Prima begeleiding.
Altijd prima goeie service.
Deskundig en alle tijd voorj je. !!
Word heel goed geholpen,en laten je heel veel zien en passen.nemen echt de tijd ( super)
Ja gewoon prima in allesπππ
Ik wordt altijd goed geholpen. Ben al jaren vaste klant. Voor vaste klanten mag wel wat meer voordeel zijn. Verder zou ik aanbevelen om toch meer de klant te vragen of jullie nog meer van dienst kunnen zijn of dat er nog vragen zijn nav een bezoek of een contactmoment. Als er een lens plots kapot is moet ik zelf vragen om een nw lens, maar dan ook zelf vragen naar garantie etc. Eigenlijk moeten jullie daar de klant een stap in voor zijn waardoor de klant beter wordt geholpen. Dus meer service.
Beste Tina, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Hier gaan we zeker wat mee doen. Voor vaste klanten hebben we zo nu en dan leuke acties zoals een gratis zonnebril bij een complete bril of gratis glazen voor lenzenklanten. Wat betreft garantieprocedures. Dit is per leverancier verschillend en moeten we daarom vaak eerst overleggen. Dit kunnen we dan wel beter gaan communiceren naar de klant. We proberen onszelf constant te verbeteren en daar zullen uw tips zeker bij helpen.
Super service en aandacht voor de wensen van de klant. En ook mee denken over de perfect bril.
Ja wat moet ik zeggen na de beoordeling, kan alleen maar zeer positief zijn over Copini. Je wordt altijd met plezier geholpen door deskundige en leuke mensen. En ze nemen de tijd voor je. Ik kan alleen maar zeggen dikke pluim.
Zeer klantvriendelijk en een persoonlijke benadering
Zeer behulpzaam, goede kwaliteit, goed advies, uitvoering uitstekend, geen enkele aanmerking op het bedrijf
Wij worden altijd goed en vriendelijk geholpen.
Deze keer uitstekend geholpen met een nieuwe bril die ik met veel plezier zal dragen naast mijn contactlenzen. Bedankt weer voor de goede service!
Hele goede service! Staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Prettige sfeer, je voelt je er thuis. Ik ben niet voor niets in Leeuwarden gebleven nadat we verhuisd zijn naar Groningen en daarna zelfs naar Winschoten. Bevalt gewoon heel goed! Ik heb wel gekeken naar hetzelfde abonnement die ik nu heb, maar dan bij een ander hier in de buurt. Maar qua prijsverhouding maakte dit niets uit, dus bleef ik graag in Leeuwarden bij Copini. Ik combineer het nu altijd met dingen bij m'n ouders.
*Tevens ervaring met bril
Nieuwestad 55
8911CJ Leeuwarden
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.