Leuk en vakkundig geholpen!

Prettige mensen met does inzicht en prima advies.

Snel geholpen voor een goeie prijs

Je loopt binnen zonder afspraak en je wordt meteen geholpen. Gratis je ogen op laten meten. Hier na een bril besteld tegen een super mooie prijs en die kon ik een dag later ophalen! Super goede ervaring met copini.

Fantastisch altijd een feest om heen te gaan!

Nooit problemen meedenkend

prettig

altijd goed

Goed en snel en heel vakkundig geholpen

En hele mooie zaak die goed is uitgelicht. Met heel vakkundig personeel. Een top zaak

Prachtige collectie, goede service en vriendelijke benadering.

Als vaste klant kom ik graag bij Copini Opticiens.

Vriendelijk en professioneel personeel.

De afgelopen tijd ben ik begeleid bij het dragen van contactlenzen. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding. De kennis, service en de klantvriendelijkheid hebben indruk op mij gemaakt. Vriendelijke groet, Liza Jansma.

Het personeel is erg klantvriendelijk en nemen de tijd voor je. Onder het genot van een kopje koffie/thee wordt het zoeken naar een goed passend montuur nog leuker. Het personeel luistert goed naar de wensen van de klant en denken mee in mogelijkheden. Als ik weer toe ben aan een nieuwe bril ga ik zeker terug naar copini.

Goede service.

Vriendelijke mensen en professionele dienstverlening, dit gaat bij Copini Opticiens prima samen.

Prettig en deskundig personeel.

Heb nu ongeveer de bril 14 dagen en bevalt prima. Mede te danken aan de hulp van het zeer vriendelijk en geduldig personeel.

Goed!

Ze hebben mij goed geholpen met het uitzoeken van mijn eerste bril. Ik voelde mij serieus genomen en ze namen echt de tijd voor mij. Ook dachten ze goed mee. Ik zou volgende keer weer mijn bril daar kopen!

Altijd tevreden

Steeds vriendelijke, goede service. Beloftes worden altijd nagekomen.

Prima services

Goede dienstverlening gedurende de vele jaren dat wij bij Copini komen

Erg vakkundig!

Erg vakkundig!

zorgvuldig, klantgericht, deskundig en vriendelijk

Ik waardeer dat jullie in de vestiging Harlingen de tijd nemen voor- en oog hebben voor de (oog)problemen van de klant. En zodoende samen doorgaan met onderzoeken om een zo goed mogelijke oplossing te vinden, die "werkt". Die zorgvuldigheid en rust stelde me op mijn gemak en gaf vertrouwen. Ben dus heel tevreden, eindelijk een bril, die de druk in mijn hoofd vermindert en er ook leuk uitziet.!! Reuze bedankt.

Uitstekende service en kwaliteit

Persoonlijke aandacht en advies Al jaren mijn opticien voor mijn contactlenzen en controles Goede kwaliteit, ook de goedkopere monturen en glazen Uitstekende service, kleine reparaties worden vaak gratis uitgevoerd Vriendelijk personeel

Flexibele oplossingsgerichte zaak!

Met spoed een bril ophalen was hier geen probleem! En tevens zeer kundig en klantvriendelijkheid geholpen, echte aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Ervaring met: Optometrie

zorgvuldig advies. correcte behandeling

prima service en kundig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd prima ontvangst bij de familie Copini , persoonlijk advies met een bakje koffie erbij ! Wij zijn dan ook al heel lang klant!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik wordt altijd goed en snel geholpen, ook de service is heel goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kom er al jaren altijd tevreden

Helemaal super!!

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden