Verzoek uitleg airco. Zeer duidelijk en de plaatsing in overleg. De thermostaat moest verplaatst worden hetgeen zonder probleem werd gedaan. Top deskundig en snel.
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen, van de uitleg over de airco tot de vlotte en deskundige plaatsing van de thermostaat. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Bij plaatsing van de homemanager werd uitvoerig alles bekeken en ging de monteur pas weg nadat alles goed werkte kregen we uitgebreide uitleg over hoe de homemanager werkt. Tevens kunnen we altijd een beroep doen op Hesi en dat gebeurt klantvriendelijk en je krijgt deskundig advies.
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Geweldig om te horen dat onze monteur alles grondig heeft gecontroleerd en u goed heeft uitgelegd hoe de Homemanager werkt. Fijn dat u ook de klantvriendelijkheid en deskundigheid van Hesi waardeert. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Duidelijk uitleg i.v.m slimme meter wij zijn 79 en 75 jaar.
Beste Herbert, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat onze monteurs alles duidelijk hebben uitgelegd en dat u de service als netjes en vriendelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ze waren zeer behulpzaam en kundig bezig. Alles netjes afgeleverd en vriendelijk.
Beste Donny, Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat u tevreden bent over het werk en de vriendelijke inzet van onze monteurs. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De vervanging van de oude ketel liep geheel volgens plan. Vriendelijke monteurs en na afloop was alles keurig opgeruimd.
Beste Han, Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Fijn om te horen dat de vervanging van de ketel soepel is verlopen en u tevreden bent over onze monteurs. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Drie mannen hebben de airco geïnstalleerd en alles keurig opgeruimd!!
Beste Bianca, Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat de installatie netjes is verlopen en alles keurig is achtergelaten. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Inmiddels al jaren klant bij Hesi. Prima service, zeer klantvriendelijk.
Beste Miranda, Wat leuk om te lezen dat u al zo lang klant bij ons bent en nog steeds tevreden bent over onze service. Bedankt voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Behulpzame mannen en goede werkers
Beste José, Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat onze monteurs u goed hebben geholpen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Heel goed, vakkundig en vriendelijk
Beste Angelique, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze vakkundigheid en vriendelijkheid. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
In n persoonlijk gesprek duidelijk en goed advies ontvangen omtrent n nieuwe installatie. Installatie zelf verliep zeer bekwaam, netjes gewerkt en perfect achtergelaten. Aanbevelenswaardig!
Beste Carla, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het advies en de installatie! Bedankt voor uw aanbeveling. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Afspraken omtrent uitvoering installeren huur cv ketel vakkundig door monteurs uitgevoerd. Zoals ook het advies en de planning. Zou zo maar weer kiezen voor de firma Hesi Mvg, J. Offermans
Hartelijk dank voor uw mooie woorden, meneer Offermans! Fijn om te horen dat u zowel tevreden bent over onze monteurs als over het advies en de planning. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ik zeg dit niet gauw maar de twee monteurs die hier de CV ketel hebben vervangen waren in één woord geweldig. Zelden van zulke jonge monteurs zoveel beleeftheid ontvangen. Normaal zijn jonge monteurs best wel ongeïnteresseerd bezig met hun werk maar deze twee waren oprecht goed bezig. IK zou deze twee monteurs heel goed blijven waarderen, zij zorgen voor goede klandizie!
Beste klant, Wat fantastisch om te lezen dat onze monteurs zo’n positieve indruk op u hebben gemaakt! We geven uw complimenten zeker door aan hen, dat zal ze erg motiveren. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Erg fijne werknemers, attente mensen aan telefoon. Iedereen denkt mee in positieve zin
Beste Helma, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons team en onze service! We geven uw complimenten graag door. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zeer tevreden, de nieuwe thermostaat vind ik minder fijn.
Beste Jessie, Bedankt voor uw beoordeling en uw feedback! Fijn dat u tevreden bent over ons werk en de producten. Wat betreft de thermostaat, wanneer u hierbij hulp nodig heeft kunt u altijd contact met ons opnemen op 045-5412220. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Prijs,kwaliteit aan te bevelen!
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel ons personeel als de prijs-kwaliteitverhouding. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Beste John, Wat fijn om te horen dat u tot nu toe zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ik lease al 15 jaar bij en ben super tevreden over. Altjjd bereikbaar en bij problemen(1× in 15 jaar) wordt er meteen actie ondernomen. Alles goed geregeld en dat geeft rust.
Beste Rob, Wat fijn om te lezen dat u al 15 jaar tevreden bent en vertrouwen heeft in onze service! Bedankt voor uw mooie woorden. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Samen de mogelijkheden verkend. Met een compleet advies de offerte getekend. Op de dag van de montage, onze wensen nog eens doorgenomen, de uitvoering loopt gesmeerd en stap voor stap worden we bijgepraat over het resultaat, top!
Beste Noud, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met het advies en de montage. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
23jaar klant bij hesi
Beste klant, Wat fantastisch om te horen dat u al 23 jaar tevreden bent bij hesi! Heel erg bedankt voor uw vertrouwen door de jaren heen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
zoals altijd
Beste Jeff, Wat fijn om te horen dat u opnieuw tevreden bent over ons werk! Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
het team werkte geweldig, communicatief, schoon, zeer expliciet
Beste Tabita, Wat geweldig om te lezen dat ons team zo positief is ervaren! We geven uw complimenten zeker door aan iedereen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Accuraat en kundig, vriendelijke monteurs.
Beste Karla, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat onze monteurs zowel kundig als vriendelijk waren. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De jongens hebben goed en keurig werk afgeleverd.ben zeer tevreden met HR ketel .
Beste Dickie, Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe HR-ketel! We geven het compliment graag door aan onze monteurs. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Correct en schoon afgeleverd....
Beste Rob, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens en netjes is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Het adviesgesprek was zeer prettig. Er werd niet aangedrongen. De verschillende mogelijkheden werden duidelijk en objectief uitgelegd. De montage was uitstekend. Er is zeer netjes gewerkt. De medewerkers waren heel erg beleefd. De uitleg mbt de thermostaat was zeer duidelijk. Ik weet verder niets toe te voegen. Niets dan lof voor jullie.
Best klant, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het hele traject — van advies tot montage! We geven uw complimenten graag door aan onze collega’s. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.