Kwaliteit zoals we gewend zijn bij van Kooten

Van Kooten is een klantvriendelijk, professioneel en vakkundig bedrijf. We doen al jaren zaken met van Kooten en dat is altijd zeer naar tevredenheid.

Afspraak goed nagekomen

Goed geholpen, goede keuze kunnen doen, uitleg goed. Keurige en vriendelijke behandeling en werk bij de uitvoer hier thuis.

uitstekende service

Wooninrichting van Kooten biedt een uitstekende service, werken netjes en correct en komen hun afspraken na.

na probleem na leggen vloerbedeking prima opgelost

In de keuken moest nieuw vloerbedekking komen, In de winkel gevraagd en geen probleem, uitgezocht en er kwam een medewerker kijken en meten. Vloer moest geëgaliseerd worden en dan 2 dagen later zou Novilon gelegd worden. Na leggen bleek dat de plinten niet meer pasten en er provisorisch onder, maar toen kon de kastdeur waar de pannen stonden niet meer open. Bellen en in eerste instantie werd er niet thuis gegeven, maar er kwam wel iemand om te zorgen dat het kastdeurtje open kon ik toch kon koken. Andere dag is er iemand met een schaaf gekomen en werd probleem in paar minuten opgelost, maar mest ik wel betalen. was het er niet mee eens en ben in eigen kring verder gaan vragen waarom dit niet fatsoenlijk opgelost kon worden en antwoord daarin was, dit moet gewoon opgelost worden, hoort bij het werk. Degene die ik vroeg is nl stoffeerder. Maar ondertussen belde Rob v Kooten of probleem naar behoren was opgelost en na werd ook aangeboden de door mij extra gemaakte kosten van de factuur af te halen. Uiteindelijk dus ligt mijn vloerbedekking en heb ik de keuken zoals afgesproken was en is alles rustig uitgesproken. Voorheen nooit problemen met hen gehad en als ik weer iets nodig heb, ga ik er met een gerust hart weer heen.

Het laminaat is netjes gelegd

Het personeel was ook goed en klantvriendelijk.

Alles perfect

Alles hangt perfect. Mooie kwaliteit. En een nette gezellige medewerker

Correcte en vriendelijke, levering en montage

De monteur voor de te leveren raam decoraties kwam vroeger dan verwacht na een telefonisch overleg. Zeer correct en vakkundige montage wederom in overleg. Werkplek geheel schoon achtergelaten. Bij het geleverde pakket ontbraken de beugels voor de lamellen. Gelukkig bleek er in de bus na enig zoeken nog voldoende beugels aanwezig.

Op alle punten positief !!!

Op alle punten positief !!!

Perfect geregeld en gezellige service

Goede service, goed geholpen en gezellig tijdens de montage door Teunis

Goede service en vriendelijk personeel

Inderdaad heel prettig en beleefd personeel. Zij waren bereid om te helpen met meubels terug zetten, wat wij niet meer kunnen, gezien onze leeftijd. De service was ook prettig, want zij namen alle tijd voor ons i.v.m. de keuze van de vloerbedekking

vakkundig en professioneel

uiterst prettig

Uitstekende hulp bij keuze, advies en perfecte uitvoering van de plaatsing van de rolgordijnen

Goede keuzingsmogelijkheid en advies in de zaak. Zeer vriendelijk geholpen. Goede informatie betreffende plaatsing. Ook de plaatsing van de rolgordijnen op maat tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Goed advies en een perfecte uitvoering bekleden trap.

We zijn in de winkel heel goed geadviseerd mbt de mogelijkheden. Na de keuze snel een offerte ontvangen. Na aanvaarding ingepland en inmiddels is het perfect uitgevoerd.

Goede en snelle service

Vriendelijk personeel in de winkel wie passend advies geeft en alles heel snel heeft weten te regelen. Colleg’s die het bevestigen super vriendelijk en werken zeer netjes. Wij zijn super blij met onze aankoop bij Van Kooten.

Netjes gewerkt, maar door de drukte kon het niet achter elkaar gedaan worden.

Goed werk, maar moest wel lang wachten op levering.

Voor ons al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres

Fijne winkel, prima kwaliteit en bekwame vaklui

Wij zijn fijn geholpen en zouden deze zaak bij familie en vrienden aanbevelen.

Wij zijn fijn geholpen en zouden deze zaak bij familie en vrienden aanbevelen.

Goede en correcte service

Na wat vooronderzoek kwamen we bij van Kooten terug. We werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Deskundig advies.

In de winkel goed geholpen. Professioneel personeel. Zeer tevreden.

In ons nieuwe huis beide bovenverdiepingen, de trap en de gordijnen beneden bij Van Kooten afgenomen. Prettig bedrijf die hun afspraken nakomen en netjes werken.

Goede service vriendelijk personeel

Op tijd geleverd en goede kwaliteit.

Netjes en snelle service

• Showroom N.v.t.
  • Ervaring met: Gordijnen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wederom zeer tevreden over Van Kooten. Bedankt Rob en het hele team!

• Ervaring met: Vloeren|Gordijnen|Workshop

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en betrouwbare winkel,met zeer veel keuze in een groot assortiment !

• Ervaring met: Gordijnen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mooie winkel met zeer vriendelijke medewerkers, ze nemen alle tijd! Onze vloeren, trap en gordijnen zijn supermooi geworden! Wij zijn heel erg tevreden en zijn op een prettige manier geholpen!! Jullie krijgen van ons een dikke 10!!

• Ervaring met: Vloeren|Gordijnen|Workshop

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies, flexibel met betrekking tot inplannen en uitvoering goed en netjes, kortom: aan te bevelen!

• Ervaring met: Vloeren

Patrimoniumlaan 39 41