Al meer dan 35 jaar klant bij Hesi. Altijd goede communicatie en het montageteam of controleteam zijn prima.
Beste klant, 35 jaar — wat een indrukwekkende loyaliteit, dank u wel! Fijn dat onze monteurs en de communicatie u al die tijd goed hebben bevallen. Daar zijn we trots op! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goede monteur erg deskundig en beleefd
Beste Pierre, Dank u voor uw vriendelijke woorden! Prettig om te horen dat onze monteur een goede indruk heeft gemaakt. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Aanvraag gedaan voor een nieuwe CV-ketel. Fijne en duidelijke uitleg. Afweging gemaakt voor huur/koop. Uiteindelijk voor huur gegaan. Snelle en correcte afhandeling. Montage uitstekend verlopen.
Beste Wesley, Hartelijk dank voor uw uitgebreide reactie! Fijn dat de uitleg over huur en koop duidelijk was en dat u een weloverwogen keuze heeft kunnen maken. Ook dat de montage vlot is verlopen, doet ons deugd — we hopen dat u er nog veel plezier van heeft! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Duidelijke afspraken. Prima personeel en goede kwaliteit producten.al 20 jaar klant bij Hesi
Beste Nick, Dank u voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens verloopt. We blijven ons best doen om dat zo te houden. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Die was al goed.
Beste Jos, Dank u wel! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Komt afspraken na in afgesproken tijd, klus was in no time klaar. Wij zijn tevreden.
Beste Gerrit, Dank u voor uw beoordeling! Afspraken nakomen en de klus snel klaren — daar doen we ons best voor. Goed om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ik heb geen negatieve opmerkingen
Beste John, Dank u wel, dat is een mooi compliment! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
goed gemaakt en vriendelijk
Beste klant, Dank u voor uw beoordeling! Vriendelijk en goed werk — daar streven we altijd naar. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Fijne mannen die goed werk hebben geleverd.
Beste Ben, Dank u wel voor uw mooie woorden! Prettig dat onze monteurs een goede indruk hebben gemaakt én goed werk hebben afgeleverd. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
1ste contact met afd verkoper René,verliep naar wens.
Beste John, Dank u voor uw beoordeling en het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Professionele installateurs
Beste Miriam, Dank u wel! Mooi dat onze monteurs een goede indruk hebben gemaakt. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ik ben snel op een professionele manier geholpen. Alles verliep zoals vooraf afgesproken.
Beste Marcel, Dank u voor uw beoordeling! Goed om te horen dat alles vlot en precies zoals afgesproken is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Vakbekwame monteurs die ook wel van een lolletje houden. Hebben goed werk afgeleverd
Beste Daniel, Dank u wel voor deze leuke beoordeling! Vakkundig werk én een goede sfeer — dat is wat ons betreft de ideale combinatie. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Oude combiketel kapot. Zelfde dag nog adviseur van Hesi thuis. Twee dagen later al nieuwe ketel geïnstalleerd. Perfect!
Beste Mat, Dank u voor uw enthousiaste beoordeling! Een kapotte ketel is nooit gelegen — prettig dat we u snel konden helpen en dat er binnen twee dagen een nieuwe hing. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Heel goede evaring bij het plaatsen van onze nieuwe Cv ketel. Niet voor niets al méér dan 15 jaar klant bij Hesi.
Beste Roy, Dank u wel, en mooi om te horen dat u al meer dan 15 jaar op ons rekent! Prettig dat ook deze plaatsing weer naar tevredenheid is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
We had a great first impression about Hesi due to Rene’s outstanding customer service. He helped us choose the best option to replace our outdated CV-Ketel with clear information and great advice. The installation by Liam and Milan was efficient and they did a great service. We highly recommend Hesi both for the products and their attention to the customer experience.
Beste Claudia, Thank you for this wonderful review! We're delighted to hear that René, Liam and Milan made such a great impression. We'll make sure to pass on your kind words. Recommendations like yours mean a lot to us. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De begeleiding van offerte naar plaatsing ging voortreffelijk. Bij montage wordt de vloer van onder tot boven afgedekt. De monteurs werken netjes en geordend.
Beste Peter, Dank u voor deze mooie beoordeling! Van offerte tot plaatsing goed begeleid worden én monteurs die zorgvuldig en netjes te werk gaan — daar zijn we trots op. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Uitleg kan beter, maar staan open voor vragen
Beste Henry, Dank u voor uw feedback. We waarderen het dat u aangeeft waar het beter kan — daar leren we van. Prettig dat u wist dat u met uw vragen altijd terechtkunt. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goede service netjes vlug gedaan
Beste Cecile, Dank u wel! Mooi dat de werkzaamheden vlot en netjes zijn verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Communicatie is duidelijk en dat vind ik erg fijn.
Beste Ingrid, Dank u voor uw beoordeling! Duidelijke communicatie en afspraken nakomen — daar staan we voor. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zeer tevreden over plaatsing nieuwe cv-ketel. Netjes gewerkt en alles mooi opgeruimd. Goede uitleg over nieuwe thermostaat en alle vragen netjes beantwoord. Goede service en vriendelijk personeel.
Beste Miranda, Dank u voor uw mooie woorden! Prettig dat de plaatsing naar tevredenheid is verlopen en dat u goed bent bijgepraat over de nieuwe thermostaat. Vragen beantwoorden en netjes achterlaten hoort er voor ons gewoon bij. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Super snelle afhandeling. Vrijdag cv besteld, op zaterdag geïnstalleerd door twee zeer beleefde, goede monteurs Compliment Hesi.
Beste Pierre, Dank u voor het compliment! Blij dat onze monteurs een goede indruk hebben gemaakt. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zeer snel en correct geholpen
Beste Chantal, Dank u wel! Prettig dat u snel en correct geholpen bent — zo hoort het. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zeer tevreden over de plaatsing van onze nieuwe cv-ketel. Het offertetraject verliep duidelijk, snel en professioneel, en de installatie is uitstekend uitgevoerd. Alles werd netjes afgewerkt en goed toegelicht. Absoluut een aanrader!
Beste Roger, Dank u voor deze uitgebreide en lovende beoordeling! Mooi om te lezen dat zowel het offertetraject als de plaatsing aan uw verwachtingen hebben voldaan. Een heldere communicatie en nette afwerking — daar doen we ons best voor. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Snelle service vakmanschap
Beste Peter, Dank u wel voor uw beoordeling! Goed om te horen dat de service snel was en het vakmanschap naar wens. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.