Beste Nathalie, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goed en kundig advies, men houd zich aan de gemaakte afspraken, kundig en vriendelijk personeel, een kundige en vriendelijke eigenaar. Wij zij rondom tevreden met HESI.
Beste Jo, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Professioneel en vakkundig bedrijf. Zowel de cv ketel als de zonnepanelen bij Hesi aangeschaft. Complimenten naar de medewerkers die vakkundig en netjes te werk gaan.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vanaf eerste gesprek tot installatie en in gebruikneming professioneel en meedenkend.
Beste Jan, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Prettige ervaring en aanrader voor iedereen die zonnepanelen wenst
Beste Frank, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ik heb een nieuwe CV-ketel laten plaatsen door Hesi. Binnen een week was de afspraak gepland voor een offerte. Tijdens de afspraak zijn alles opties goed bekeken en uitgelegd. 8 dagen later was de ketel al geplaatst. Installateurs werkten netjes en waren zeer vriendelijk.
Beste Regie, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
systeem is niet werkend gecontroleerd
Beste Gery, Bedankt voor de goede beoordeling. Zoals ik begrepen heb is het probleem inmiddels opgelost. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Tweede keer dat ik een ketel huur bij Hesi. Bij de eerste keer was het van kennismakingsgesprek tot oplevering professioneel aangepakt door de medewerkers van Hesi. De installatie was keurig, alles werd mooi opgeruimd. Bij de tweede installatie wederom alles perfect en dus vertrouwd!
Beste Henk, Dat is mooi om te horen! Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het jarenlange vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goed en netjes gewerkt, zeer tevreden.
Beste Pauline, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Nette werknemers, houden zich goed aan afspraak. Hier kun je op vertrouwen.
Beste Herman, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
prima dienstverlening en afspraken worden goed nagekomen. Prettig personeel en bij storingen wordt alert gereageerd.
Beste Alof, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Einfach nur SUPER
Hallo Stefan, Vielen Dank für die gute Bewertung! Das freut uns sehr! Mit freundlichen Grüßen Ihr Hesi-Team
Accuraat, duidelijk, goed advies en vriendelijke en net werkende monteurs.
Goede kennis van zaken. Hele goeie service en vriendelijke medewerkers
Beste Gerdie, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Fijne duidelijke en eerlijke uitleg Alles netjes op de afgesproken tijden uitgevoerd. Prettig bedrijf met kennis van zaken. Ik zou ze zeer zeker aanbevelen
Beste Marc, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De laatste 11 jaar alleen maar positieve ervaringen mogen onder vinden.
Beste Pascal, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het jarenlange vertrouwen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Super tevreden o.a informatie planning en uitvoering. Ook de nieuwe app zijn wij zeer tevreden over. Een 10 voor Hesi.
Beste Stefan, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Nadat een Hesi zonnepanelen adviseur mij voorzien had van een goed advies inclusief concurrerend aanbod, verliep het plaatsen vlot en netjes. De installateurs hebben alle kabels netjes gelegd en weggewerkt. Zonnepanelen via Hesi aanschaffen en plaatsen kan ik alleen maar aanbevelen.
Positief
Beste Bert, Bedankt voor de zeer positieve review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Gemaakt volgens afspraak.
Beste Egid, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Fijne eerlijke uitleg, correcte afhandeling en uitvoering! Tegenover de concurrent een absolute winnaar, deze kan hier veel van leren. Wij zijn tevreden
Beste Veronique, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vriendelijk, vakkundig, goede service en producten; prima!
Beste Rob, Bedankt voor de zeer positieve review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De adviseur was kundig en geduldig om alles goed uit te leggen voor een goede keuze te kunnen maken welke nieuwe cv ketel ik zou moeten nemen. De installatie was op zeer korte termijn en de medewerkers waren erg vriendelijk en hebben alles netjes opgeruimd en goede uitleg gegeven over de bediening en waar ik terecht kan mocht er een storing optreden. Echt Top en voel me zeer verheugd dat ik de komende jaren kan rekenen op een goede service.
Beste Theo, Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Idem als vorige vraag, vanaf eerste contact tot en met de oplevering is alles super netjes gedaan.
Beste Emiel, Bedankt voor de zeer positieve review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Het vooraf besproken advies en de installatie van de nieuwe cv-ketel voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het werk is perfect uitgevoerd door een zeer deskundige monteur. Mooi leiding-werk aangelegd.
Beste Jan, Bedankt voor de zeer goede review en eventuele aanbevelingen in de toekomst. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.