Prima ervaring voor het plaatsen van nieuwe cv ketel. Werkt super, goed advies gekregen en werken netjes en goed. Zeker aan te raden!!!!
Beste Marc, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Gewoon tevreden, goed meegenomen van begin tot eind.
Beste Kathelijn, Bedankt voor de zeer positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De verwarmings ketel is perfekt geinstaleerd door twee vakmensen, zeergoed gewerkt,en geen troep achter gelaten alles fijn opgeruimd. Maar naar het goed en eerlijk advies gesprek hadden wij daar ook alle vertrouwen in. Hesi bedankt groetjes serve en brigitte
Beste Serve, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goede afspraken, duidelijke uitleg. Vriendelijk
Beste Ton, Bedankt voor de zeer positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Mannen kwamen keurig op tijd om mijn nieuwe ketel te plaatsen. Hebben uitgelegd wat ze gingen doen en hoe ze dat gingen doen. Na afloop hebben ze ook keurig alles meegenomen.
Beste Rachel, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Besloten om bijna aflopend contract voor de CV-ketel te verlengen met een nieuwe, zuinigere, ketel. Snel geregeld, vlot aangesloten, correcte afhandeling en tips. En het maandbedrag is nog voordeliger geworden ook !
Beste Renate, Bedankt voor de zeer goede review en het jarenlange vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Wij hebben een uitstekende ervaring met Firma Hesi. In ons oude huis hadden we ook de ketel en mechanische afzuiging, zo ook in ons nieuwe huis beide van de Firma Hesi. Ik raad deze Firma echt aan.
Beste Danny, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het jarenlange vertrouwen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Het montageteam heeft netjes en snel gewerkt. Communcatie was goed en doeltreffend.
Beste Erik, Bedankt voor de goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
prima verzorgd en afgehandeld
Beste heer/mevrouw Guillaume, Bedankt voor de zeer positieve review. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
kan geen verkeerd woord zeggen, de monteurs waren vriendelijk hebben alles goed uitgelegd en goed werk geleverd en de netjes opgeruimd !!!
Aardige werknemers en een firma die duidelijk informeert en beloftes nakomt. Goed vakwerk compliment.
Beste Ans, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
In een woord: toppie!
Beste Peter, Bedankt voor de top beoordeling! ;-) Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alles was zeer OK en prettig!
Beste Marwin, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alles is goed en snel geregeld!
Beste Sylvia, Bedankt voor de zeer positieve review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
de voorlichting verliep heel professioneel, alle vragen werden volledig toegelicht zodat vol vertrouwen het werk aan Hesi kon overdragen.
Beste Bodo, Bedankt voor de zeer positieve review. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goede en snelle levering en installatie door gekwalificeerde monteurs.
Beste René, Bedankt voor de zeer positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-Team
Ik heb het gevoel dat ze bij Hesi heel goed weten wat ze doen, en op een goede manier een lange termijn relatie met de klant aan gaan.
Beste Marcel, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
We zijn heel tevreden over de gang van. zaken !
Beste heer/mevrouw Montulet, Bedankt voor de zeer goede review. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Was blij dat Hesi ons, toen er verwarmings problemen waren meteen kon helpen en dat voortreffelijk heeft gedaan. Chapeau!!
Beste Marieke, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ze hebben snel en goed geholpen en goede service verleend.
Beste Jose, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Netjes, prettig personeel!!!
Keurig nette monteurs en snelle afhandeling
De monteur was deskundig en vriendelijk. De organisatie was alleen niet goed geïnformeerd over werkzaamheden bij bosch aan de server. Daardoor heb ik de installatie zelf moeten afhandelen. Dit kan beter.
Een persoonlijk onderhoud werd door ons op prijs gesteld waarop wij voor een (advies)gesprek werden uitgenodigd. Tijdens dit gesprek werden al meteen spijkers met koppen geslagen en werd tot de plaatsing van een nieuwe cv-ketel besloten. Omdat onze oude cv-ketel gebreken vertoonde werd verzocht om spoedige plaatsing van de nieuwe ketel. Dit leek in eerste instantie niet mogelijk (gezien het aantal opdrachten bij het bedrijf) maar na een kort gesprek met de uitvoering bleek (tot ons geluk) dat de volgende dag een klant wegens corona had afgezegd zodat wij meteen voor die dag ingepland konden worden. De plaatsing zelf verliep probleemloos, de oude ketel werd meegenomen en dat alles in amper een halve dag. De beide heren die de ketel kwamen plaatsen hadden dit duidelijk meer gedaan, het ging allemaal van een leien dakje.
Als 15 jarige klant van Volta moest ik noodgedwongen een nieuwe ketel aanschaffen/huren. Ik gaf Volta een kans, maar vond ook dat ik een tweede aanbieder moest vragen. Hesi kwam in de aanbiedingsfase het beste uit de bus. Geen overdreven gedoe, maar heldere en begrijpelijke uitleg. Dat gaf mij het vertrouwen over te stappen naar Hesi. De installatie van de nieuwe ketel en de verdere afwikkeling heeft mijn vertrouwen niet beschaamd.
Beste Pierre, Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.