Fijn en duidelijk informatie gesprek. Hele nette, beleefde en deskundige installateurs. Super werk afgeleverd. Precies zoals we dat wilden.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw bericht! Het is fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat ons team u goed heeft kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Vriendelijke en vakkundige montageteam.
Beste Pierre, Bedankt voor uw positieve reactie! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zeer vriendelijk en behulpzaam zij de monteurs
Beste Toon, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de vriendelijkheid van onze monteurs. Dank voor uw positieve woorden! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Alles perfect geregeld: - Prima advies - Zeer vakkundige monteurs - Prima service - Goeder prijs kwaliteit verhouding Wij zijn heel tevreden, Hesi is iedereen aan te raden.
Beste Freek, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Geweldig dat ons team u zo goed heeft kunnen helpen en dat alles naar wens is verlopen. Dank voor uw aanbeveling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Duidelijke offerte waarna afspraak gemaakt werd. De werkzaamheden werden conform afspraak uitgevoerd. In de toekomst moet natuurlijk blijken of het vertrouwen in Hesi gerechtvaardigd wordt.
Beste René, Bedankt voor uw beoordeling en het vertrouwen in ons. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de offerte en uitvoering van de werkzaamheden. We doen er alles aan om dat vertrouwen ook in de toekomst waar te maken. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ik vond het niet normaal om het water afte draaien en dan te gaan ETEN. Dat had ook andersom gekund denk ik. Maar het werk zelf , ben ik tevreden over.
Beste Frank, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het uitgevoerde werk. We begrijpen uw opmerking over het moment waarop het water werd afgesloten en nemen dit mee als aandachtspunt voor de toekomst. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zoals hierboven beschreven
Beste Andre, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ik ben al 30 jaar een tevreden klant
Beste Elly, Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goede monteurs
Beste klant, Dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze monteurs. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De service was goed. De monteurs vriendelijk en zeer behulpzaam.
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over de service en inzet van onze monteurs. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Hele behulpzaam monteurs, en vriendelijk.
Beste Mieke, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat onze monteurs behulpzaam en vriendelijk waren. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Enkel problemen met plaatsing thermostaat! Problematisch nu na enkele weken is dat de werking thermostaat niet duidelijk is en problematisch is in gebruik. Moet meerdere malen daags de temperatuur ""verhogen"" omdat het te koud is in de woning!! En moet dit vaak herhalen De ketel die men heeft vervangen was gebaseerd op en thermostaat met een binnen- en buitenvoeler !! Nu begreep ik enkel wordt de buitenvoeler gebruikt. Reden ""binnen en buitenvoeler"" is dat de woningbehoorlijk afwijkt t.o.v. gangbare woningen. GAARNE HULP BIJ INREGELEN !!
Beste Peter, Dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u de installatie verder positief ervaart. Wat betreft de werking van de thermostaat: we zien dat een collega hier al contact met u over heeft opgenomen. We hopen dat inmiddels alles naar wens functioneert. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Snelle, vakkundige installateurs. Alles netjes geplaatst en achtergelaten.
Beste Jack, Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de snelle en vakkundige installatie. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
het is prima gegaan de airco doet het prima
Beste Renate, Dank voor uw bericht! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat de airco naar behoren werkt. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Alleen over netheid in minder op zolder lag nog een lange pijp was nog blijven liggen
Beste Richard, Dank voor uw feedback. Fijn dat de uitleg duidelijk was. Wat betreft de achtergebleven pijp op zolder: onze monteurs letten normaal gesproken goed op netheid, maar dit is blijkbaar helaas over het hoofd gezien. We kunnen, indien gewenst, de pijp op komen halen. Bel hiervoor met onze planning: 045-5412220. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Fijn en duidelijk adviesgesprek. Hele snelle en vriendelijke monteurs.
Beste Nancy, Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over het adviesgesprek en de snelle, vriendelijke service van onze monteurs. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Oke
Beste Henk, Dank voor uw beoordeling! Fijn dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Netjes van tevoren geïnformeerd en kwamen op de afgesproken tijd. Nieuwe ketel geplaatst en alles netjes geïnstalleerd en uitgelegd
Beste Melanie, Hartelijk dank voor uw positieve review! Geweldig om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u tevreden bent over de installatie en uitleg van de nieuwe ketel. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ik ben zeer tevreden met Hesi
Beste Ria, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat alles netjes is achtergelaten. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Meer als goed
Beste Jeanette, Dank voor uw korte maar positieve beoordeling! Fijn dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Vakkundig en goed de nieuwe ketel geplaats. Netjes gewerkt en zeer correct in de omgang. Groot compliment voor de manier waarop de monteur de stagiair begeleidde, top !
Beste Bert, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de plaatsing van de ketel en de begeleiding van onze stagiair. Fijn dat u zowel het vakmanschap als de nette omgang hebt gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Het belangrijkste is heel goed gebeurd: het installeren van een nieuwe Ketel en bijbehorende thermostaat. Echter vond ik de manier van communiceren zeer vervelend (héél vaak gebeld worden of ze eerder konden komen, terwijl ik aangaf gemaild te willen worden én niet last-miniute te kunnen) en bij aankomst werd meteen de muziek keihard aangezet in huis (terwijl ook ik moest werken).
Beste Wilma, Dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat de installatie van de ketel en thermostaat goed is verlopen. Voor het maken van afspraken nemen wij standaard telefonisch contact op, omdat uit onze ervaring het afspreken via e-mail niet goed werkt. Vervelend dat de muziek bij aankomst als storend werd ervaren; dit had u gerust met de monteur kunnen bespreken, hij past zich hier graag op aan. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Na het aflopen van mijn eerste contract van 15 jaar nu de tweede keer een contract afgesloten de gesprekken en keuze en montage van nieuwe ketel en thermostaat ging super.
Beste Jens, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fantastisch om te horen dat u opnieuw voor Hesi heeft gekozen en dat alles rondom de keuze, montage en service van uw nieuwe ketel en thermostaat soepel is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Beste Theo, Dank voor uw korte en positieve beoordeling! Fijn dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Vriendelijke monteurs die goed werk hebben geleverd. Snel en professioneel.
Beste Jack, Bedankt voor uw beoordeling! Geweldig dat u tevreden bent over de professionaliteit en het werk van onze monteurs. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.