Prima bedrijf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer Kundig, klantvriendelijk en met alle respect behandeld. Wat een prachtig bedrijf. We zijn zeer tevreden. Ook geen rommel achtergelaten en alles keurig opgeruimd. Wij bevelen iedereen aan met Geressen Groep te werken!.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De firma Gerressen geeft op voorhand een deskundig en eerlijk advies. Denkt in belang van de klant. Afspraken worden gemaakt en nagekomen. De uitvoering was zeer correct. Ze leveren goed werk. Een aanrader.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

vriendelijk personeel .werken netjes maken alles na de hand schoon en ruimen alles op al met al een topsevice

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alle facetten van dit bedrijf kloppen. Professionaliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit. Wij bevelen Gerressen Groep absoluut aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

vakkundig en correct personeel, prima werkzaamheden verricht aan onze woning. zeer tevreden !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dhr. Gerressen gaf bij zijn bezoek duidelijke informatie en mevrouw Gerressen wist onze vragen rond de offerte goed te beantwoorden. De isolatie is vervolgens zonder problemen aangebracht. We zijn benieuwd naar onze volgende energierekeningen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bedreven en gedreven vakmensen. Naast de isolatie moest er ook nog een gat in de gevel gedicht worden hetgeen snel goed gebeurde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Nette medewerkers en alle rommel werd keurig opgeruimd.

Goed advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werkzaamheden zijn correct uitgevoerd. Rommel veroorzaakt door de werkzaamheden keurig opgeruimd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

nette en vriendelijke mensen, voorkomend in hun gedrag

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes werkend, vriendelijk en vakkundig personeel. Toen het impregneermiddel op was kwamen ze dezelfde dag nog terug om het af te maken. Prima!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd. Zeer correct gewerkt door de medewerkers. Duidelijke uitleg over hoe en wat ze precies gingen doen. Boorgaten netjes gevoegd en alles schoon opgeleverd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een keurige offerte na een grondige opname van het huis. Dit i.t.t. sommige bedrijven die uit de losse pols een offerte aan de keukentafel maakten. De verstrekte informatie was duidelijk. Uitvoering door twee nette heren die schoon en netjes werkten en uitermate kundig overkwamen. Een aanbeveling waard.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is volgens planning uitstekend gedaan door zeer vriendelijke en kundige mannen! Toen ze klaar waren, werd waar nodig de boel netjes geveegd en alles weer op z'n plaats gezet.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

goede opname en goed advies met duidelijke uitleg van de werkzaamheden correcte en nette mensen goed werk geleverd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service, netjes gewerkt en een mooi resultaat!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer deskundig, klantvriendelijk en netjes.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een goed team dat weet wat ze moeten doen, en dit zorgvuldig en met vakmanschap voltooien.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed werk geleverd,kundig vriendelijk en beleeft personeel.Netjes achtergelaten Als aandachtspunt zou ik willen meegeven om sneller de mail te beantwoorden .het duurde soms een week voordat ik antwoord kreeg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig zaken doen, komen afspraken na en werken netjes.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

keurig op tijd netjes gewerkt en alles schoon achter gelaten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Levert waar voor je geld, betrouwbare partner om mee samen te werken, komt zijn afspraken na (volgens het principe: Een man een man, een woord een woord!) vriendelijke medewerkers, kwaliteitsmaterialen, goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Brederode 32

6922BM Duiven