Geweldige service

Montuur kapot. Diverse keren gelijmd. Gelijk de eerste week dat er weer oogmetingen mochten worden gedaan ivm de corona crisis een afspraak gemaakt voor de dinsdag. Een week later een belletje. De nieuwe bril was klaar. Fantastisch!! Ik zat echt aan ivm mijn werk.

Goede adviesen

Prima hulp klant vriendelijk

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Klantvriendelijk en persoonlijke aandacht.

Ik heb goede adviezen gekregen en ben zeer tevreden over de persoonlijke benadering.

Fantastisch

Goed advies. Prettige sfeer.

nog steeds dik tevreden

Je komt binnen met een wens en die wordt tevredenstellend vervuld. Niet alleen door Chris, ook de dames (de namen weet ik niet) helpen je prima verder.

Good as always

Super service zelfs in deze tijden.. heel erg blij voor de snelle service en goede kwaliteit!!

Prima behandeld en service

Ik ben zeer tevreden, wordt zeer goed geholpen. Zeer professioneel.

Fantastisch

Ontzettend veel kennis van het assortiment. En natuurlijk fijn geholpen aan een nieuwe scotch en soda bril!

Klantvriendelijk, Prima prijs en service

Goed en service

Goed geholpen en snel

Geweldige professionele klantgerichte service

Zolang ik een bril draag, ben ik een ‘gast’ bij Copini. Ik zeg bewust een gast, omdat je daar echt als een gast ontvangen en geholpen wordt. Plezierig om naartoe te gaan en ze nemen alle tijd om je goed te adviseren. Vooral de persoonlijke sfeer icm professionele benadering spreekt mij aan.

Positief

Men neemt de tijd om de de oogsterkte te bepalen en een montuur uit te zoeken. Neemt contact op als de bril klaar is en stelt deze passend voor je gezicht.

Vriendelijk personeel

Prima niks mis mee

Uitstekend advies en service

Uitstekend advies en service

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Enthousiast, deskundig, erg goed geholpen

Ik was voor het eerst bij Copini en ben door verschillende mensen geholpen. Iedereen was erg vriendelijk. De oogmeting ging ook prima en toen ik de bril opzette zat hij meteen goed. Ik had eerst wel twijfel om te kopen, omdat ik de prijs pittig vond. Uiteindelijk toch gedaan omdat je deze kwaliteit brillen bij andere zaken niet hebt. En jullie hadden pech omdat de glasleverancier gehackt was, het duurde 5 weken.

Super👍Toppers.

Heel blij met de oplossing in deze tijd. Moeilijk gezicht, ivm smal en brede neusbrug, dus heel blij met de hulp om de juiste montuur te vinden. En dat ook nog op juiste afstand en een goede snelle oplossing. Heel blij mee.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Kundig en zeer vriendelijk personeel!

Al jaren tevreden klant.

Geweldig!!

Zeer klantvriendelijk, luistert naar wat je wensen zijn. Neemt alle tijd voor iedereen. Zeer kundig! Heel erg tevreden. Blijf hier altijd komen voor mijn bril. Chris is echt geweldig!!

zeer klantvriendelijk

net ff dat extra stukje service meer! je voelt je als klant zeer welkom!

service

Van aanschaf tot aflevering meedenken

tot het goed was

mijn nieuwe bril bleef slecht passen, bij Copini gingen ze net zo lang, geduldig en rustig door tot

Uitstekend geholpen!

Zoals we gewend zijn, zijn we weer uitstekend geholpen

Altijd dik in orde!

In een andere winkel een montuur gevonden maar een oogmeting doe ik toch liever bij mijn oude vertrouwde adres! Bedankt voor jullie service in deze.

Prima geholpen

Leuke brillen en goede ervaring

uitstekend

De bril van onze dochter was tijdens voetballen kapot gegaan. Een nieuw mooi en hip montuur uitgezocht en de volgende dag al klaar. Tevens kon de oude bril nog gerepareerd worden zodat deze mooi als reserve bril (tijdens sporten) kan fungeren. Top geregeld door Chris!

Nieuwestad 55

8911CJ Leeuwarden