Kundig, vriendelijk personeel. Goede collectie. Ook voor daglenzen, voor het sporten, denken ze met je mee en proberen ze je niet de duurste variant aan te smeren.
Zie rapportcijfers
zeer tevreden
goed geholpen, goed advies.mooie bril. Prijs van montuur en glazen werd pas in het laatste stadium verteld wat wel een beetje rauw over kwam qua prijs ,maar omdat je al zo ver was en enthousiast over het geheel ging je te gemakkelijk akkoord over de aankoop.
zeer prettig geholpen
Zeer goed en vriendelijk geholpen door Maaike, verkoopster
Vriendelijk en klantgericht
Een werkelijke fantastische opticien met geduld en veel kennis van zaken en een uitmuntende advisering.
Zéér goed p
Marcel is een goede en betrouwbare opticien/optometrist en geeft uitstekende adviezen. Als "startende staarklant" adviseerde hij voor de tussenoplossing vóór de aanstaande operatie goede maar niet al te dure glazen!
Prima adres! Erg klantvriendelijk.
Zeer deskundig geadviseerd
Vlot en deskundig geholpen, en zeer vriendelijk,binnen één week helemaal klaar. vr gr een tevreden klant.
ivm met mijn alternerende ogen, een wat andere/uitgebreide optometrie nodig... en dat heeft prima gewerkt! Daarnaast ook goed advies gekregen over het verdere verloop van de 'aandoening'
open, kundig, niet op-of aandringend,niks aansmeerderigs vriendelijk en meedenkend,dus top!
Wordt altijd prima geholpen en de service is uitstekend
Nieuwestad 55
8911CJ Leeuwarden