Onze trap keurig bekleed! Goede service qua communicatie,vriendelijk personeel,netjes werken ed.Helemaal prima!
Beste familie Jansen, Bedankt voor uw leuke reactie. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Veel plezier met de trap! Met vriendelijke groet, Woninginrichting van Kooten
Wij zijn zeer tevreden hoe alles verlopen is
Beste meneer en mevrouw Meenhorst, Fijn dat jullie tevreden zijn! Veel plezier met het resultaat. Met vriendelijke groet, Woninginrichting van Kooten
Aardige deskundige meedenkende medewerkers
Beste mevrouw Hagoort, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Woninginrichting van Kooten
Woninginrichting Van Kooten is een betrouwbare partner. Ze leveren prima werk, van af het begintraject tot aan de uiteindelijke uitvoering! Er is een goede kwaliteit/prijs verhouding. De service/evt. nazorg is uitstekend. Prima vakkundig personeel, wat byzonder netjes werk aflevert én bovendien prettig zijn in de omgang. Niet in zee gaan met Van Kooten is dus niet slim!!
Beste meneer en mevrouw van der Geijs, Zeer leuk om uw reactie te lezen. We zijn blij dat u tevreden bent met het resultaat en zien u graag in de toekomst nog eens terug! Met vriendelijke groet, Woninginrichting van Kooten
Goede kwaliteit, ruime keuze, goed advies. Wij zijn heel tevreden, al 23 jaar!
Beste heer en mevrouw van Wijk, Dat horen we graag! Bedankt voor het vertrouwen. Met vriendelijke groet, Woninginrichting van Kooten
Fijn geholpen in de zaak, goede opname en goede kwaliteit van leggen vloer en maken en hangen van de gordijnen.
Beste heer en mevrouw de Kievid, Bedankt voor de positieve reactie. Veel plezier van uw nieuwe producten! Met vriendelijke groet, Woninginrichting van Kooten
Heel goede service bij het ondersteunen van de juiste keuze.
Beste heer en mevrouw van Maele, Fijn dat we jullie hebben kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Woninginrichting van Kooten
flexibel, mogelijkheid om gordijnen mee naar huis te nemen. Gordijnen welke wel gemaakt waren maar door omstandigheden nog niet konden worden opgehangen, werden keurig bewaard. Gordijnen worden uiterst zorgvuldig opgehangen en zijn van prima kwaliteit.
Beste heer en mevrouw Brand, Leuk om te horen! Bedankt voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, Woninginrichting van Kooten
servicegerichtheid en vakmanschap van de medewerkers geeft een fantastisch resultaat
Beste heer Moens, Goed om te horen! Veel plezier van de gordijnen. Met vriendelijke groet, Woninginrichting van Kooten
Keurig en snel. Bezoek thuis, opmeten, bestellen en levering
Beste mevrouw Willemsen, Bedankt voor uw enthousiasme! Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Woninginrichting van Kooten
Vakkundig en keurig onze trap en slaapkamer bekleed met vloerbedekking.
Beste mevrouw Petersen, Leuk dat we de trap en slaapkamer mooi mochten afmaken. Bedankt voor het prettige contact. Met vriendelijke groet, Team van Kooten
Alles weer top geregeld zo als wij gewend zijn van Woninginrichting Van Kooten.
Beste heer en mevrouw van Holland, Leuk dat we jullie appartement weer naar tevredenheid hebben mogen inrichten. Veel plezier er mee! Met vriendelijke groet, Rob van Kooten
behandeling goed, advies goed, afhandeling goed
Beste heer Kok, Bedankt voor uw reactie. Veel plezier met uw nieuwe vitrage. Met vriendelijke groet, Woninginrichting van Kooten
Goede uitleg en service. Rolgordijnen zijn opgehangen zonder enige rommel achter te laten. Levertijd volgens afspraak.
Beste heer Baart, Leuk om te horen. Veel plezier met de rolgordijnen. Met vriendelijke groet, Woninginrichting van Kooten
Beoordeling gegeven vanuit de ervaring per vandaag. Goede adviezen, ruime aandacht, empathisch, billijk.
Beste heer van Maren, Leuk dat u ons zo waardeert. We gaan het mooi voor jullie verzorgen. Met vriendelijke groet, Woninginrichting van Kooten
Prettig geholpen en uitgebreide keuze in laminaat
Beste Dick en Margot, Bedankt voor het prettige contact en de opdracht. Met vriendelijke groet, Marlies Scherpenzeel
Betrouwbare woninginrichter met goede service en kwaliteit producten met een mooi overzichtelijke Showroom
Beste heer en mevrouw van Holland, Bedankt voor het vertrouwen en trouwe klandizie. We gaan er weer iets moois van maken. Met vriendelijke groet, Rob van Kooten
Afspraken worden nagekomen. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Service is uitstekend. Kortom: zeer tevreden over Van Kooten. Dit is voor ons ook de aanleiding geweest om nogmaals bij jullie een orde te plaatsen.
Beste Martijn, Wederom bedankt voor het vertrouwen. En veel plezier met de raamdecoratie! Met vriendelijke groet, Woninginrichting van Kooten
Wij hebben duorolgordijnen besteld en zijn super tevreden over de service. Ze hebben alles netjes opgemeten en gemonteerd. Vriendelijk personeel.
Beste Jolanda, Leuk om te horen. Veel plezier met de duorolgordijnen. Met vriendelijke groet, Woninginrichting van Kooten
Van Kooten heeft mij een goed advies gegeven over de te kiezen gordijnen. Daarnaast is de service naar tevredenheid uitgevoerd. Ik Beveel wooninrichting van Kooten van harte aan!
Beste Tim, Fijn om te horen! En veel plezier met de gordijnen. Met vriendelijk groet, Woninginrichting van Kooten
Super bedrijf! Ben heel erg blij met mijn mooie vloer en trapbekleding. De dupli in mijn keuken maakt het helemaal af! Fijn geholpen in de winkel, word echt met je mee gedacht en goed advies gegeven! BEDANKT!
Beste Herma van Ginkel, Erg leuk om te horen dat alles zo mooi is geworden. Veel plezier er mee. Met vriendelijke groet, Woninginrichting van Kooten
slechte service. Geven bij klachten niet thuis. Informeren vooraf ook niet duidelijk.
Beste Stefan, Wij vinden het jammer om deze reactie te lezen en betreuren het dat u zich benadeeld voelt. Zoals uitgelegd zit de oorzaak van het probleem in de bouwconstructie. Wat wij al eerder hebben aangegeven zijn we nog steeds bereid om mee te denken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Woninginrichting Van Kooten
prima geholpen tijdens het uitzoeken en ook de levering was perfect en volgens afspraak
Beste L. Moerkerken, Bedankt voor de fijne samenwerking! En veel geluk in jullie nieuwe huis. Met vriendelijke groet, Woninginrichting van Kooten
Nogmaals de complimenten voor de goede service! Goed advies, veel keus, goede kwaliteit en keurige plaatsing! Bedankt!
Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid. Goede adviezen, goede kwaliteit. Prima!
Patrimoniumlaan 39 41
3904 AB Veenendaal