Een wereld van verschil met de ketens zoals ik die ken. Het personeel heeft veel geduld en ik ben zeer vriendelijk geholpen.
Echt super.... speciaal brilmonturen gezocht voor mij. Maakt voor mij het gevoel van persoonlijk advies..... GEWELDIG. Thanks
CUM LAUDE
Op een ochtend binnengelopen omdat ik de laatste tijd het gevoel had dat ik slechter zag en na een dag werken vaak met hoofdpijn naar huis ging. Ik kon direct mijn ogen laten testen, waaruit bleek dat ik een kleine afwijking had. Vervolgens ben ik objectief en competent geïnformeerd en kon ik na het besluit dat ik een bril wilde kopen deze een uur later pasklaar ophalen! Kortom snelle en competente service!
Zeer te vreden
Copini is een zaak, waar de mensen je kennen en je geen nummer bent. Ze doen hun uiterste best om het juiste product bij de juiste persoon te vinden! Ik heb menig contactlens geprobeerd tot ze de juiste hadden gevonden. Ben erg tevreden.
Zowel in Harlingen als Sneek wordt je goed en deskundig geholpen. Service is prima!
Top score. Het lijkt wat overdreven, maar ik ben erg tevreden en kom graag in de zaak. Ben erg goed geholpen en het personeel is top.
Luistert goed en komt met goede keuzes in brillen.
Super leuke minuten en goed geholpen, maar de manier van korting berekenenis wel een beetje bijzonder...
bereidheid om met je mee te denken en goed advies
Prettig
Service is al jaren boven verwachting goed en snel.
Je word correct en deskundig geholpen en de koffie staat altijd klaar en kleine reparaties worden altijd snel verholpen
Nieuwestad 55
8911CJ Leeuwarden