Professioneel

Goed geholpen met de meting voor lenzen en alle tijd bij het oefenen met in en uitdoen.

goede begeleiding

Er is met zorg en aandacht geholpen. ik ben tevreden met het gehele resultaat.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Altijd erg vriendelijk en goede service.

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Ik ervaar dat ik deskundig en klantvriendelijk geholpen ben.

Altijd prima geholpen.

Ik ben al jaren klant bij Copini en ga er altijd met plezier naar toe. Je wordt altijd prima geholpen en de service is goed!

Schandalige aflevering

Mijn eerste bril bij Copini opticiëns was een hele negatieve ervaring. Bij andere bezoeken aan de winkel voelde het altijd heel vertrouwd aan. Maar bij een aanschaf van boven de 500 euro voor mijn allereerste veraf bril verwacht ik toch wel wat service. Dat daarbij hoorde, dat de bril wordt aangepast op mijn gezicht hoorde ik later pas van iemand anders. Op mijn aandringen mocht ik hem toch in de winkel al opzetten, maar ervaarde met een oog een dubbel beeld. De opmerking van de verkoper was, dat ik daar eerst maar aan wennen moest. Ik was totaal in paniek, maar dacht, dat het aan mij lag. Na 3 dagen met een ambulant begeleidster (dit I.v.m. mijn ASS) teruggeweest na telefonisch contact. Bril is opnieuw opgemeten, bijgesteld en op mijn gezicht aangepast. (Oor- en neusvleugels bijgebogen en de kromming van mijn gezicht). Dit hele gebeuren heeft bij mij heel erg veel spanningen opgeleverd.

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Fijne servicegerichte manier van klantbenadering

Voelt vertrouwd en geeft vertrouwen in kundigheid. Meedenken in uitkiezen van passend montuur, ook als de "mooiste" bril echt niet past ..

goed en vlot geholpen

als altijd vriendelijk, adequaat en goed

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Goed geluisterd en goed advies.

Rustig en geduldig geholpen. Verstand van zaken. Goede service en ik kan na 3 jaar eindelijk weer goed door een bril zien! Laat je dus niet wijs maken dat je aan een bril moet wennen. Want in mijn geval was dat zeker niet het geval! Deze bril is fijn. Bedankt!

Al meer dan 55 jaar klant

Klantvriendelijk, beleefd,deskundig advies en altijd goede service.

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Goede, vriendelijk en vakkundige adviezen

Toen ik in juni bij jullie kwam om een nieuwe bril werd na meting geconstateerd dat ik last van staar had jullie traden meteen op en op jullie advies een verwijzing gekregen naar oog en welzijn daar ondank de Corona meteen kunnen komen met het advies hiervan geopereerd in november en nu een nieuwe bril en goed zicht Ben zeer tevreden over jullie bijdrage hier voor groetje paulina

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Geweldig goed geholpen door Cindy .

Goede Service !!

Een prima zittende bril. en toch niet duur ! ( leuk geholpen )

prima en netjes behandeld

goed ingelicht over de verschillende modellen

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Zeer vriendelijk en kundig personeel Vlot geholpen Snelle levering Billijke prijs

deskundige verkoopster

gastvrije vriendelijk en deskundig.

Altijd top service!

Copini Harlingen staat altijd voor de klanten klaar.

Goede service en advies

Fantastisch dat ik 2 keer een aantal brillen mee kreeg ter beoordeling. Prima service

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Dit was mijn eerst keer bij Copini en is mij goed bevallen.

Vriendelijk personeel!

Goede en professionele servies

Prettig, vakkundig en snel

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Super geholpen en er word alle tijd voor je genomen voor een goed eindresultaat helemaal naar 't zin

Goede ervaring en vriendelijke en prettige medewerkers!

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Goede uitleg door personeel met veel ervaring

Ik word altijd vriendelijk ontvangen als ik voor de halfjaarlijkse controle kom Ik krijg duidelijk uitgelegd hoe het werkt met contactlenzen Service is ook goed

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Heel vriendelijk en deskundig personeel. Rustig en goed ogen opgemeten. Goed advies bij uitzoeken nieuwe bril

Snelle en fijne service

Ik heb online een afspraak gemaakt, en werd de volgende dag meteen gebeld, om de daadwerkelijke afspraak te maken. Ook in de winkel snel geholpen, en erg vriendelijke mensen.

Nieuwestad 55

8911CJ Leeuwarden