Vakwerk en klantvriendelijk.

Multifocale bril en multifocale zonnebril gekocht. Ziet en zit goed.

Vriendelijk

Ik ben vriendelijk geholpen.

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Heel netjes geholpen en super leuk personeel

Super ervaring echt een aanrader voor iedereen

Klantvriendelijk

Hele fijne vrouw die ons heeft geholpen een bril uit te zoeken voor mijn dochter. Eerlijk en oprechte behandeling. Zeker een aanrader.

zeer aangenaam

In een ontspannen sfeer de ogen laten meten en daar een uitvoerige uitleg in gekregen. Ook de 'mankementen' die er spelen. Wat te maken heeft met mijn leeftijd. Ook in de winkel, voor het kiezen van het montuur een ontspannen sfeer en er wordt geluisterd naar mijn wensen. En dan gaat het vlot. Ik ben dan ook alweer zeer tevreden met mijn brillen. Tot de volgende keer.............

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Goede service, goed advies, professioneel!

Goede service, goed advies, professioneel!

Top service

De klant is hier echt nog koning

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Uitstekende service, zoals gebruikelijk.

Vriendelijk geholpen en deskundig.

Top service!

Goed en deskundige hulp, nemen alle tijd voor je. Ruime keus, top ervaring.

Uitstekend geholpen.

Ben daar uitstekend geholpen, mooie bril uitgezocht. Ben daar al jaren klant.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Jammer dat het zo gelopen is

In januari een nieuwe bril gekocht en door de optrimist een oogmeting laten doen. Vanaf het begin had ik veel last met het kijken, onrustig beeld, gevoel dat ik anders zag. Achteraf heb ik 2 mnd met een onjuist ingezet brillen glas gelopen. Door controle door de optrimist werd het euvel duidelijk. Probleem opgelost, maar jammer dat het glas onzorgvuldig erin is gezet.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Vriendelijk-goed en snel geholpen!

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Uitstekend geholpen door het personeel !

Door dat er bijna geen brillen van mijn keuze in Uw winkel waren moesten deze uit harlingen komen.Hier door was ik/ wij genoodzaakt om 3 x naar Uw winkel te fietsen, dat was erg lastig mede door de corona. Maar het is toch goed gekomen.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Professioneel, gemoedelijk, humor en laagdrempelig.

Mijn ervaring met Copini Leeuwarden, is de prettige sfeer en benadering in de winkel. Dit is tot nu toe elke keer dat ik er kwam zo geweest. Daarbij komt dat ik vindt dat Copini staat voor kwaliteit en professionaliteit.

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

prima goede behandeling en service

prima en goede service

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

tijd genomen voor goede meting , vriendelijk en behulpzaam bij uitzoeken nieuw montuur

zie hierboven, ondanks corona maatregelen vlot geregelde afspraak, tijd genomen voor goede meting

Deskundig personeel. Bevalt goed. Nooit bij een andere opticien geweest

Inmiddels ben ik daar een bekend gezicht. Jaren lang kom ik daar ivm contactlenscontrole. Ivm een benodigde leesbril ben ik nu overgestapt op variefocus. Het heeft weken geduurd voordat een stabiele oogmeting kon worden gedaan. Elke 2 weken is dit toen opgemeten totdat het echt goed was. Daarna prima geholpen met het uitzoeken van het montuur.

Hartelijk en top service

Prachtige brillen. Goede service super aardige en behulpzame medewerkers

Geweldige service

Door een ongelukje was de 4 maanden oude bril van mijn verstandelijk gehandicapte zoon kapot gegaan. Binnen een paar dagen kon de bril opgehaald worden met een nieuw frontje. Onze zoon was er door Corona niet zelf bij, maar als hij wel mee is, zijn ze altijd uiterst correct en geduldig met hem. We zijn dan ook zeer tevreden. Ook hebben we zelf hele goede ervaringen.

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Rustige winkel en vakkundig geholpen

Er werd een goede intake gedaan, opgenomen werd mijn verhaal over wat er al eerder aan m’n ogen gediagnostiseerd was geweest. Na een tweede staar operatie besloten omdat ik al meer dan 10 jaar geleden vanuit Wijchen naar Friesland ben verhuist nu maar besloten niet meer klant te blijven bij de opticien te Wijchen. Helaas was vooraf niet duidelijk aangegeven dat voor bepaalde oogmeting extra kosten zou de n worden gerekend, dat was ik niet gewend. Heb er twee multifocale brillen gekocht, een met meekleurende glazen en een computer bril.

Vriendelijk en kundig geholpen

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Goed vriendelijk deskundig in een.

Heel goed geholpen vriendelijk en deskundig. Ook fijn dat de metingen enz door dezelfde persoon gedaan zijn.

uitstekend

Uitstekend, vriendelijk personeel, gastvrij. zeer deskundig.

Prima en deskundig advies

En goed geholpen met de heraanpassing van mijn lenzen.

Goed geholpen, prima service

Nieuwestad 55