snelle en adequate installatie door deskundig en vriendelijk personeel
Beste Leo, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Advies op kantoor was goed voorbereid. Monteur met leerling monteur waren vriendelijk, op tijd en netjes gewerkt. Hesi laten we ook de zonnepanelen plaatsen, dus een echte aanrader.
Beste Joep, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
goede service vriendelijk nakomen afspraken prima
Beste Wim, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Tevreden vanaf de afspraak, het duidelijke overleg, het bestellen en tot slot het plaatsen en afwerken van de zonnepanelen (binnen en buiten werkzaamheden). Aanbevelenswaardig, chapeau.
Beste Marcel Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Klantvriendelijk.en snel en goed werk geleverd
Beste Frank, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Een goede service en aardig en goed personeel
Beste Nicole, Bedankt voor de zeer positieve review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De 8 zonnepanelen zijn goed geplaats. Binnen is alles netjes afgewerkt. Aardige monteurs die geen rotzooi achterlaten Tot nu toe erg tevreden!
Beste Mauriel, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Na een kort gesprek over onze vraag naar een nieuwe cv-ketel en de duidelijke tekst en uitleg, waren wij direct over om een nieuwe ketel door jullie te laten plaatsen.
Beste Raymond, Bedankt voor de zeer positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Wij zijn zeer tevreden over Hesi; vanaf klantenservice tot en met offerte, aflevering, montage, en het opruimen. Dank voor Patrick, Brandon en Jimmy! Vriendelijk, beleefd, behulpzaam en deskundig personeel.
Beste Wiel, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Uitstekend, ga zo door!
Beste John, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
super
Beste Theo, Bedankt voor de zeer positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
na aanmelding kreeg ik snel een informatief gesprek. Bij dit gesprek ook meteen de offerte en afspraak voor het plaatsen van de boiler. Snelle service dus, overzichtelijke prijsopgave, werkzaamheden snel en correct uitgevoerd. Klein minpuntje: bij installatie van de boiler bleek het verstandig te zijn ook de meterkast te vervangen, waaraan verbonden een pittige extra uitgave. Dit moet nog gebeuren. Was toch fijn geweest dit bij het informatieve gesprek te hebben besproken.
Beste Rosita, Bedankt voor de goede beoordeling. Uw opmerking zullen we ter harte nemen en bespreken met de betreffende adviseur. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goed bedrijf. Alles netjes afgehandeld. Netjes op tijd. Doen niet moeilijk. Komen afspraken na. Correct aan de telefoon. Mooie oplossing voor de kabel van het dak naar de meterkast, waar de jongens zich extra moeite voor deden. Er komt wel wat email op je af. Misschien iets meer voorbereiden hoe je de extra stroom kunt gaan gebruiken....
Beste Hanna, Bedankt voor de goede beoordeling en de tip! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ich war mit den Arbeiten der Monteure sehr zufrieden. Kann man weiter empfehlen. Herbert Maassen
Hallo Herbert, vielen Dank für die sehr gute Bewertung. Das freut uns! Mit freundlichen Grüßen Ihr Hesi-Team
Flexibele opstelling zeer gewaardeerd
Snel en vakkundig nieuwe CV ketel en expansievat geplaatst.
Beste Friedi, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Onze cv ketel en de buizen zijn vervangen door Hesi. Ze werken goed en secuur zeer tevreden, ook de prijs is goed!
Beste Sylvia, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Super nette Mitarbeiter...sehr kompetent und zuverlässig
Hallo Anke, vielen Dank für die sehr gute Bewertung. Das freut uns! Mit freundlichen Grüßen, Ihr Hesi-Team
Doen wat ze beloven
Beste John, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Het service team mag met betrekking tot communicatie groeien in actief luisteren. Wat betekent dat je niet alleen wacht tot iemand is uitverteld, maar ook echt hoort wat de ander te vertellen heeft. De twee mensen van het service team die bij ons zijn geweest hadden vooral de focus liggen op wat gerepareerd diende te worden, waarbij niet voldoend werd geluisterd naar de extra informatie die wij te vertellen hadden. Ze gingen al aan de slag terwijl ik nog niet was uitverteld, waardoor belangrijke informatie niet gehoord werd. Een gemiste kans want ze zijn in totaal drie keer moeten terug komen, wat mijns inziens niet was gebeurd als ze goed hadden geluisterd. De mannen van het montage team zijn heel goed in het actief luisteren!
Beste Jeanny, Bedankt voor de beoordeling. Excuses voor het feit dat, naar uw inziens, niet goed is geluisterd door onze medewerkers. We zullen dit intern bespreken. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
PV installatie Tijdens het advies gesprek werd vermeld dat herplaatsen van aanwezige panelen en aansluiten aan reeds aanwezige omvormer niet mogelijke is. Toch is gebleken dat dit wel mogelijk is en ook door HESI wordt gedaan. Het is jammer dat tijdens het plaatsen van onze nieuwe PV installatie 15 panelen het herplaatsen en aansluiten van de oudere panelen niet is meegenomen. Wel is hiervoor, achteraf een aparte offerte gemaakt. Dit is vertrouwen ondermijnend in het adviesgesprek, drijft kosten onnodig op, neemt extra tijd in beslag en zorgt ervoor dat je als klant extra kritisch een volgend adviesgesprek ingaat.
Beste Jeu, Bedankt voor de beoordeling. We hebben dit intern besproken en u inderdaad een nieuwe offerte gestuurd. Het is ons bedrijfsbeleid dat wij alleen onze eigen producten (her)plaatsen. Bij wijze van hoge uitzondering hebben wij u daarom toch nog een prijs voor de herplaatsing gestuurd. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Afspraak snel gemaakt en werk goed en snel geleverd.
Beste Andrea, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Adviesgesprek was duidelijk en gemaakte afspraken zijn nagekomen. Monteurs waren vriendelijk en professioneel.
Beste Marco, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
alles naar wens
Beste Willi, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
N.a.v. eerdere zéér goed uitgevoerde werkzaamheden in onze woning, wederom Hesi ingeschakeld om ditmaal een 25 jaar oude badgeiser te komen vervangen en een nieuwe mechanische ventilatie te komen installeren. Zoals gebruikelijk wederom bezoek gehad van een deskundige adviseur. Al onze vragen konden direct door René worden beantwoord, in woord en beeld, en we werden zelfs enigzins bijgestuurd in de keuze die we eigenlijk al voor onszelf hadden gemaakt wat de nieuwe c.v.-ketel betrof. Het Nefit model van onze keuze was een beetje "overkill" voor onze specifieke situatie. We zouden daar enigzins op kunnen besparen door voor een ander model te kiezen. Afdoende capaciteit gegarandeerd en een uitstekend rendement, maar wel een stukje goedkoper. Na een uitgebreide toelichting en uitleg dienaangaande waren we overtuigd. Fijn dat een optimale advisering de boventoon voert en niet enkel het financiële aspect! Enkele dagen later stopte een Hesi bedrijfsbus voor de deur om alles te komen installeren. Toen ik de voordeur opende werd ik blij verrast want ik zag een bekend gezicht. Ingor was voor deze klus ingepland en hij had collega David meegenomen. Bij eerdere werkzaamheden was Ingor ook al bij ons thuis geweest en ik wist dat hij een echte perfectionist is. Onze verwachtingen zijn wederom overtroffen. Zowel de c.v.-ketel alsook de mechanische ventilatie inclusief "buizenstelsel" zijn perfect gemonteerd. Allemaal héél erg netjes gedaan met veel gevoel en oog voor detail wat de afwerking betreft. En dat terwijl de apparatuur op 2 bergzoldertjes geplaatst is waar we niet zo vaak komen. Uiteraard alles netjes opgeruimd en schoongeveegd achtergelaten, liefde voor het vak (én de klant) tot in detail! Zodra we met zonnepanelen aan de slag gaan weten we nu al wie we gaan vragen.
Beste Bob, We willen ons graag bedanken voor deze uitgebreide en mooie beoordeling! En we kijken uit naar de aanvraag voor de zonnepanelen ;-) Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.