na probleem na leggen vloerbedeking prima opgelost
In de keuken moest nieuw vloerbedekking komen, In de winkel gevraagd en geen probleem, uitgezocht en er kwam een medewerker kijken en meten. Vloer moest geëgaliseerd worden en dan 2 dagen later zou Novilon gelegd worden.
Na leggen bleek dat de plinten niet meer pasten en er provisorisch onder, maar toen kon de kastdeur waar de pannen stonden niet meer open. Bellen en in eerste instantie werd er niet thuis gegeven, maar er kwam wel iemand om te zorgen dat het kastdeurtje open kon ik toch kon koken. Andere dag is er iemand met een schaaf gekomen en werd probleem in paar minuten opgelost, maar mest ik wel betalen. was het er niet mee eens en ben in eigen kring verder gaan vragen waarom dit niet fatsoenlijk opgelost kon worden en antwoord daarin was, dit moet gewoon opgelost worden, hoort bij het werk. Degene die ik vroeg is nl stoffeerder. Maar ondertussen belde Rob v Kooten of probleem naar behoren was opgelost en na werd ook aangeboden de door mij extra gemaakte kosten van de factuur af te halen. Uiteindelijk dus ligt mijn vloerbedekking en heb ik de keuken zoals afgesproken was en is alles rustig uitgesproken. Voorheen nooit problemen met hen gehad en als ik weer iets nodig heb, ga ik er met een gerust hart weer heen.