Hele snelle levering! Maandag gebeld, dinsdag afspraak en op woensdag al nieuwe CV geplaatst. Daarbij gebruik van degelijke materialen en heel netjes gewerkt en opgeruimd.
Prettig
Snel, vakkundig, beleefd, en schoon gewerkt
Alles leek tegen te zitten, die middag van een platte band, de ontluchtingsbuis die niet voor of achteruit ging en het hele hebben en houwen dat naar beneden viel en alles op de trap mee naar beneden meenam. Het zat de monteurs niet mee, lieten dat ook horen. Maar alles werd netjes en correct opgelost en opgeleverd
Ze hebben goede uitleg gegeven goede adviezen.en ze werken secuur en netjes.
Zeer correct, snel en professioneel gewerkt. Top, absolute aanrader
Correcte afspraak, tijdig was monteur aanwezig, uitstekende service en alles netjes achtergelaten.
De installatiemonteurs hebben erg netjes en vakkundig gewerkt. Duidelijke uitleg, goede voorbereiding, nette werkwijze, vakkundige installatie en ze informeren de klant uitstekend! Ben trots en vooral zuinig op dit soort mensen! Zeer tevreden dus!
Van eerste telefonisch contact tot en met de plaatsing, fijne en duidelijke communicatie. Ook na een aantal dagen een kleine lekkage, gebeld en heel snel was de monteur aanwezig. We zijn zeer tevreden en blij dat we voor Hesi hebben gekozen.
Beste Patricia, Bedankt voor uw uitgebreide en mooie beoordeling. Het doet ons goed te lezen dat u onze service waardeert. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Snelle levering (i.v.m. probleem warm water). Snelle montage met minder goed achterlaten van de werkplek
Beste Margriet, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat we snel konden helpen. En we bespreken de opmerking over het netjes achterlaten van de werkplek met de betreffende monteurs. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Nvt
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Voorlichting was prima. Gesprek over plaatsing nieuwe CV- ketel. Gesprek na plaatsing ook naar tevredenheid en goed afgerond.
Beste Harry, Bedankt voor uw positieve feedback! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Al heel lang trouwe klant bij Hesi. Mijn tweede CV-ketel in dit huis geïnstalleerd door Hesi. Hesi heeft goed advies en reageert altijd keurig en op tijd. Vakbekwame medewerkers.
Beste Leon, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor uw geweldige beoordeling. Wij zijn er voor u! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Beste Jeannie, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De monteurs van Hesi zijn goed opgeleid, en dat merk je. Communiceren helder en duidelijk. Werken super netjes en professioneel. Alles netjes gemonteerd en geplaatst, en achteraf keurig opgeruimd. Ze staan voor hetgeen wat ze doen. Het contact met kantoor verloopt ook altijd zeer goed. Compliment voor Ivo, die altijd zijn uiterste best doet, om alles in goede banen te leiden. Wat mij betreft één en al positiviteit. Blij dat ik voor HESI gekozen heb.
Beste Paul, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent. We geven uw complimenten door aan Ivo en de monteurs. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ik heb een volledig nieuwe cv laten plaatsen. Men was vergeten het expansie vat correct te bevestigen en zijn later terug moeten komen. O0k lekten er nog diverse leidingen waar men de dag er op voor terug is moeten komen.
Beste Bas, Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat er na de installatie nog herstel nodig was. Maar gelukkig konden we dezelfde dag nog teruggekomen om het probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
We hebben veel verschillende bedrijven gecontacteerd voor een warmtepomp en zonnepanelen, maar Hesi stak er toch met kop en schouders bovenuit. Vanaf het adviesgesprek, waar eerder werd gekeken naar de wensen van ons dan naar een winstperspectief voor het bedrijf zelf, tot aan de zeer goede installatie, vriendelijke meedenkende monteurs en voorafgaande telefoontjes van de klantenservice. Geen enkel puntje van kritiek en erg veel respect voor de manier van werken van dit bedrijf.
Beste Tobias, Wat een mooie review, dank u wel! We zijn blij dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening en hopen u nog lang van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goed verlopen offertetraject en professionele aanleg zonnepanelen en airco.
Beste Wil, Wat een mooie review, dank u wel! We zijn blij dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Als Neukunde bisher keine Erfahrungswerte
Hallo Rehberg, Wie schön zu hören, dass Sie so zufrieden sind! Vielen Dank für Ihre Bewertung. Mit freundlichen Grüßen, Das hesi-Team
Van begin tot eind echt super . Vlug een adviseur aan huis. Goed advies door de adviseur en een zeer tevreden installatie door Rick en Lars. Goede uitleg bij elke stap die gedaan werd. Zeer netjes, en kundig en bovendien erg vriendelijke correcte jongemannen. Top hoor. Ook na installatie bij vragen gewoon bellen en je krijgt prima advies.
Beste Nancy, Dank u wel voor uw mooie woorden! We geven uw complimenten door aan Rick en Lars. Dat zullen zij zeker waarderen! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zie boven
Beste Harrie, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor uw geweldige beoordeling. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zeer tevreden, altijd netjes gewerkt en kundige vaknensen. Zowel in ons vorige huis als huidige woning gebruik gemaakt van Hesi. Goede service
Beste Brigitte & Andy, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Adviesgesprek verliep goed. Duidelijk en met goede onderbouwing. Ook montage was prettig verlopen. Jongens zijn positief en gemotiveerd. Dankjewel Jongens
Beste klant, Dank u wel voor uw mooie woorden! We geven uw complimenten door aan de monteurs. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Heel goed.
Prettige offertebespreking voor nieuwe cv-ketel. Installatie perfect verlopen. Zeer mooie digitale thermostaat cadeau gekregen. Alles werkt naar wens. Lekkage na installatie werd snel en adequaat verholpen. We zijn dik tevreden.
Beste Jeroen, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.