Klantvriendelijk, prettig, deskundig.
Beste Claudia, Bedankt voor de zeer positieve review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Super vriendelijk en top service
Beste heer/mevrouw Eijkenboom, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Prima service. Ervaren, vriendelijke en mee denkende monteurs.
Beste Kees, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Prima vervanging van de ketel. Alleen kreeg ik nu een Nefit ketel Na plaatsing bleek de Nefit thermostaat geen communicatie te maken. Hier zou met Nefit overlegd worden. Ik kreeg nu een simpele thermostaat zonder programmering DUs elke ochtend in de kou verwarming aanzetten. Vind dat niet fijn. Al een keer telefonisch contact opgenomen, maar er waren nog geen vorderingen voor een oplossing. Zou meteen iets horen als ze het wisten, maar ja wanneer.
Beste Gerda, Bedankt voor de beoordeling. Helaas is dit een probleem bij Nefit waar ze hard aan werken om dit op te lossen. Zodra bekend is dat het probleem is opgelost nemen wij meteen contact met u op. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Medewerkers zeer vriendelijk werken goed door hebben aleen een tl buis kapot geslagen ben nog aant wachten tot ik een nieuwe krijg van de hesi
Beste Leon, Bedankt voor de goede beoordeling. We hebben inmiddels al contact met u opgenomen over de kosten van een nieuwe tl-buis. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
prima geholpen
Beste Jac, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Tussen kerst en oud en nieuw onze oude ketel kapot gegaan die in ons huis zat bij de koop, contact met hesi opgenomen en 2 dagen later een nieuwe ketel aan de wand.
Beste Pascal, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vom ersten Termin bis zur Durchführung eine perfekte Abwicklung.
Hallo Sven, Vielen Dank für die sehr gute Bewertung. Das freut uns! Mit freundlichen Grüßen, Ihr Hesi-team
Goed gesprek, duidelijke uitleg, snelle levering door vriendelijk gespecialiseerde vaklui.
Beste Miranda, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Prima adviesgesprek, prima service bij invullen formulieren, prima uitvoering van werkzaamheden.
Beste Yvonne, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alleen maar goede ervaringen
Beste Lilian, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vanaf telefonisch contact en afspraak thuis tot aanmontage en uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden. Geweldig
Beste Pascal, Bedankt voor de zeer positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Heel tevreden en snel gewerkt
Beste Jo, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Advies gesprek verliep fijn, snel en duidelijk. Uiteindelijke plaatsing ook goed verlopen. Vriendelijke monteurs. Helaas wel de nodige kleine beschadigingen achter gelaten omdat ze o.a. via een bureaumeubel door het dakraam zijn geklommen voor de afvoerpijp. Als ze dit via buitenom hadden gedaan was dit niet gebeurd. Klein smetje op verder een prima plaatsing.
Beste Luuk, Bedankt voor de goede beoordeling! We hebben inmiddels contact met jou en met de betreffende monteur opgenomen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zie eerste zin
Beste Marcel, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Onze ketel ging 3 december kapot. Wij hebben Hesi gebeld en adviseur kwam dezelfde dag nog. Tot onze verbazing kregen we een dag later al een nieuwe ketel geplaatst. Ik kan zeggen dat het niet beter kan. Service is top Hesi laat de mensen NIET in de kou staan. Bedankt nogmaals Hesi
Beste Marcel, Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Unsere Heizung war komplett ausgefallen. Und das im Winter! Der Beratungs- und Montagetermin wurde sehr zügig vereinbart. Es folgte eine absolut kompetente und saubere Montage. Wir sind rundum zufrieden.
Hallo Nicole, Vielen Dank für die sehr gute Bewertung! Mit freundlichen Grüßen Ihr Hesi-team
daags voor de kerst geinstalleerd 0815h aanwezig 1215h klaar uitstekend werk geleverd Alles netjes afgehandeld Vriendelijke monteurs
Beste Wil, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Nette monteurs, snelle installatie, alles netjes opgeruimd. Alleen heb ik nooit een factuur ontvangen voor de huur.
Beste Claudia, Bedankt voor de goede beoordeling. Als het goed is heeft onze monteur de factuur bij u achter gelaten. Mocht u deze desondanks niet ontvangen hebben, neem dan even contact met ons op. Dan sturen wij u een kopie. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alles netjes achter gelaten.
Beste John, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Nach einer kompetenten und sehr freundlichen Beratung haben wir in unserer Altbauwohnung eine neue Heizungsanlage erhalten mit Umbauten im Schornstein. Auch die Monteure waren sehr freundlich, haben alles gut erklärt und sehr saubere Arbeit geleistet. Preis-/Leistungsverhältnis ist top!
Hallo Linda, Vielen Dank für die sehr gute Bewertung. Das freut uns! Mit freundlichen Grüßen Ihr Hesi-Team
Alles naar wens verlopen
Beste Tom, Bedankt voor de zeer positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Bis jetzt Perfekt
van offerte tot uitvoering niks op aan te merken. notitie op de opleverbon is vermoedelijk over het hoofd gezien. We zouden nog een bepaald formulier per email gestuurd krijgen ivm cashback. Maar dat hebben we inmiddels zelf uitgezocht en uitgevoerd.
Beste Hans, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.