super tevreden
Altijd goed geholpen, top zaak
Ik kan alleen maar zeggen dat wij ontzettend tevreden zijn met Copini. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ik mis alleen een check of ik de lenzen ook kan declareren bij mijn Ziektekostenverzekeraar.
Great advise By P van der meulen.very professional advise and had the €75,OME60 test. I was Surprised I had to pay for the 1 TRIAL contact Lenses.(€35); when it states on the contact lenses box NOT FOR INDIVIDUAL Sale. Regards
Top, erg vriendelijk en prettig.
Ik ben al jaren een tevreden klant van Copini in Harlingen. Deze keer werd ik bij het opmeten en uitzoeken van mijn bril door een voor mij nieuwe medewerkster geholpen. Een erg leuke ervaring. Maar ook bij de afhandeling weer prima geholpen.
Warm en hartelijke medewerkers. Voel me altijd welkom
Kom er al jaren en altijd erg tevreden. Zou niet ergens anders heen willen
prima service, mooie winkel
na lange tijd in Franeker, stappen we nu met alle vertrouwen naar Copini Harlingen over. We horen van u goede berichten en zijn zelf zeer tevreden. En de service dichtbij is handig, vooral ook als je wat ouder wordt.
Prettig en klantvriendelijke winkel met deskundig personel
Ze nemen de tijd om te helpen.
Nooit een misser!
Nieuwestad 55