviseur besproken. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goed advies, goede offerte, duidelijke afspraken en perfecte montage.
Beste Rick, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Gewoon super fijn, geweldig
Beste Ellen, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Mijn ervaring met HESI is, dat er vooraf, telefonisch en tijdens de werkzaamheden goed gecommuniceerd wordt en goede uitleg gegeven en alles netjes wordt achtergelaten.
Beste Frenk, Bedankt voor de zeer positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goed contact, goed geholpen… aardige jongens en harde werkers. We moesten lang op onderdelen wachten voor onze meter kast, maar daar kon hesi niets aan doen.
Beste Melissa, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vriendelijke, deskundige mannen
Beste Herbert, Bedankt voor de zeer positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Originele beoordeling
Vriendelijke, deskundige mannen
De monteurs waren heel vriendelijk en werkten heel netjes. Stonden ons ook netjes te woord als we een vraag hadden. De adviseur was ook heel vriendelijk en heeft al onze vragen beantwoord.
Beste Roy, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vanaf de offerte - die vertrouwenwekkend was- t.m. de plaatsing verliep alles volgens plan. Door een meevaller was er zelfs iets minder werk. Alles werd professioneel en heel netjes afgewerkt en schoon opgeleverd. De prijs was voor mij concurrerend.
Beste Paul, Bedankt voor de zeer goede beoordeling!. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
20 jaar gehuurd nooit problemen gehad. Na verhuizing weer gekozen voor huren bij Hesi. Na de watersnood snel door Hesi geholpen.
Beste Bert, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! En hopelijk is alle overlast van de overstroming verholpen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
zeer positief
Beste Rene, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zoals altijd snel en deskundig geholpen door Hesi
Beste Yvo, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
goed werk geleverd
Beste heer/mevrouw Bouwens, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Na de wateroverlast ,heel fijn om snel geholpen te worden.En weer lekker warm water te hebben.!!!
Beste Mirjam, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! En hopelijk is alle overlast van de overstroming verholpen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Inmiddels al ruim 13 jaar klant bij Hesi en nog steeds naar volle tevredenheid, de service is zeldzaam goed te noemen. Na eerst een combiketel via Hesi betrokken te hebben hebben we ook de zonnepanelen via dit bedrijf aangekocht. Stuk voor allemaal hoogwaardige producten die door kundige medewerkers werden geplaatst.
Beste Gerard, Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide beoordeling! En bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Nieuwe combiketel geplaats ter vervanging van oude geiser en CV ketel. Hiervoor moest leiding werk aangepast worden. Prima opname van het werk en aanbod van prijs. Uitvoering van plaatsen combiketel en aanpassen leiding werk netjes en snel uitgevoerd
Beste Fred, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Nette bekwame vakmensen.
Beste Romy, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zeer snelle en goede uitvoering van het project.
Beste heer/mevrouw Leistra, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Jo, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Er werd snel gehandeld na mijn telefoontje. Fijne uitleg en alles snel en goed geregeld. Fijn personeel die alles netjes hebben gemaakt en alles netjes hebben achter gelaten. Geweldig bedrijf!
Beste Carla, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Snelle service en heel goed met de klant meegedacht.
Beste Bert, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
geen enkele op of aanmerking
Beste Dave, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De communicatie was duidelijk en snel. De monteurs waren professioneel en vriendelijk. Erg fijn dat we zo snel zijn geholpen gezien onze cv ketel door wateroverlast kapot was gegaan.
Beste Guy, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.