prima geholpen tijdens het uitzoeken en ook de levering was perfect en volgens afspraak
Beste L. Moerkerken, Bedankt voor de fijne samenwerking! En veel geluk in jullie nieuwe huis. Met vriendelijke groet, Woninginrichting van Kooten
Nogmaals de complimenten voor de goede service! Goed advies, veel keus, goede kwaliteit en keurige plaatsing! Bedankt!
Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid. Goede adviezen, goede kwaliteit. Prima!
Wij hebben goede ervaringen met Woninginrichting van Kooten bij de aanschaf van onze nieuwe PVC-vloer voor woonkamer, keuken en hal: uitgebreid advies, stipte nakoming van de afspraken, schoon werk bij egaliseren en leggen van de vloer door deskundig en vriendelijk personeel. Onze tip: kies voor Van Kooten!
2 trappen in huis laten bekleden. Na goed advies voor type bekleding is deze vandaag prachtig gelegd. Zeer strak gelegd en keurig netjes af gewerkt en opgeleverd. Dank je wel voor de goede service!
Denken mee voor de beste oplossing Komen afspraken goed na Perfecte service Geleverd werk is netjes en vakkundig uitgevoerd.
Wij hebben zeer prettige ervaringen met Wooninrichting Van Kooten. Ze hebben een goede collectie, geven goed advies en zijn er prettig in de contacten.
Goede voorlichting, afspraken worden nagekomen
Prima ervaring
alles netjes en eerlijk uitgevoerd
keurig geholpen en een goede uitleg
Wij zijn ontzettend fijn geholpen, onze pvc vloer is perfect gelegd. We hebben in ons vorige huis ook een pvc vloer gehad en kunnen echt het verschil goed zien in de afwerking. De waardebon van 500 euro die we gewonnen hebben in de win-actie hebben we besteed aan nieuwe plinten die ook uitstekend zijn aangebracht. Rob en personeel van harte bedankt en we zullen jullie aanbevelen bij vrienden en kennissen.
In alle opzichten top! Wij zijn vooral onder de indruk van de wijze waarop de zaak (lees: Rob) steeds met ons heeft meegedacht en met ons zocht naar oplossingen.
Voor het eerst bij van Kooten in Veenendaal geweest en ik ben zeer professioneel geholpen ze hebben veel keus en vriendelijk personeel. Alle gordijnen zijn thuis snel en vakkundig opgemeten en zo ook later opgehangen en bevestigd. Dit bedrijf beveel ik zeker aan!
Echt super strakke pvc vloer op WBS 135! Ben er heel blij mee. Bedankt.
nette vriendelijke afhandeling door alle medewerkers die ik gesproken heb.Mijn vader vond dat ook en is blij met de zonnewering
een nette en betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken perfect nakomt
8 Sept Laminaat gelegd in de slaapkamer 2 Heren Vriendelijk en snelle werkers . een ZEER tevreden mens .
Bedankt voor het prettige contact. Jullie hebben echt perfect werk geleverd. De visgraat pvc vloer is echt een meerwaarde van ons huis! Ook de linnen gordijnen maken de kamer helemaal af.
Goed geholpen en de tijd nemen voor een klant
Beleefd en vriendelijk zonder onderdanig te zijn. Prima geholpen en kennis van zaken
Prima werk en service. In de showroom is niet altijd alles te zien.
Na een oriënterend bezoek aan de winkel werden wij erg prettig geholpen doir de enthousiaste eigenaar. De stalen van de pvc vloer en de gordijnen mochten mee naar huis. Dit is een mooi setje. We zien uit naar de nieuwe inrichting.
Er word meegedacht en eerlijk en goed geadviseerd! Fantastische kwaliteit is wat er geleverd word! Nu ligt er in mijn nieuwe appartement een mooie basis om nog jaren mee te doen! Van begin tot eind geef ik woninginrichting van Kooten een 10+! Hartelijk dank voor jullie expertise!
Zeer vriendelijk en behulpzaam en vakkundig
Patrimoniumlaan 39 41
3904 AB Veenendaal