Geweldig.

Reuze geholpen!!!Kundig met heel veel geduld en liefde voor het vak. Bedankt!!!Heb een geweldige bril.

positief

super goed en kundig

Top !

Lekker vlot geholpen . Goede service , leuke medewerkers en natuurlijk goed advies .

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

prettig geholpen met eerst het opmeten daarna uitzoeken en vervolgens het leveren,je bent bij jullie echt een klant

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

waar men de tijd voor je neemt

Het was best druk in de winkel toch nam men de tijd voor mij

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Persoonlijk, kwaliteit, goede service.

Ik word altijd goed geholpen , ook na ongemak met de bril van 8jarig dochter geen probleem maken we even. 👍🏻👍🏻

Uitstekende service

Goede oogmeting. Ruime keuze in monturen. Goede aanwijzingen bij het passen van de monturen

Goed advies, goede service

Prima!

Heel goed

Alles is geprobeerd om mij de juiste lenzen te kunnen leveren. Dit is ook gelukt

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Kundig en steeds met een glimlach geholpen.

Iedereen heeft zijn/haar expertise en dat merk je gelijk. Plezierig geholpen door iedereen.

Goed persoonlijk advies

Mijn dochter haar eerste bril bij Copini gehaald. Hier vriendelijk geholpen. Advies over wat het beste bij haar gezichtje paste. De bril was snel klaar. Attent personeel.

GOEDE VRIENDELIJKE BEHANDELING

GOED ADVIES

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Prima oogmeting en grote kennis van zaken

Zie boven

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Vakmanschap, klantgericht en het daarbij het gevoel dat je elkaar al heel lang kent.

Voor een hoognodige oogmeting zijn wij Copini in Sneek binnengestapt en zijn daar bijzonder vriendelijk geholpen. Naast vakkundigheid en vakmanschap straalt het team enthousiasme en plezier in het werk uit. Wij voelden ons bijzonder welkom en inmiddels genieten wij alweer enige tijd van beter zicht met onze nieuwe brillen. Copini Opticiens in Sneek kunnen wij warm aanbevelen.

Professioneel geholpen

Vriendelijk personeel

Heel goed geholpen

leuke winkel,leuke mensen goede producten en service

Zoals altijd: perfect!

👍

Top personeel en service

Goeie service. Veel was mogelijk en ze waren heel positief en snel! Veel beter dan de andere opticiens die ik heb gehad.

Een hele goede service.

Met zorg wordt er samen met de klant een bril uitgezocht. Wanneer dan blijkt dat de bril niet goed bevalt, wordt er meteen actie ondernomen. Erg bedankt voor jullie positieve hulp!

Bevalt mij goed

Behulpzaam, voldoet aan de afspraak die je maakt.

Zorgvuldig.

Er werd veel aandacht besteed aan het opmeten van mijn ogen en ook toen ik m’n bril op kwam halen nam men er tijd voor en werd me verteld wat ik, omdat het m’n eerste bril was, kon verwachten.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Zeer goede persoonlijke service en aandacht.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Je kan er gewoon altijd naar toe ala het nodig is.

Goede service en klantvriendelijk

Al enkele jaren klant en bij ieder bezoek naar tevredenheid bediend.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Super service en top kwaliteit

Nieuwe leesbril precies naar mijn wensen en top kwaliteit. Daarnaast perfect geholpen en top service ook toen ik terug kwam om bril bij te laten stellen.

Nieuwestad 55

8911CJ Leeuwarden