Eerste keer bril ophalen na 2 dagen hele neus open pijn veel te strak tweede keer iets beter maar zit nog scheef dus niet goed
Beste Mindert, Wat ontzettend vervelend om te horen. We doen er altijd alles aan om een bril perfect af te stellen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen u daarom graag uitnodigen om nog een keer langs te komen in de winkel, zodat u straks ook met veel plezier uw Copini bril draagt. Met vriendelijke groet, Team Copini Opticiens Harlingen
Ik heb een smal en kleiner hoofd dus veel monturen staan me niet zo goed. Verder totaal geen klachten of verbeterpunten.
Super service
Ik verband met een oogontsteking had ik snel een bril nodig omdat de lenzen niet gedragen mochten worden. Supersnel had ik weer zicht
het assortiment is groot en als er iets niet goed zit kan je gewoon langskomen dus het is een hele klantvriendelijke winkel. ik heb dan een bril en contact lenzen. en als er iets is met een van de twee dan kan ik gewoon langskomen
goede ervaring .Heel tevreden
Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop ik geholpen ben. Persoonlijk, fijn! Ook nazorg indien nodig!
Zeer Vriendelijk en Spontaan Geholpen
Vriendelijk en deskundig.