Netjes geïnstalleerd
Problemen worden meteen opgelost
Afspraak en montage zoals gepland. Niets op aan te merken.
zeer kundige monteurs die hun vak beheersen en ook richting klant zeer netjes en vriendelijk zijn.
Vriendelijke monteurs. Netjes en ruimt alles op
Van begin af aan al een goed gevoel. Fijne en duidelijke uitleg van de verkoper. We hebben niet getwijfeld en meteen een nieuwe cv laten plaatsen. De vakmannen hebben ondanks het hete weer netjes gewerkt. Ook waren ze zeer vriendelijk. Zeker een aanrader!!
Beste Melvin, Geweldig om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat u tevreden bent met ons werk. Dank voor uw enthousiaste beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Beste Tim, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Tevreden
Beste Wiel, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goed geadviseerd. Snel geleverd en vakkundig gemonteerd.
Beste Kees, Fijn om te horen dat alles snel en vakkundig is verlopen! Leuk dat u tevreden bent over ons advies, de levering en de montage. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Super Service, super Montagetaems, erstklassige Qualität!
Hallo Olaf, vielen Dank für Ihre begeisterten Worte! Es freut uns sehr, dass Sie mit unserem Service und dem Montageteam so zufrieden sind. Mit freundlichen Grüßen Das hesi-Team
Vakkundig team! Snel en goed geregeld, top ervaring gehad met deze bedrijf!
Beste Cara, Wat fijn om te lezen dat u zo’n goede ervaring heeft gehad! We zijn blij dat ons team u snel en vakkundig heeft kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Alles netjes geplaatst, binnen een werkdag gewoon top geregeld.
Beste Appie, Geweldig om te horen dat alles zo vlot en netjes is verlopen! Fijn dat u tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Onze ervaringen voor het hele proces zijn goed.
Beste Alex, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het gehele proces. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Prima werk, goeie afspraken.
Beste Wiel, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat u tevreden bent over ons werk en de afspraken. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goed, duidelijk advies. En keuzes worden gemotiveerd.
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat u onze adviezen duidelijk en goed gemotiveerd vond. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Komen afspraken na,leveren perfect werk af.
Beste Luc, Bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze afspraken en het werk dat wij hebben geleverd. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goed, professioneel werk geleverd
Beste John, Mooi om te horen dat u tevreden bent over de professionele uitvoering. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De jongens hebben rustig en netjes gewerkt
Beste Gertie, Fijn dat onze monteurs rustig en netjes te werk zijn gegaan. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
positief
Beste Marc, Dank voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Snel en goed nieuwe ketel geplaatst.
Beste Nellie, Blij om te horen dat de nieuwe ketel snel en goed is geplaatst. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Er zijn afspraken gemaakt die niet contractueel zijn opgenomen in het contract. Ben benieuwd of deze worden nagekomen. Plaatsing en installatie ging volgens afspraak, netjes werk afgeleverd.
Beste Roger, Dank voor uw terugkoppeling. We zijn blij dat de plaatsing en installatie netjes volgens afspraak zijn verlopen en zullen uiteraard ook de aanvullende afspraken zo goed mogelijk nakomen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
voorgesprek was luid en duidelijk, niet opdringerig. Offerte was duidelijk. Datum voor uitvoering was snel duidelijk. De uitvoering zelf was goed verlopen, goede communicatie met de monteurs, hielden rekening met alles, beleefd, vriendelijk. Bedrijf is een aanrader
Beste Sylvia, Bedankt voor uw uitgebreide terugkoppeling. Het is goed om te horen dat zowel de voorbereiding als de uitvoering soepel en prettig verliepen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ik ben al jaren klant bij Hesi daarom afgelopen zomer ook een airco laten instaleren. Zeer tevreden over de service die er geleverd wordt.
Beste Ingrid, Wat fijn dat u al jarenlang tevreden bent en dat ook de installatie van de airco naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Verwarmingsketel volgens afspraak gewisseld
Beste Hub, Mooi om te horen dat de ketel volgens afspraak en vakkundig is vervangen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zeer tevreden over aanvraag, uitleg en snelle plaatsing.
Beste Carla, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het hele proces en de snelle plaatsing! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.