Het is prettig dat jullie veel brillen hebben voor mensen met een smal gezicht....
Zowel optometrie als advies tevreden
De Lenzen zijn wel duur, en het duurt Lang voor zij er zijn. De Lenzen voor mij zijn niet op de juiste sterkte te verkrijgen Alleen in Amerika maar Deze zijn ook niet helemaal perfect.
Bedankt voor uw feedback. Het soms lastig om de goede lens te vinden. Zeker als het gaat om hoge sterktes met leesstukje. Dan worden de keuzemogelijkheden snel erg klein. We gaan natuurlijk voor de best mogelijke oplossing.
Kom hier na jaren nog steeds terug om een mooie bril uit te zoeken. Opticiens bij Copini in Sneek proberen echt met je mee te denken en je te helpen met je keuze. Zeer vriendelijk en erg deskundig, Kortom een aanrader!
Snel en erg prettig geholpen!
Altijd goede controle, advies en hulp. Ook bij aanmeten bril dochter. Helemaal prima!
Al jaren klant bij copini, altijd even goede service en deskundig advies. Ik word altijd goed geholpen persoonlijk en zorgvuldig.
Al jarenlang lenzen en oogmetingen bij Copini via het lenzenplan.. Nu sinds kort lenzen met leesgedeelte. Deskundige, vlotte en vriendelijke hulp en adviezen.
Vriendelijk en correct geholpen
Ik ben mijn bril verloren tijdens een storm mijn bril is overboord gevallen. De helft van het bedrag van de verloren bril kreeg ik terug tijdens de aanschaf van de nieuwe bril. De verloren bril had ik pas vier maanden dat was dus vreselijk schrikken. Geweldig dat Copini een regeling heeft voor dit soort ongelukken.
Geen
Ben over t algemeen erg tevreden. Mijn ervaring met brillen is dat ik het assortiment wel eens te weinig vindt.
Beste Linda, Dank voor je beoordeling. We gaan zeker eens goed naar ons assortiment kijken, om te kijken waar er nog dingen missen en waar aanvulling nodig is. Bedankt voor de tip!
Vriendelijk, goed en vakkundig geholpen. Duidelijke en uit te voeren adviezen
er wordt ruim de tijd genomen , en de klant vriendelijkheid is top! deskundigheid ook !!
Een super leuk team in Leeuwarden :-) en ik zie super scherp met mijn cilinder- lenzen.
Allereerste kennismaking met Copini, alleen mijn ogen laten opmeten en de advies ingewonnen.
Altijd super service van alle medewerkers 100% aanbevolen!
Top winkel
Nieuwestad 55