Prima geholpen

Vakkundige verkoper. Goed gevoel voor passend montuur.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Vriendelijk personeel ,eerlijk en oprecht zoeken naar de geschikte oplossing voor de juiste bril!

Vakkundig advies gegeven.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Zeer vakkundig en prettig geholpen

Ook voor service moet je bij Copini zijn. Heb al heel wat brillen hier gehaald en altijd plezierig geholpen . Ga dan ook altijd met een ( glimlach ) en een goed gevoel de winkel uit. Je voelt je echt klant bij Copini.

Persoonlijke benadering

Deskundig advies. Mogelijkheid om de bril nog bij te stellen.

Prima opticien

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Leuk en enthousiast verkoopster.

gewoon goed

Met het opmeten werd genoeg tijd genomen en werd accuraat gedaan. Nieuwe bril uitzoeken, voorlichting was goed, ze namen de tijd. Toen de bril klaar was, ook weer goed geholpen en de bril is prima.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Eerlijk in feedback en goede service

Eerlijk in feedback van de mevrouw die mij geholpen heeft en goede service.

Prima!

Na breuk, direct tijdelijk vervangende bril gekregen. Binnen een week eigen bril terug. Prima!

Professioneel en meedenkend

Telkens erg warm ontvangen, wordt goed meegedacht en kijken ook eerlijk mee met wat voor bril wel en niet staat. Erg prettig!

Helemaal goed

Vriendelijk .goed advies Fijne service

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

tijd voor client in rustgevende omgeving.

Geen routineuze benadering en geen spoor van ongenoegen wanneer klant veel of lastige vragen heeft. Wel is aan te bevelen dat bij client bekend is met welke disciplne hij heeft te maken bijv via visitekaartje. Ook bezoek aan website (die ik schraal vind) geeft geen uitsluitsel. Geen enkele personalia.Wel wat mensen voor een poenerige auto.

Prima en zeer klantvriendelijk

Al jaren lang kom ik al bij Copini in Sneek en wordt daar maar zeer veel vriendelijkheid en deskundigheid geholpen. Na het vervangen van 1 pootje van mijn bril, was het een week later de beurt aan het andere pootje. Beide pootjes zijn prima en netjes vervangen, met hierbij nogmaals mijn dank aan het gehele team!

Goed en deskundig advies

Vanaf het begin klant bij Copini Sneek en altijd weer super tevreden

Topservice

Goede service en vriendelijk/behulpzaam personeel.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Prettige afwikkeling kwestie, vriendelijke behandeling en vakkundig resultaat.

Schade aan linker brilglas werd goed opgelost.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Geweldig advies en een uitstekende service!!

Nauwkeurig en deskundige oogcontrole, super advies en service voor het nieuwe montuur wat speciaal uit Harlingen werd gehaald, erg blij met mijn nieuwe bril Copini Sneek!!

Klantvriendelijk meedenkend!

Bij Copini ben ik geholpen door Minke. Minke heeft met mij het hele traject door gelopen om de juiste (harde lenzen) te vinden en langzaam tot de juiste sterkte te komen. De lenzen zijn helaas niks geworden doordat het bleef jeuken. Minke heeft voor mijn gevoel alles uit de kast gehaald om te kunnen proberen. Uiteindelijk heb ik een geweldig leuke bril uit kunnen zoeken. Ik ben er heel erg blij mee. Top service!

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Netjes en snel ontvangen met erbij een snelle afhandeling van de zaken waarbij ik tevreden de deur weer uit liep binnen 10 minuten.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Goede, zeer vriendelijke & proffesionele service

Goede en zeer vriendelijke & vooral proffesionele service. Een echte aanrader !!!

Geweldige service

Deskundig personeel. Uitgebreid onderzoek naar zichtkwaliteit en behoefte. Deskundig advies bij de keuze van de glazen en montuur. Zeer tevreden.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Vriendelijk, correct, en ivm Corona ook veilig

Verschenen op aangegeven tijdstip, is er rustig, personeel achter scherm. Duidelijke procedure tijdens de meeting. Hier ook weer personeel door scherm gescheiden, zonder onpersoonlijk te voelen.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Professioneel en vriendelijke medewerkers!

Zowel in oogmeting en advies montuur, en een vlotte levering van de bril(len).

Nieuwestad 55

8911CJ Leeuwarden