5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mathijs and his company came as a recommendation from our wedding venue, WinselerHof. He was so great to work with. Very friendly, professional and flexible given all our needs. And he connected us with DJ Bas who was really excellent on the day. We couldn't have asked for a more perfect wedding party!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze feestavond van ons huwelijk was super! Allemaal dankzij dj mathijs. Hij kreeg iedereen op de dansvloer! Ook de aankondiging van ons als bruidspaar was super leuk en onverwacht! We denken er nog vaak aan terug. We raden dj mathijs aan iedereen aan. In september mogen we opnieuw een bruiloft bijwonen waar mathijs de plaatjes draait. We hebben er al zin in!

• Ervaring met: Audiovisueel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het begin hebben wij contact gehad met Mathijs voor het verzorgen van de muziek voor onze bruiloft. Het kennismakingsgesprek was erg prettig en Mathijs luisterde goed naar onze visie, rekening houdende met onze muziekstijl en de feestlocatie. Daarbij adviseerde hij over de mogelijkheden wat betreft licht en geluid. Een week voor de bruiloft werd nog met ons contact opgenomen om alle afspraken te bevestigen en ons een fijne dag toe te wensen. Dit geeft een rustig gevoel. Bij Mathijs weet je dat je van hem op aan kunt. Toen wij op de feestavond arriveerden stond alles klaar en kon het feest beginnen. Mathijs speelt perfect in op de sfeer en uw gasten. Hij houdt de sfeer hoog, interacteert met de gasten en heeft geen problemen met verzoeknummers. Hij voelt ook aan welke soort nummers de gasten het meest op reageren. Toen gasten stilvielen op een muziekstijl vooraf aangegeven door het bruidspaar, werd erna snel meer uit een andere genre gedraaid. Daarnaast laat hij het bruidspaar extra speciaal voelen door met hen te interacteren tijdens de avond. Wij hebben van vele gasten complimenten ontvangen over de kwaliteit van de muziek en de DJ. Mathijs heeft de sfeer de hele avond hoog kunnen houden. Bedankt voor een fantastische dag!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een heel mooi feest gehad. De service en communicatie verliep heel soepel en snel, top! Zeker aan te raden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super feest gehad! Mathijs heeft duidelijk wat gedaan met de informatie uit de gesprekken die we hebben gehad. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van onze gasten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fantastische service van Gulpers pro! Mathijs en zijn collega's hebben heel het voorbereidingstraject met ons meegedacht en geholpen met het waarmaken van onze wensen. Uiteindelijk was het feest een groot succes, is er heel de avond gedanst, en hebben we veel complimenten gekregen over de dj, die zelfs de meest obscure verzoekjes tevoorschijn kon toveren. Een warme aanbeveling van ons!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Entertainment Company en Mathijs in het bijzonder heeft vanaf de eerst afspraak laten zien wat voor een toegevoegde waarde een ervaren dj heeft.. Het advies was volledig gebaseerd op onze wensen en heeft uiteindelijk ervoor gezorgd dat er een knallend feest was.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een feest om nooit te vergeten. Goede sfeer door dj.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mathijs is een sympathieke jongen. Weet stemming te maken! Geeft goed advies en houdt rekening met wensen van de klant. We hebben een super bruiloftsfeest gehad.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wedding and party were just great!!!Mathijs created a good atmosphere and vibe, great music, always available to satisfy ours requests also during the event...i suggest him to everyone, w couldn't make a better choice!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij werken voor onze vergaderingen al jaren samen. Steeds naar tevredenheid. Perfecte service en apparatuur.

• Ervaring met: Audiovisueel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig in de communicatie en voelt de sfeer op de dansvloer goed aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mede dankzij Mathijs, een super bruiloftsfeest gehad!

Marconistraat 16

6372 PN Landgraaf