Goed holpen, goede tsjinstferliening

Ik wurd altyd goed holpen. Meiwurkers binne ta de saak dwaand. By klachten, oplossingrjochte meitinke. Tefreden klant! In 10 is foar ús leaven Hear. Jim krije in 9

Uitstekend en klantvriendelijk

De medewerkers zijn altijd erg klantvriendelijk en je wordt goed geholpen

Goede en snelle service

Mijn dochter heeft haar bril bij jullie vandaan. Ze gaat graag naar jullie winkel. Ik vind de service goed en snel. Wanneer de bril gemaakt moet worden, wordt het snel en kosteloos opgelost. Ook is er heel goed gekeken naar wat mooi bij haar staat qua montuur. Hierdoor veel complimenten gehad. En nog steeds erg blij met het brilletje.

Prima geholpen

Ben prima geholpen in de winkel, snelle service .Kreeg goed advies en er werd fijn meegedacht .

Klantvriendelijk

Aandacht voor de wens van de klant

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Ik ben altijd hartstikke tevreden

De dienstverlening staat hoog in hun vaandel.

Top goed top goed

Goed top goed top

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Snel, deskundig en veilig naar de juiste bril

Ik werd direct geholpen Er werd met mij meegedacht Goede adviezen ontvangen

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Werd door de meneer netjes geholpen en heb afspraak gemaakt. Bij het melden later bij de afspraak stond er een dame bij de balie met nogal een grote mond. Dat vond ik minder prettig en was bijna weggelopen. De meneer haakte snel in en ogen zijn gemeten. Ook de bril was mooi op tijd binnen

UITSTEKEND

Je wordt er uitstekend geholpen

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Vriendelijk, betrokken, met aandacht.

Zie boven.

Heel kundige mensen!

Al jaren klant en wordt altijd netjes en duidelijk geholpen.

Dienstverlenend, persoonlijk en kwaliteit

Ik ben op een zeer prettige persoonlijke manier geholpen door de medewerkers van Copini Opticiens in Harlingen. Dat was allereerst bij het bezoek waar mijn ogen werden opgemeten en ik een bril heb uitgezocht. Maar ook daarna, het ophalen van de bril en de aftersales. Ze zijn niet tevreden met matige kwaliteit, maar hanteren de hoogste kwaliteitsnormen. Ik laat me graag door hen adviseren. Een aanrader voor iedereen die een bril nodig heeft of er een wil vervangen. Ik kom hier een zeker terug de volgende keer.

Uitstekende persoonlijke service

persoonlijke aandacht, goede service en kennis van zaken. Al jaren een hele tevreden klant!

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Super, geweldig geholpen en voor een nette prijs

idem

Dik tevreden

Klantvriendelijk en prima service

Professioneel

Goed geholpen met de meting voor lenzen en alle tijd bij het oefenen met in en uitdoen.

goede begeleiding

Er is met zorg en aandacht geholpen. ik ben tevreden met het gehele resultaat.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Altijd erg vriendelijk en goede service.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Ik ervaar dat ik deskundig en klantvriendelijk geholpen ben.

Altijd prima geholpen.

Ik ben al jaren klant bij Copini en ga er altijd met plezier naar toe. Je wordt altijd prima geholpen en de service is goed!

Schandalige aflevering

Mijn eerste bril bij Copini opticiëns was een hele negatieve ervaring. Bij andere bezoeken aan de winkel voelde het altijd heel vertrouwd aan. Maar bij een aanschaf van boven de 500 euro voor mijn allereerste veraf bril verwacht ik toch wel wat service. Dat daarbij hoorde, dat de bril wordt aangepast op mijn gezicht hoorde ik later pas van iemand anders. Op mijn aandringen mocht ik hem toch in de winkel al opzetten, maar ervaarde met een oog een dubbel beeld. De opmerking van de verkoper was, dat ik daar eerst maar aan wennen moest. Ik was totaal in paniek, maar dacht, dat het aan mij lag. Na 3 dagen met een ambulant begeleidster (dit I.v.m. mijn ASS) teruggeweest na telefonisch contact. Bril is opnieuw opgemeten, bijgesteld en op mijn gezicht aangepast. (Oor- en neusvleugels bijgebogen en de kromming van mijn gezicht). Dit hele gebeuren heeft bij mij heel erg veel spanningen opgeleverd.

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Fijne servicegerichte manier van klantbenadering

Voelt vertrouwd en geeft vertrouwen in kundigheid. Meedenken in uitkiezen van passend montuur, ook als de "mooiste" bril echt niet past ..

goed en vlot geholpen

als altijd vriendelijk, adequaat en goed

Nieuwestad 55

8911CJ Leeuwarden