Geweldig ondanks de corona vlot geholpen.

eerst ogen doormeten twee nieuwe brillen en de volgende dag lagen ze al klaar. Behulpzaam personeel. En dus ook prettig geholpen. als ik punten moest geven een 10.

Alles in één keer super

Ze hebben een hele mooie bril voor mij uitgezocht

goed !!

Kan beter

Aankoop van mijn eerste Bril en dat is danblijkbaar best een hele uitgave. Ik vind het jammer dat ondanks een kleine winkel ik in 4 bezoeken door 4 verschillende personen ben geholpen. Dit maakt het wat onpersoonlijker. Ook was er een korting toegezegd die ik later op factuur beetje vond tegenvallen. (omgerekend nog geen 5% op 1250 euro). Ik wil nog een computer bril kopen maar twijfel nu of ik hier weer naartoe ga.

geweldig zoals gewend

na het verliezen van mijn bril, en het kapotgaan van de reserve bril, is er dezelfde dag een nieuwe bril gemaakt (met bekende gegevens uit de database)en verstuurd naar Sint Eustatius. Binnen 5 dagen de nieuwe bril afgeleverd op mijn adres aldaar!

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Deskundig met oog voor de klant.

Perfecte oogmeting, Prima advisering keus montuur. Snelle levering van de bril die perfect passend is gemaakt. Nette be- en afhandeling met service in het voouitzicht. Prijs -kwaliteit in prima verhouding

Het is altijd prima .

Ik heb een goede ervaring en dat is al jaren zo.

Goed, kundig en snel.

Nette bril voor een goede prijs.

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Geweldige bediening goede service, eigenlijk geen minpunten te vinden.

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Aardig, behulpzaam en deskundig!

Bij Copini ben je altijd welkom. Ze nemen de tijd voor je en hebben geduld. Zijn eerlijk en zeer deskundig. Echt een fijne opticien!

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Nadat na aflevering de bril niet helemaal goed zat, mocht ik een paar keer langskomen om het probleem op te lossen , waar ik erg blij mee ben.

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Allereerst vlotte en goede informatie door de persoon die je aanspreekt en hulp bied bij de oogmetin

Geen klacht ,alleen maar goed..

Positief

Deskundig, attent, betrouwbaar en klantgericht zo heb ik Copini Opticien ervaren.

Super goede service

Goede service altijd vriendelijk personeel Gewoon een top winkel

Altijd goed

Blij met mijn bril

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Goed geadviseerd en voortreffelijk geholpen

Bij Copini Leeuwarden geweest voor oog onderzoek Na staar operatie voor nieuwe bril bij copini Harlingen Voortreffelijk geholpen

Prima geholpen

Ik ben naar Sneek gegaan daar was meer keuze verder alles prima in orde hoor

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Geweldig geholpen, zelfs nog kleuren advies gekregen.

Fijn dat ik brillen mee naar huis mocht nemen, kon ik er nog even rustig over na denken, tijd werd er ook voor gegeven!

Vriendelijk en professioneel geholpen

Mijn ervaringen met Copini zijn goed. Zeer professioneel geholpen.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Vriendelijke vakkundige mensen met aandacht voor de cliënt.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Er was rust, aandacht, interesse en vakmanschap en ik heb een prachtig montuur op mn neus met goede glazen waarmee ik prima kan zien.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Vriendelijke ontvangst en fantastisch advies

Het controleren van de ogen en meting van de oogdruk door Maaike professioneel uitgevoerd. Behulpzaam en advies van Maaike bij het uitzoeken van een bril die bij mijn persoon Pieter Fokkens past. Het definitief aanpassen bij de aflevering professioneel uitgevoerd door M. Zwage. De bril zit perfect. Een uitstekend adres voor het kopen van een nieuwe bril, een complete voorraad.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Super klantvriendelijk je voelt je er thuis

Super klantvriendelijk

Vriendelijk, attent,

Altijd fijn geholpen. Nemen de tijd. Goede sortering van brillen.

Nieuwestad 55

8911CJ Leeuwarden