Ik vind jullie gewoon top voor elk kleinig heidje zijn jullie behulpzaam en altijd klant vriendelijk
We zijn super geholpen in Sneek
lieve mensen je voelt je daar op je gemak. En veel begrip voor je situatie.
perfecte service
Worden altijd goed geholpen en zijn zeer tevreden als klant.
De eerste heer die mij adviseerde over mijn contact lenzen vond ik niet leuk over komen. Was nors en niet echt spraakzaam toen ik vragen had!! Maar het ander personeel Top.kon wel een uur een contact lens in doen dat niet lukte. Duidelijke uitleg en vriendelijk. Heb een mooie bril uit gekozen!! 👍🏼
Sinds een jaar of zeven klant. Vriendelijke medewerkers en kundig advies.
Tijd voor oogmetingen en goede voorlichting!
Wordt altijd prettig en snel en deskundig geholpen.
Ik heb mijn eerste bril ooit bij jullie besteld en heb deze binnen twee weken verloren. Dit heb ik jullie personeel verteld toen ik mijn tweede bril heb besteld. Bij het afhalen van de tweede bril kreeg ik 25% korting. Door deze exceptionele service zal ik de rest van mijn leven alleen maar bij jullie mijn brillen weg halen. Ik ben ontzettend tevreden!
Goeie service
Prima ervaringen, gaan voor brillen altijd naar deze winkel (3 personen)
Zeer tevreden!
prettig en deskundig
Klantvriendelijk, denken met je mee, smeren je niet de duurste dingen aan maar komen met meerdere opties. Ze weten ook goed wat er op de markt is en bestellen het zo voor je.
Goede en prettige benadering. Beslist klantvriendelijk. Resultaat goed.
Nieuwestad 55
8911CJ Leeuwarden