Met 1 woord: Een aanrader Zeer profesioneel bedrijf; ben onwijs tevreden met deze erkende verhuizers. Latere aanpassingen waren geen probleem. Ook de verhuizers waren top en voor ik het wist was de verhuizing klaar. Als ik dit alles van tevoren had geweten, dan had ik niet zo lang zitten twijfelen over welk verhuisbedrijf ik nu moest nemen.
Snelle afspraak betreffende offerte, zowel bij het opnemen, als bij het maken, kwamen thuis kijken. Prettig tel. Contact met Sander, prima verhuizers, bereid om taken op te nemen toen het een van ons niet meteen lukte. Goede doorwerkers.
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van het verhuisbedrijf Behage. Zij werken met een deskundig team. Ze klantvriendelijk en werken snel en efficiënt.
Ging soepel, met beleid, wordt gewerkt met professionele materialen en alles is volledig schadevrij verhuisd
Snel, duidelijk, vriendelijk.
Zie boven
Vakkundig,vlot en keurig .. super fijn verhuisbedrijf
Goede service alles goed geregeld
Verhuizing in twee dagen liep op rolletjes. Alles kwam zonder schade over. Allleen dozen zijn nog steeds niet opgehaald (klein deel)
zie boven
Behage verhuizers zijn vakkundig, snel, betrouwbaar, vriendelijk en communicatief en je verhuist voor een goede prijs.
Behage verhuizers heeft ons zeer goed verhuisd, echt een betrouwbaar familiebedrijf, vlot, betrouwbaar en beschaafde medewerkers , kortom ik kan Behage aanbevelen ! Vriendelijke groet, J.Ooteman Heemstede
Eerlijke offerte, goedkoper dan de concurrentie. Inmiddels 2 verhuizingen via Behage en Zn. Op basis ervaringen kan ik dit bedrijf aanbevelen: vakkundig, afspraak is afspraak!
Al jaren klant bij de firma en ze hebben al jaren op zeer goede wijze hun werk gedaan. Fijne communicatie
Heel duidelijk qua prijsopgave en uitleg. Ze werken heel netjes en heel snel.
Alle afspraken nagekomen, ondanks aanhoudende regen alle spullen netjes en vrijwel droog in nieuwe woning gearriveerd. Sympathieke en humorvolle medewerkers.
Fantastisch verhuisbedrijf. Zo kundig, handig, vriendelijk en vrolijk. Aanrader. Alles ook ingepakt. Echt top.
Goed bedrijf, betrouwbaar, vriendelijk, staan altijd klaar. Werken hard en zijn proffesioneler betrokken
Zowel voorbereiding als uitvoering is zeer goed en professioneel verlopen!
de verhuizers zaten nergens mee
Voor de tweede keer gebruik gemaakt van Behage. In alle opzichten een prettig en betrouwbaar bedrijf, waar je op kunt rekenen. Aardige gemotiveerde medewerkers met groot vakmanschap!
Meerdere jaren al gebruikt als verhuizer. Altijd adequaat, prettig vanaf het eerste contact tot en met de dozen ophalen na de verhuizing.
behulpzaam, snel en deskundig
Betrouwbaar en kwalitatief bedrijf. Verhuizing ging vlekkeloos.
Tijdens de voorbereidingen en de verhuizing zelf was de begeleiding van alle medewerkers zeer vakkundig en prettig. Zeer belangrijk in een periode waarin letterlijk alles van zijn plaats is!! Ik beveel de fa Behage bij iedereen met veel enthousiasme aan.