Deskundig, betrouwbaar, vriendelijk, vlot en accuraat. En een prachtig eindresultaat.
Zeer correcte en terzakekundige mensen. Persoonlijk contact uitstekend. Eerlijk verhaal en dito offerte. Doen exact wat ze beloven ! Eindresultaat: ons huis is weer hagelwit!
Betrouwbaar, transparant, vakkundig en zeer servicegericht bedrijf!
Geen 9 of 10 omdat toch enkele boorgaten na de vulling met neopixels niet zijn afgesloten.
Beste heer Van Soesbergen, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling, wij wensen u veel warmte, comfort en besparing met de spouwmuurisolatie van Neopixels Premium. Met betrekking tot de enkele open boorgaatjes, hebben wij u telefonisch benaderd. Met vriendelijke groet, Linda Gerressen
uitstekende ervaring met het na-isoleren van spouwmuren. het effect moet nog worden vastgesteld in de komende winter. De samenwerking met de installatiegroep was prima. We bevelen het bedrijf zeker aan bij derden, en hebben dit reeds gedaan ! dank.
Beste heer Claus, Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij wensen u veel comfort en besparing met de spouwmuurisolatie van Neopixels Premium. Met vriendelijke groet, Linda Gerressen
De firma Gerressen is een prima onderneming om de onderhoudswerkzaamheden aan de AKU fontein uit te laten voeren.
Beste heer Willemsen, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Linda Gerressen
Fijne samenwerking gehad met dit bedrijf nette jongens en niet onbelangrijk prachtige gevel er voor terug gekregen .
Beste Peggy, Hartelijk dank voor je beoordeling en bedankt voor het compliment over onze medewerkers. Met vriendelijke groet, Linda Gerressen
alleen maar goede ervaringen met de gerressen groep daar kan niet veel meer aan verbeterd worden met vriendelijke groet en bedankt voor alle service en behaaglijkheid fam kemmink
Beste familie Kemming, Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij wensen u veel warmte, comfort en besparing met de spouwmuurisolatie van Neopixels Premium. Met vriendelijke groet, Linda Gerressen
Heel aanspreekbaar op eventuele op of aanmerkingen Klantgericht
Beste heer Broekhuizen, Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij wensen u veel comfort en besparing met de spouwmuurisolatie van Neopixels Premium. Met vriendelijke groet, Linda Gerressen
Vlot en keurig bedrijf. Vriendelijke werknemers bij de projectuitvoering. Toch een tipje: hier en zal opgevallen zijn dat voegen in mindere staat zijn. Zou klant daar op wijzen en aanbieden wat vernieuwing
Beste heer De Ruiter, Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij wensen u veel comfort en besparing met de spouwmuurisolatie van Neopixels Premium. Uw reactie op de aanbeveling op de kwaliteit van het bestaande voegwerk nemen wij ter harte. Met vriendelijke groet, Linda Gerressen
De opname voor de werkzaamheden door de heer Gerressen gebeurde op een prettige en vakkundige manier. Dat gaf direct vertrouwen. De drie medewerkers die vervolgens de gevelisolatie bij ons uitvoerden waren eveneens heel deskundig en enthousiast over het product. Zelfs de leverancier van de korrels kwam nog kijken of het nieuwe pistool naar verwachting functioneerde. Kortom een prima ervaring die wij anderen zeker zullen aanraden.
We zijn dik tevreden.
Deskundig, komen afspraken na, goed bereikbaar en top werk
Beste fam. Penninx, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, wij wensen u veel comfort en besparing met de spouwmuurisolatie van Neopixels Premium. Met vriendelijke groet, Linda Gerressen
Wij hebben een zeer goede indruk gekregen van de firma en zijn medewerkers en bevelen hen graag aan bij andere geïnteresseerden.
Beste heer Hagelen, Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij wensen u veel comfort en besparing met de spouwmuurisolatie van Neopixels Premium. Met vriendelijke groet, Linda Gerressen
Goede ervaring. Had een afspraak gemaakt maar door miscommunicatie bij de planning wachtte ik voor niks op de mensen die bij ons zouden isoleren. Na een telefoontje is dit keurig opgelost.
Beste heer Lodder, Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij wensen u veel comfort en besparing met de spouwmuurisolatie van Neopixels Premium. Met vriendelijke groet, Linda Gerressen
alles is volgens afspraak verlopen uitleg wat er ging gebeuren in nette staat achter gelaten vriendelijke groet n schreven
Beste heer en mevrouw Schreven, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, wij wensen u veel comfort en besparing met de spouwmuurisolatie van Neopixels Premium. Met vriendelijke groet, Linda Gerressen
isolering spouwmuren
Beste fam. Jacobsen, Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij wensen u veel comfort en besparing met de spouwmuurisolatie van Neopixels Premium. Met vriendelijke groet, Linda Gerressen
kort: uitstekend
Beste heer Hesling, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, wij wensen u veel comfort en besparing met de spouwmuurisolatie van Neopixels Premium. Met vriendelijke groet, Linda Gerressen
Prima adequate afwerking
Beste fam. Van Tienen, Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij wensen u veel comfort en besparing met de spouwmuurisolatie van Neopixels Premium. Met vriendelijke groet, Linda Gerressen
Kwaliteit van het werk en vriendelijkheid personeel uitstekend. Direct reageren op mail en communicatie kunnen beter. Daarom een 8 en geen 9.
Beste heer Van der Togt, Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij wensen u veel comfort en besparing met de spouwmuurisolatie van Neopixels Premium. Wij zullen uw advies serieus nemen. Met vriendelijke groet, Linda Gerressen
Goed vakmanschap en zeer vriendelijk personeel. Uitgebreide spouwinspectie en goed isolatieadvies, wij zijn zeer tevreden!
Beste fam. Diekmann, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, wij wensen u veel comfort en besparing met de spouwmuurisolatie van Neopixels Premium. Met vriendelijke groet, Linda Gerressen
Prima vakmensen en gaan goed met klanten om. Laten alles netjes achter.
Beste heer Dumas, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, wij wensen u veel comfort en besparing met de spouwmuurisolatie van Neopixels Premium. Met vriendelijke groet, Linda Gerressen
Vriendelijke medewerkers, alles keurig achtergelaten.
Beste fam. Geerts, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, wij wensen u veel comfort en besparing met de spouwmuurisolatie van Neopixels Premium. Met vriendelijke groet, Linda Gerressen
Zeer goede ervaring met dit bedrijf Klantvriendelijk en accuraat Zeer netjes gewerkt Vol lof over dit bedrijf
Beste fam. Van Gelder, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, wij wensen u veel comfort en besparing met de spouwmuurisolatie van Neopixels Premium. Met vriendelijke groet, Linda Gerressen