Snelle goede professionele montage
Harde werkers vaklui en heel fatsoendelijk
Monteurs hebben schoon werk achtergelaten, Prima gewerkt
Altijd netjes en correct geholpen!
Nieuwe huur CV-ketel door Hesi laten plaatsen. De rookgasafvoer en luchttoevoer zijn volgens de thans geldende CO-wetgeving en voorschriften aangepast. Vakkundige installatie van de CV-ketel door het montage-team.
was prima
Nadat we al jaren klant zijn hebben we ook voor de warmtepomp voor Hesi gekozen. Een goede keuze.
De werkploeg was opvallend jong, maar deed zijn werk enthousiast vakkundig netjes en vlot. We waren zeer tevreden over het werk en over de kwaliteit vd werkploeg.
2 man sterk kwamen ze bij ons een nieuwe cv ketel plaatsen. Allereerst wordt er wat gedronken en gekletst, waarna ze aan de slag gingen. Ervaren monteurs die de klus gauw klaarde. Daarna alles gecontroleerd en alles was perfect. Namen de oude cv ketel mee en lieten alles opgeruimd achter. Daarna nog wat gedronken en iedereen tevreden. Ben al 15 jaar klant bij Hesi, in een woord perfect, ga zo door.
Beste Huub, Bedankt voor deze zeer goede en uitgebreide beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Al 15 jaar klant nu naar de volgende 15 jaar
Beste Bianca, Bedankt voor de goede beoordeling en het jarenlange vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Netjes, zorgvuldig en pro-actief in goed overleg gewerkt!
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Voor de nazorg ben u bij Hesi ook in goede handen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Voor zowel zonnepanelen als cv ketel zeer goede service en communicatie. Heel tevreden
Beste Wieteke, Bedankt voor de uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Maar jullie dwingen me om om positief of negatief te reageren...kijk maar naar de vraag aanbevelen.? Beetje jammer in de gehele vraagstelling..
Beste Yvonne, Bedankt voor uw review en uw compliment over de montage! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om ons van feedback te voorzien. Het spijt ons te horen dat de vraagstelling rondom de aanbeveling voor u niet prettig aanvoelde. We nemen uw opmerkingen ter harte en zullen kijken hoe we dit kunnen verbeteren voor toekomstige klanten. Uw feedback helpt ons om de ervaring voor iedereen beter te maken. Nogmaals bedankt dat u voor ons heeft gekozen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Daar waar enorm tegen deze klus opkeek was het in één dag geregeld.
Beste Rob, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ik heb een nieuwe cv-ketel laten plaatsen na een deskundig gesprek met een medewerker. Alles precies volgens afspraak en alles zeer schoon achtergelaten! Dus, een zeer tevreden klant!
Beste Hein, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ondanks dat de installatie wat langer duurde is alles prima verlopen. Een warmtepomp is iets anders dan het jaarlijkse onderhoud van de CV ketel, maar goede communicatie en netjes schoongemaakt.
Beste Jos, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Bedankt voor de snelle en correcte plaatsing van het nieuwe verwarmingsapparaat.
Beste Jo, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Super personeel en werken heel goed en netjes
Beste John, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
een klacht dezelfde dag opgelost
Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goede service snelle levering
Beste Leo, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alles prima verlopen
Beste Bernd, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Ap, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zowel de voorbereiding als de realisatie verliepen soepel. De informed consent mbt mogelijke kosten was uitstekend geregeld.
Beste Bert, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Hesi werkt super En vriendelijk
Beste Marcel, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De monteurs hebben bij hen werkzaamheden de stekker van de beveiligingscamera eruit getrokken, en niet terug ingestoken waardoor de camera defect is geraakt , kosten post voor ons 102 euro , en nu zit ik met de kosten
Beste Joep, Bedankt voor uw review. Aangezien de montagedatum 26-7-2024 was gaan wij ervan uit dat u deze schade al gemeld/afgehandeld heeft. Zo niet? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze collega’s via: 0455412220. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslag 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.