Immer vriendelijk, gezellig, behulpzaam en bekwaam

Als 20 jaar ben ik bij jullie klant, en mijn dochter inmiddels ook alweer 9 jaar. Mijn zoon nu ook sinds 5 jaar. Dus kun je wel stellen dat wij zeer tevreden zijn over jullie. Altijd een praatje en ondertussen worden wij goed geholpen.

Topverkopers

Goed geholpen, Goed advies, snelle levering maar vooral vriendelijk personeel, daar valt of staat alles mee

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Prima voorlichting en service.

Je wordt behandeld als KLANT. Letterlijk geschreven in hoofdletters.

Ja super

Mijn zoon moest een bril en hij pakte gelijk de goeie bril Hij luisterde ook goed naar mijn zoon

deskundig en goede service

Al jaren trouwe klant. Deskundig en zeer vriendelijk personeel en ruime keuze in brillen. Altijd goede service!

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Betrouwbaar, goede service en professioneel

Altijd goede service, bekende gezichten, vriendelijk personeel.

Toppers

Al jaren klant. Wordt altijd goed geholpen. Kundig personeel. Vooral erg aardig personeel.

Altijd goede service

Iedere keer als ik kom is de service goed. Eerlijk advies en ze weten wie je bent. Dat vind ik heel belangrijk.

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Fijne winkel en goed personeel

Een super ervaring met deze opticien, altijd vriendelijk en voor alle kleine en grotere problemen helpen ze je! Het uitzoeken van een bril nemen ze de tijd voor je en een afspraak maken is zo gedaan. Goed en vriendelijk personeel en ze weten wat ze doen!

Optimale aandacht en service

Altijd goed geholpen

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Vriendelijk contact prettig in de om gang en goede service ben zeer tevreden

geweldig

Prima geholpen. Op al mijn vragen antwoord gekregen. Goede adviezen gekregen.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

top service, eerlijk en oprecht!

ze luisteren naar het oog probleem van de klant zoeken een passende oplossing denken mee geven hun eerlijke mening over de montuur wat wel bij je staat of niet en kijken mee naar ieders budget. Het voelt goed als je de zaak binnen stapt!

Vriendelijk, hulpvaardig en geduldig

Waren goed

Heel goed!

Goed, vakkundig en zeer vriendelijk geholpen.

Prima geholpen

Goed geholpen moest wel lang wachten tot de bril klaar was.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Goede advisering en service !

Goede advisering en service !

Vriendelijke en accurate hulpverlening

Altijd sympathiek

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Erg blij met de goede en deskundige servies!

Altijd deskundige en vriendelijke hulp en advies bij copini Harlingen, ik raad dit zeker aan!

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Ik kan Copini van harte aanbevelen

Ik kan Copini aanbevelen. Ben al jarenlang klant en ik heb nog nooit klachten gehad. Klantgericht en service prima.

Persoonlijk

Positief

Redelijk

Laatst toen ik een afspraak had om 12 uur werd ik pas 12:25 geholpen. Verder wel prettig geholpen maar voor alsnog jammer.

Perfect !

Zeer vriendelijk personeel & perfecte voorlichting

Vakmensen!

Ik heb een varivocale bril gekregen die mijn autorijden weer veilig maakt en het lezen achter de computer ook sterk heeft verbeterd.

Nieuwestad 55

8911CJ Leeuwarden